Aspirante optimiste >20 ani (392)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
eu acum ma gandeam cum sa fac cu analizele, deoarece eu am RH negativ....si voi merge la Tg Mures numai peste 2 saptamani, aici in Brasov nu mai am incredere in nici un medic...mmmm...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
dymomo77 spune:
Mai fetelor ce ma bucur eu ca nu sunt printre necunoscuti la odisee. Vin din urma si fetele mele dragi. Va pup si va doresc bebici sanatosi si norocosi si va astept pe toate cu doua liniute. Nu stiu cine a tras picioarele luna asta dar le-a tras bine de tot.
5+
anidaz spune:
Yubi nu te-am uitat deloc,ba chiar ma mai gandesc uneori la tine si nu stiam ce faci ,cum mai esti?Ti-am trimis si un PM.
Felicitari tuturor gravidutelor si asa cum zicea arde la voi primavara nu a venit cu rosu si alb ci cu rosu si rosu,sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Rallu spune:
Laurairina...eu pana la 18 sapt. luasem cam 4 kg (1 kg pe luna).
Am auzit insa si de cazuri in care nu luasera aproapre nimic dar si de cazuri in care aveau deja vreo 7 kg.
Cum a zis si Camy, depinde numai de conformatia ta.
Din pacate nu cred ca mai sunt sanse sa te cuprinda rochita fara sa-i faci modificari.
Iti spun asta pt. ca desi, nu m-am ingrasat foarte mult, m-am deformat, ca sa zic asa, m-am latit in unele parti, pieptul a crescut enorm, pe burtica nu suport nimic care sa ma stranga, etc.
Poate gasesti o croitoreasa buna care s-o adapteze.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 23+

Asa arat eu acum
ellenii spune:
Felicitari gravidutelor! Camy_pus si Laurairina, Sa fiti sanatoase si voi si bebelasii!
Eu sunt deja in z2. Ma bucur ca nu m-am dereglat prea tare. Luna asta nu prea am sincronizat ovulatia cu activitatile... Se pare ca am ovulat mai tarziu decat am simtit eu durerile specifice. Asta este...
Poate in aprilie de acum...
Bafta multa si va pup pe toate!
Poate voi fi si eu in prima odisee din 2010.

Another day goes by 
pusichet spune:
salut
anidaz cind ai timp te rog uitat-te la mesaje ca ti-am trimis PM
merci
felicitari proaspetelor gravidute.

valigafton spune:
pentru toate viitoarele mamici de pe aici!!!
va citesc de mult timp, dar asa mai pe "ascuns" ![]()
pana acum nu v-am scris, dar daca ma primiti, ma alatur si eu voua.
o zi cat mai frumoasa la toata lumea!!!
arinaa spune:
felicitari si din partea mea proaspetelor gravidutze.
pupici anidaz,noname si binenteles mii de pupici si restul fetelor.
am senzatia ca odiseea de noiembrie=decembrie va fi una cu multi dar foarte multi membri...
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Beatrice1982 spune:
tre sa caut mesajul meu, unde v-am prezis ca ploua luna asta cu II liniutze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wow ce ma bucur pt voi..si in mod special ma bucur pentru camy...................sper sa fii fooarte fericita alaturi de bebe din burtica si ingeras de sus................ 

spor la II liniute in curand la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
menics spune:
Prezent la raport! Am 4 teste pozitive. Cel mai frumos cadou
http://tt.lilypie.com/zdK7p2.png