LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 12
danonique spune:
STOISOR
.Sunt tare fericita ca am ajuns pana aici cu sarcina.Eu nu cred ca voi ajunge asa departe ca tine ptr ca de fiecare data cand ma ridic din pat am dureri si abia ajung la baie dar sper sa mai treaca macar o saptamana ptr ca abia joia viitoare am programare la anestezist si la ultimele analize.EREENA imi pare tare rau ca MATEI refuza orice fel de lapte.Sper sa reusiti sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada.Ai incercat sa iti legi sanii cu o esarfa cat mai strans?Mie asa mi-a spus o prietena ca trebuie facut si in doua zile mi s-a oprit laptele.Pastilele sunt si ele eficiente si nu cred ca trebuie sa te mai mulgi.Sper ca nu te-am suparat!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
dana mami dar ce contractii ai ?false ?fara durere?caci daca e asa sigur trece ziua Vanessei,eu le-am avut 3 luni si am luat pt ele No-spa si Salbutamol ,acum nu stiu la voi ce este ,cert e ca se calmau ,dar stai cuminte cuminte intainsa te rog ....da?
scuza-ma ca ma bag ,poate te stresez dar chiar ma rog sa iti fie bine si zic si eu din ce am patit ,caci am fost la fel?
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
STOISOR si eu tot cu contractii nedureroase ma lupt.Cand ma ridic din pat insa am dureri asa ca si la baie mi-e frica sa merg.Sa nu mai spun de dus ca fac o data la doua zile iar in ziua in care nu fac dus ma spal din pat prin anumite locuri.Suna jalnic dar sunt hotarata sa mai rezist inca putin.Si noi suntem in cautare de masina in care sa incapa 3 scaune dar nu prea reusim sa ne punem de acord.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta va dati seama fetelor .. la anu' in vara, o sa plecam in concediu cu 2 pitici dupa noi .. deja ma ia cu rau' cand ma gandesc cum o sa car eu toata casa .. tati deja se gandeste sa luam masina cu 7 locuri .. sa avem loc ptr toate troacele .. ca skodutza noastra sau meganul sigur nu duc cat vom avea noi de carat .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
La Megan nu ma pronunt, dat ... traisca skoda; noi cu octavia, am mutat un apartament de 2 camere (inclusiv o comoda si 2 pantofare)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
neatza! eu adun toate cafelele...cine bantuia pe DC la 3 dimineatza? eu...dak am baut o cafea seara la 8 la party la care a mers Ozi...ca veni vorba: Ozana a fost singura fata invitata si era asa fericita ca i-au spus colegii ca desi e tocilara clasei este de gashk! A crescut fata mea!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ereena spune:
dana,
am incercat si eu ieri sa stau putin mai stransa cu un fular dar dupa vreo 2 ore nu am mai putut . cu pastilele nu prea sunt de acord, si nici doctorita mea. Poate sunt mamici care reactioneaza mai bine la ele, altele mai rau , sincer nu ma tenteaza sa incerc. si nu ,nu mai suparat ,ce motiv as avea sa ma supa? ca primesc niste sfaturi ? Doamne fereste . mi s-a mai intamplat ca una din fete sa imi spuna acelasi lucru, deci e clar ca mi-am lasat impresia de suparacioasa si certareata
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
La Megan nu ma pronunt, dat ... traisca skoda; noi cu octavia, am mutat un apartament de 2 camere (inclusiv o comoda si 2 pantofare) Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
daa .. e foarte incapatoare skoda .. dar cand ma gandesc cate troace vor fi .. 2 carucioare, 2 patuturi, jucarii, haine, pampersi etc ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela neatza! eu adun toate cafelele...cine bantuia pe DC la 3 dimineatza? eu...dak am baut o cafea seara la 8 la party la care a mers Ozi...ca veni vorba: Ozana a fost singura fata invitata si era asa fericita ca i-au spus colegii ca desi e tocilara clasei este de gashk! A crescut fata mea! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
gata mami .. ai fata mare de acum! ma bucur ca s-a distrat la petrecere si baietii si-au schimbat parerea despre ozi frumoasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
grati.ela spune:
Ereena, esti o dragutza, o isteatza, o priceputa la calculatoare, foto, papi bun...si-apoi ce?! n-ai voie sa ai si tu pitici? da-le drumul sa tropaie cand se aduna...
grati.ela spune:
Alina, nu da banii aiurea la Jianu...e foarte bun, si eu am dus-o pe Ozi dar diagnosticul de platfus se pune mult dupa 2 ani...la Efosan maseorul (supracalificat, cu studii serioase) mi-a spus ca in jurul varstei de 6 ani se stabileste cu certitudine acest diagnostic...eu il intrebasem pt Tudor si a ras...Cand va implini 3 ani duci copilul la inot si nu mai ai nici un stres. Acum nu are ce sa-ti zica doctorul.