LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cretzule imi pare rau pentru ca ai pierdut sarcina...iti spun ce mi-a zis gyneco al meu cand s-a oprit sarcina din ev: " dak ai un neg si trece de la sine, altfel spus organismul il elimina, te bucuri...asta e si acum: a fost ceva defect si organismul a reactionat asa cum trebuie...nu de bun s-a dus..."....cand i-am zis Ozanei s-a uitat lung la mine si a spus: "ma bucur ca Dumnezeu nu a dorit sa ne trimita un bebelush bolnav" si din acel moment nu a mai spus absolut nimic despre sarcina pierduta....fruntea sus si luna viitoare in tandretzuri cu Dani...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LalaD, in ce perioada mergeti in Albena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata! Sa dau eu cafeaua azi? Cafea pt toata lumea!!!

Am o intrebare: le putem deja fierbe carnea cu legumele impreuna pentru o supica? Vreau sa ii fac supa de vita cu galuste si apoi legume la cuptor felul doi.... sa vedem daca i-o placea. Deci se poate sau inca fierbem separat carnea?

Cu pruncu asta abia apuc sa fac ceva, la comp nici vorba sa stau. dar am vazut toate pozele puse in ultimele zile, cand el dormea....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

LalaD, in ce perioada mergeti in Albena?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

De pe 4 iulie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neata
Desi sunt chiauna rau de tot.
Ceska saru'mana de cafea . Dau si eu una .
Eu ii fierb de mult toate cele impreuna.
Revin ca s-a sculat urlatoru'

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la sau ceiut caldut cu miere si lamaie ..

eu merg pe ambele variante ca m-a pus necuratul sa beau apa rece rece .. si acum ma racaie pe gat .. sper sa nu o fac de oaie ..

lala superb hotelul!! imi place tare mult. si noi tot la asa ceva vrem sa ne orientam.

shose pupa mama pe pipe de fata frumoasa si dulce!! ce fatuca are de-ti vine s-o rontzai pe pipetelu' mic! si mami .. sexy sexy mommy esti tu!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Am vazut si eu pozele cu o Pipetzica frumoasa fooooc si cu mamii ...
Creata sper ca esti mai bine
LalaD cred ca o sa aveti o vacanta pe cinste

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Zuzici se pare ca a luat-o si pe Daria raceala .
Are putini mucisori, putina febra- 38, dar mai nasol e ca are nasucul infundat. Azi noapte a cam fornait saracuta...I-am pus picaturi si i-am dat drumul la umidificator si parca a fost ceva mai bine...Spuneati ceva de niste capsule care se pun langa patut si le desfunda nasucul...bineinteles ca am uitat cum se cheama ...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Zuzici se pare ca a luat-o si pe Daria raceala .
Are putini mucisori, putina febra- 38, dar mai nasol e ca are nasucul infundat. Azi noapte a cam fornait saracuta...I-am pus picaturi si i-am dat drumul la umidificator si parca a fost ceva mai bine...Spuneati ceva de niste capsule care se pun langa patut si le desfunda nasucul...bineinteles ca am uitat cum se cheama ...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

karvol se numeste .. si eu am cautat dar nu am mai gasit .. sper sa nu fii disparut din farmacii .. il pui intr-o batistuta, sub salteluta sau undeva unde sa nu ajunga printesica.

sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Eu sunt deja la al 2-lea ness - sunt treaza de la 4:00: s-a drezit d-ra si-a avut chef de spectacol - a inceput sa vorbeasca, sa chiuie, sa bata cu jucariile de plus in interfon, evident cu "audienta".
Dupa o ora, s-a pus pe burta si nici cand am plecat eu (la 8:15) nu se trezise.
Normal, obosita dupa show-ul nocturn.

Am uitat sa fac poze la ghetutze ; dar in week-end o sa urmeze o sedinta foto 'aniversara' - luni face 15 luni - si o sa le pozez, sa va dati cu parerea.

Am vzut ca voi deja le dati 'soldatzei'; eu inca nu i-am dat paine; nici zahar, nici dulciuri - am o obsesie sa nu devina grasa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput