Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CUSCRA BIANCA!
Sa fii sanatoasa si numai bine. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Ziua buna si de la noi, sau macar cea mai ramas din ziua, sa fie buna... 
Noi am avut o noapte frumoasa tare, febra 40.2
, deja cred ca o sa cad la datorie, nu mai rezist psihic, ca de fizic nici nu mai vorbesc. Aseara a inceput sa-i fie frig, la ora 7 i-am pus un supozitor avea febra 39.3, pe oa ora 20 a adormit, iar la 21 avea deja 40.2 
, in loc sa scada i-a crescut febra. Are o tuse destul de uritica, spune ca o doare pieptul. toata noaptea i-am pus comprese pe frunte, iar pe la 23.30 i-am mai pus un supozitor. Pe la ora 3 a inceput sa transpire, avea tot parul ud, acum e ragusita abia vorbeste, tuseste, ii curge nasul si ca sa fie tot tacimul a inceput sa o doara si urechea, cealalta ureche
. Abia la ora 15 avem intilnire cu pediatru. Asa ca doamne ajuta, sper sa nu aiba si vreo bronsita 
M-am plins iar, dar deja mi-e rusine sa mai scriu la subiect, ca intru doar sa spun lucruri neplacute.
Sanatate la toata lumea 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Offf...mai cuscra cat mai trageti voi cu racelile astea...
Si ai mei is raciti.Again!
Dar la noi nu e nimic grav,Robert a tusit doar,acum i-a trecut,iar Amira e doar mucoasa.
Va pupam si tinem pumnii sa fie totul bine. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
off...cuscrelor...sanatate multa copilashilor...danelutza sa ne zici dce ati facut azi la dr...
cum sa zici asa ceva...pai eu ar insemna sa nu mai dau pe-aici...ca eu v-am zapacit de cap cu otitele,sinuzitele, asmult si toate "bubele" rele...
de-aia suntem aici si la bine si la rau 
si sanatate la toata lumea...in mod special copilashilor ca tare-i rau sa-i veai bolnaviori
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
doinabita spune:
Monica, operatia e in Mexic, implant cu celule embrionare, pe 27 iulie anul acesta.Costa 9.000 dolari si 9.600 euro bilete avion sa il ducem pe Dan la orizontala, caci are escare pe fund.Pna pe 31 martie trebuie sa platim 4.500 dolari la clinica ca sa fie confirmata venirea.Asta este jumate din suma pentru operatie.Eu nu am nici un ban pana acum, scriu....incerc sa obtin un nr. de teledon...sunt ....
Sanatate multa la bolnaviori!!!
Liana tinem pumnii!!!

Doina Bita
Danelutza spune:
Am fost la pediatru, multumesc lui Dumnezeu ca nu are bronsita. Are rosu in amindoua urechile, rosu in git
, cica o doare pieptul ca are rosu in git
. Mi-a dat sa-i pun supozitoare de voltaren, unul seara, altul dimineata pentru doua zile, iar daca mai face febra, am si reteta pentru antibiotic, asta daca nu-i trece pina simbata. Sper totusi sa-i treaca, ca prea mult antibiotic a luat in ultimul timp. Acum sta culcata, incepuse sa tremure ca-i este frig, semn sigur ca apare febra
.
Sanatate la toti puiutii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
si sanatate multa sa dea DD sa nu fie nevoie de antibiotic
doina, tinem pumnii stransi sa reusesti sa faci rost de banuti 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Cinezee spune:
salutari , sunt si eu nou venita pe forumul vostru
acest subiect este dedicat numai mamicilor ?
Danelutza spune:
Buna dimineata, va servesc cu o cafeluta calda, rece, cu frisca, fara, capuccino, lapte cu cacao sau cioco, tot ce doriti... 

Multumesc fetelor 

, am trecut noapte binisor daca pot spune asa. Are o tuse destul de urita, asa ca m-a tot trezit asta noapte, de fapt a dormit cu noi, ca nu am avut curajul sa o las in camera ei. Pe la 3.30 incepuse sa faca din nou febra, dar cum supozitor nu puteam sa-i pun decit pe la ora 5, i-am dat repede o lingurita de sirop, i-a scazut brusc febra si a transpirat toata, apoi s-a linistit cit de cit cu tusea si a dormit pina la 6.45 cind a inceput sa tuseasca din nou, s-a trezit si a vrut desene animate
. Cam asta, sper sa nu fie nevoie de antibiotic si sa-si revina si cu tusea.
Cinezee bun venit, nu-i pentru mamici, e pentru sexoase
, glumesc bineinteles
, e un subiect pentru cine vrea sa ne tina companie. ![]()
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
Cinezee...bine ai venit
Daneluta
ma bucur ca sunteti mai bine, Doamne ajuta
noi fuseam la party de absolvire aseara, a fost tare fain si festivitatea oficiala si apoi la restaurant
azi avem o mica petrecere la ruxi la gradi, ziua scolii
si amandoi copilashii abia asteapta sa mergem
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post