Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutari sexoasele dragutele!

MIKI,,nu-i bai...ce munca ti-ai mai luat?

Am inceput si eu munca,asa ca sunt cam rarut pe net,asa ca de multe ori va citesc si nu mai apuc sa scriu...dar mie dor de voi,e asa liniste aici

DOINA,bafta cu banii, si pt Dan!

la toata gasca!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ooo...ne dadu miki cafea si io nu fusei pe faza..las ce e buna si rece si multam...si ce job, unde? nu zici nimik?
mmiha,mireluta...spor la serviciuri
noi fuseram pe la piscina azi dar ne-a gonit ploaia acasa...acum vad ca e iar frumos dar am o leneeee
va pe toate sa aveti o noapte buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

,
va servesc o calda!
Cami si Bianca, cam tarziu, dar abia astazi am reusit si eu sa intru pe forum.
Doina, si sanatate multa lui Dan, DD sa va ajute sa treceti si peste asta.
Danelutza, Miha, sanatate copilasilor si cate un sa le treaca mai repede.
Cineze, bun venit!
Monica, voi intrati deja in vacanta , sau am inteles eu gresit.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

neata fetele.....

am fost la cumparaturi de dimineata si la 3 plec la serv...........erau prea multi bani pe card

Am o rugaminte.....ca vad ca nu-mi raspunde nimeni la subiect
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63760&whichpage=23

In august plec in germania, la sora mamei....si cred ca mai pot astepta pana atunci sa-l iau de acolo....ca e mai ieftin

Aparatul veci care a facut 6 ani booze minunate isi da incet incet duh-ul

Poate aveti idee....zic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Miha,din cate am citit acolo la detalii,Nikon-ul ar avea mult mai multe functii.Si pare mai performant decat Canon-ul.
Dar asta e parerea mea de...neavizat.
Poate te ajuta Bronzatul Monicai.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

am intrat ca sa va tuc, sint fuga ca ma duc (ei nu chiar, ca sint inca tinerica ), ma duc sa o iau pe ciresica de la gradinita, tocmai ii pregatesc si ceva de papita, o cutie cu suculet si... pe cai in parc la joaca. Iote asa ma "hodinesc" si eu o tira, ca de dimineata tot trebaluiesc. Fetelor, la mine a venit calduraaaaaaa, am inchis caloriferele, am lasat toate geamurile deschise, am aspirat, am spalat parchetul, l-am ceruit , am spalat, de calcat n-am mai avut vreme, ca daca tot au dat drumul la apa din gradina, am udat patrunjelul . Va poftesc la mine, ca tare-i frumos, iar cind e o vreme atit de superba, ma apuca dom'le un dor de treaba, de-mi vine sa rastorn casa cu fundu-n sus, dar asta mai aproape de paste

Mmiha eu nu ma pricep ca te-as sfatui ce si cum, dar daca spui ca te duci in Germania, il iei de acolo mai ieftin, dar ai grija ca daca are vreo bubuta domnul aparat, nu-l poti repara gratis, chiar daca e in garantie, deci... o tira e riscant. Eu pe-al meu l-am trimis la reparat, ca tot m-am rugat sa moara si a venit inapoi unul nou si functioneaza nu ca primul, dar era in garantie

Va tuc si va doresc o saptamina minunata, cu soare, sanatate si tot ce va doriti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Miha, Danelutza
Mai.....dif de pret e mare.....la pretul ap scad vreo 4-5 mil i germ.

Miha....in ian sa facut un clasament in revista Photos si canon, cum era de asteptat, a iesit pe primul loc pentru toate calitatile si functiile unui ap foto.
Asa stiam si eu...canon e canon....si dupa el Nikon si olympus
Cea mai imp dif intre cele 2 ap este dif de zoom canon are 20X si nikon 24X si m-au bagat in ceata definitiv. Nu stiu, am scris pe un forum foto sa vad ce explicatii imi dau cei de acolo....ca timp mai am pana cand plec.
Am ajuns la serv
va pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

Am pregatit

Va doresc o zi buna.

Revin dupa job ( azi am doar unul )

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cafeluta de la miki si multam
pe toate, ce faceti, pe unde sunteti?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput