Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !
Raspunsuri - Pagina 6
Cinezee spune:
la mine in album am pus o poza cu mine ...in timp am sa mai urc
bine v-am gasit 
pana la nunta mai sunt cam 5 luni
ange spune:
multumesc frumos celor care m-au urat ![]()

Bi,aceleasi urari tzi le intorc si tie.Sa fii sanatoasa si voioasa!
doina,mult curaj si DD sa fie cu voi.
mikiriki spune:
Buna dimineata
La multi ani cu intarziere Bia si Cami.
Fetelor va doresc o primavara minunata.
Danutza si Miha, multa sanatate bolnaviorilor
Doina, Doamne ajuta
Monica, aici sunt
pe la munci ( ca m-a papat undeva sa-mi mai iau un job
) si pe acasa. cum sunteti?
Mirela,
. multumesc pt. e-mail. la cat de zapacita sunt am uitat sa-ti trimit si eu. ma revansez 
Va doresc un WE minunat.
pe toate
Miki
Cinezee spune:
multumim ptr cafeluta mikiriki un wekend placut si tie
maria2mami spune:

Cami si Bi....cu intarziere La multi ani cu multa sanatate si din partea noastra.....
pupici la fete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
pe unde bazzzzaiti sexoaselor?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Cinezee spune:
in bucuresti fu astazi soare si frumos , sotulica m-a luat de mana si am mers in parcul circului
voi ce faceti in acest weeknd ?
maria2mami spune:
neata....
Eu am lucrat ieri toata ziua, aseara am fost la un super chef, am ajuns acasa la 5 si acum sunt freshhh
la serviciu pana diseara la 10
si e al 3-lea wek in care lucrez.....deja a inceput sa se lucreze la statuia mea....in fata mall-ului