Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babymom,imi cer scuze.Am avut impresia ca ai trecut datele deja in tabel si ca sunt cele de la 5 luni trecute la 4....eu am corectat capatul de tabel care era putin zapacit si am crezut ca ai completat decalat.Imi cer scuze.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

tzitziri no problem, bine ca ne-am lamurit.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Dragi mamici, va invit sa cititi 80 de sfaturi si invataturi de la babe

Preferatele mele sunt:

4. Bebelusii trebuie imbracati gros si tinuti in camere bine incalzite
8. Nu taia unghiile bebelusului cu foarfeca pana la 1 an ca se face hotz! Pina la un anisor, unghiile trebuie roase de mama!
31. Pana la botez sa-i pui sub perina o foarfeca, bani, icoana.
39. Cand vine o femeie sa-ti vada bebelusul, ai grija nu fie pe ciclu, se zice ca bebelusul va face scoarta pe cap
40. Cand il botezi , tatal sa ramana acasa si sa faca diverse lucruri:sa sparga lemne, sa spele vasele, sa joace carti,sa danseze sa cante si sa se uite dupa femei(asta numai daca este baiat). In acest fel te asiguri ca asa de liber si fericit va fi copilul cand e matur.
45. Nu pupati un bebelus pe talpita ca "te tine toata viata sub picior".
54. Daca ii dai peste unui copil pana nu incepe sa vorbeasca va fi mut ca pestele.
55. Daca vrei sa nu mai planga, da-i cu o coada de peste pe la gura.
56. Daca vezi un cersetor mancand cere de la el o bucatica si da-i copilului sa pape.
80. Mama n-are voie sa intre in bierica la botez ca a facut pacat mare si nu merita.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mie imi plac asa de mult talpitele bebelusilor. le pup toata ziua.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
multumesc, babymom, pentru raspunsul cu fierul:) m-am linistit!
moni, ma bucur ca samburelul este bine!

cat despre invataruri de la babe...le stiam si eu pe majoritatea celor pe care le-ai evidentiat tu, Joy si la chestia aia cu unghiile mi-a zis dr neonatolog cand l-am nascut pe razvi, ca explicatia ar fi faptul ca ii poti taia buricele la degete si atunci ramane semn pe amprenta...cumva copilul ramane insemnat si poate fi usor descoperit daca e hot (cica a lucrat multi ani la tara ca pediatru si de acolo stia cate ceva...ca mai povesteam, noaptea, cand eram la terapie intensiva si ea nu avea chiar asha de lucru)

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Foarte tare Joy!
Si uite una de prin Bihor: daca vine cineva sa vada copilul, sa-si lase doua scame de pe haina in patul copilului - una pt. somn, una pt. lapte, sa nu ramana copilul fara tzatza si nedormit. Ce zici?

Mergi la inceput

nikolici, asha stiam si eu, cum zice babymom, despre copiii care au o greutate mai mare la nastere...
pai daca si-ar fi dublat razvan greutatea la 4 luni...ar fi avut 8700 g! si la un an, dupa carti, ar trebui sa aiba 13,050 kg...ceea ce mi se pare f mult...
atata timp cat copilul creste, este vioi si face achizitiile psihomotorii, eu ma declar multumita:)

Razvan

Mergi la inceput

Ada, l-am sunat pe reprezentanul de la Glaxo si n-a stiut sa-mi spuna nimic, de fapt nu stia nici ca se elimina virusul prin sacun . Mama lor de reprezentanti medicali, zici ca nu sunt dr., se transforma in simpli vanzatori de produse medicale, nu mai stiu sa-ti dea nicio informatie medicala corecta! M-a infuriat putin. Dar lasa ca ma mai interesez eu.
Oricum, ai spus ca Teo a trecut printr-un episod de gastroenterocolita; nu e posibil sa fi fost cu rotavirus si sa fie deja imunizat??

Avand in vedere ca Radu creste ca Fat-Frumos, poate ca ar fi bine sa treci pe Nan 2, asa cum ti-a sugerat dr.

Mergi la inceput

a, treaba asta cu scamele o stiam si eu...modo groso, adica sa-i lasi o scama sa doarma bine...
si treaba aia cu forfeca sub perna, Doamne!! mi se pare....

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Dragi mamici, va invit sa cititi 80 de sfaturi si invataturi de la babe

Joy, 39, 40 si 80 sunt de-a dreptul Supercalifragilisticexpialidocious, cum zicea Mary Poppins!!!

le: fi-miu nu mai vrea neam biberonul cu ceai, l-a tinut doua zile minunea si de alaltaieri trage afara tetina, desface pe acolo si curge ceaiul pe el, molfaie tetina dar nu soarbe ceai, distractie...Numai cu lingurita.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput