Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !
Raspunsuri - Pagina 8
doinabita spune:
Buna fetelor!azi au fost activate numerele pentru teledonul lui Dan.Acum trebuie sa le fac publice.
Multumesc mult pentru cuvintele de incurajare!!!

Incep o noua BATALIE!!!
Va pup!!!!
Doina Bita
Cinezee spune:
multumesc , Bine v-am gasit
| Citat: |
| citat din mesajul lui mhldvrc Cineze, bun venit![/font=Book Antiqua][/size=3] |
pana la nunta mai sunt cam 5 luni
maria2mami spune:
Va pup si eu, Doina
Doamne ajuta sa starngeti cat mai multi banuti.... si poate pui si la noi aici, la subiect numerele de tel sau contul......daca te lasa admin.
Sunt la serv.........revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
doinabita spune:
Maria sunt puse la subiectul lui Dan de la umanitare si pe siteul lui Dan.Nu pot sa scriu la peste tot...e impotriva regulilor.

Doina Bita
monica-elizabet spune:
pe toate
cam bate vant de primavara pe-aici...pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Danelutza spune:
"La multi ani, de ziua taticilor !"
Ati inteles deja ca noi astazi sarbatorim
, ne-a invitat tati la restaurant sa-l sarbatorim, iar Isabella i-a facut cadou un frumos tablouas desenat de ea
. Daca vreti sa-l vedeti il gasiti pe blog-ul meu, printre oale si ulcele ![]()
![]()
Va tuc, va doresc o zi minunata, cu soare si caldura ca la noi. 

Nu prea mai scriu, ca nu am timp, am intrat puternic in curatenia gradinii, ieri am smuls buruianul de prin lalele, iar acum sint toate vesele, abia astept sa infloreasca. Deocamdata ma bucur de florile piersicului din dreptul balconului. 
Aaa, scuze, uitam sa las cafeaua calda... 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
danelutza, sa va distrati fain si
taticului vostru de ziua tatalui
pe toti
miki
si mie mi-e dor de voi...de o discutie din aia sa ma tin cu mainile de burta pe mess ![]()
doina
am sa vb si eu cu mama sa mearga la mine acasa sa sune de-acolo fiindca ea nu are romtelecom
spor la strans banutii
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.