Aspirante optimiste >20 ani (392)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, multumesc pentru felicitari!
Dar..inca nu ma consider graviduta..pan nu vad si eu cu ochii mei un test cu doua liniute-amandoua la fel de vizibile..sa nu fie doar o falsa speranta! Desi simptome am destule, ma doare spatele, ma doare burta jos jos, da nu-s ovarele ca alea ma intepau mai sus..sanii sunt din cand in cand sensibili,in seara asta sunt si imbalonata pana peste poate..Maine dim. fac testul Sure Check si abia apoi stiu incotro sa o iau. Si maine se fac si 2 sapt de la ovulatie.desi sunt Z32.
Va urez un weekend placut si sa aud numai martisoare cu doua liniute!
Eu maine ma duc sa imi cumpar voalul si alte lucrusoare pentru nunta mea care va fi in iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina spor la cumparaturi pt maine...si abia astept sa vii si tu la aspirante..ca eu am scris acolo...gata!...m-am bagat in hora!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Camy, doar ce am terminat si eu de citit odiseea de noiem-decem si am vazut ca ai scris acolo
Da cum am zis, nu indraznesc sa ma bag inca in hora pana nu mai vad maine un test sigur pozitiv.
Si bineinteles ca emotiile sunt mari...pana maine..ca doar ce am citit pe acolo la odisee ca au mai fost fete care au avut teste slab pozitive si le-au venit uratii..de aia nu indraznesc..

Mergi la inceput

Poftim?
au fost teste slab pozitive si au venit uratii..
...nu pot sa accept asa ceva...

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

nu la mine au fost...eu inca mai astept ca nu mi-au venit uratii...
Dar sigur am vazut acolo ca scriau fetele , nu stiu daca una sau mai multe ca nu am retinut, ca au avut test slab pozitiv si le-au venit uratii...De aia mi-e mie frica..mai stau nitel cuminte in banca mea..nu mult, pana maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

felicitari camy pt II!!!

nu va impacientatzi,din experienta mea la aspirante se intampla ca dc se face test cu 4-5h inainte sa vina cm-ul sa apara a2a liniuta slaaaab vizibila,dar la voi nu e cazul

va pup si sarcini usoare si bebei sanatosi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Ma mai tineti mite? Cred ca nu....ca nu am mai intrat de mult pe aici.
FLICITARI fetelor care au 2 liniute!!!Bebei sanatosi si frumosi.
Sa aveti grija de voi.
Si noi, care suntem tot aspirante, haideti sa ne punem pe treaba sa ajungem si noi fetele astea sa nu le lasam singure la odisee.

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Neata!
Eu am o fata de zombi, nu am putut dormi, si la 5 dimineata cine facea oare Sure Check?? Me! A iesit si la testul asta a doua liniuta pala...per total am azi 4 teste adunate, 3 barza si un sure chek toate cu a doua liniuta pala, dar e
Ce ziceti, sa ma car la odiseea de noiem-decem??
Acum mi-am gasit alt stres..voi avea nunta pe 13 iunie si dupa socoteli reiese ca voi fi in 16 sapt(fara sa mai pun ca medicii socotesc sarcina de la ultima menstruatie..ca ar fi 18sapt)
Siiiii..am deja rochia de mireasa cumparata!!!De o saptamana, ca habar nu aveam eu ca o sa fiu asa norocoasa si sa iasa din prima
Oare imi mai vine pana la nunta???Ca la cati bani ne trebuiesc pentru nunta, acum va fi si bebele..nu mai intra la socoteala si alta rochie in plus cumparata. Fetelor care ati mai avut cunostinte insarcinate, cam cate kg au luat pana la 4 luni jumate??
Hai..va pup, ca asa stresanta ca mine nu ati mai intalnit de mult una..norocu vostru ca ma car dincolo la odisee
AAA..si stati linistite imi tarai bine piciorusele de aici, sa iau mai multe cu mine la odisee, ca doar nu o sa fim cateva fete acolo
Tre sa imi tineti companie, nu? Hai, sa aud, cine mai e cu liniute??Adisore?ancaroro?Sorinake?Menics? si nu numai..toatele sa vina la raport cu 2 liniute acu de martisor, INTELES????

Mergi la inceput

eu nu pot sa dorm de greata....imi vine sa dau la rate...

Anaxena multumesc scumpa mea de urari...sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!
Laurairina felicitari mamico! eu am mai fost insarcinata...la 18 saptamani se va vedea burtica, acum depinde si de conformatia ta scumpa, ca la unele se vede burtica mai mult, la altele mai putin...eu am fost de la inceput pana la sfarsit HUGE!!!
Noname eu te tin minte...asa ca hai fuguta la odiseea de sfarsit de an..

Fetelor, eu ma rog continuu la DD ca bebeita sa fie bine, de data aceasta sa ajungem cu bebita acasa cu bine...sa fie sanatos!
Doamne Ajuta!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Camy , Doamne ajuta sa fie bebeii sanatosi si sa ne aduca numai bucurii!
Cred ca trebuie sa scriu si la odisee
Luni ma duc si eu sa fac un test beta HCG , sa fiu sigura sa nu ma laud inainte..
Fetitili? Ceva teste? Cine ne urmeaza?

Mergi la inceput