Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Hello dragele mele. Multumesc de incurajari si sustinere. Sunteti niste prietene adevarate 
feli, merci mult ca ai postat mesajul. Si imi cer scuze ca in euforia si in oboseala mea n-am adaugat si un "La multi ani" in mesaj. M-am tot gandit dupa si mi-am facut mustrari de constiinta ingrozitoare. 
Ma ierti? ![]()
De dr. T sincer sunt cam dezamagita. Am vorbit asa cum m-a sfatuit musette dar sincer nici nu ma asculta. Era tarziu si satul probabil de ce vazuse toata ziua...in fine. NU cred ca mai merg la el pentru ca eu am nevoie de un dr dedicat sau cel putin dispus sa ma asculte si nu unul care imi spune "da, ia aspenter zilnic" fara sa se uite macar pe analize. Eu stiam ca aspenterul ala face rau daca-l iei aiurea. N-a facut decat sa se uite la bebe la eco si cam atat eu incercam sa-i povestesc si sa-l intreb. El nimic... mi-a lasat un gust tare amar. Asta este, o pacienta in minus. 10 minute mai putin de stat la cabinet.
Eva, ai spus frumos tu acolo. Nici pe mine nu prea ma caracterizeaza diplomatia (mama imi spune ca pierd mult din cauza asta) dar sincer nu pot sa mint omul in fata si nu pot fi o prefacuta. Cine imi place imi place, cine nu la revedere. CE gandesc aia spun. Si eu am luptat destul de mult sa ajung unde sunt acum. N-am facut facultati pe afara dar am muncit din primul an de facultate si am dat din coate ca sa ajung undeva. M-am lovit tot timpul de rautatea oamenilor, asta este. Am lucrat si in multinationala unde noi romanii eram considerati cum spui tu cu parul negru si fuste crete... sper ca la un moment dat sa se poata schimba imaginea asta. Oricum, acum lucrul cel mai important este bebe si sanatatea mea si a familiei. Firma unde lucrez imi e cam vachs acum de ea. Imi fac treaba dar mai intai ma gandesc la mine. 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut De dr. T sincer sunt cam dezamagita. Am vorbit asa cum m-a sfatuit musette dar sincer nici nu ma asculta. Era tarziu si satul probabil de ce vazuse toata ziua...in fine. NU cred ca mai merg la el pentru ca eu am nevoie de un dr dedicat sau cel putin dispus sa ma asculte si nu unul care imi spune "da, ia aspenter zilnic" fara sa se uite macar pe analize. Eu stiam ca aspenterul ala face rau daca-l iei aiurea. N-a facut decat sa se uite la bebe la eco si cam atat eu incercam sa-i povestesc si sa-l intreb. El nimic... mi-a lasat un gust tare amar. Asta este, o pacienta in minus. 10 minute mai putin de stat la cabinet. |
Hm, Moni, asa am patit eu cu Herghe, de ex, si cu alte "somitati". Asa ca bine ziceau batranii: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul".
Cel mai tare ecografist este, pt mine, Eduard Danaila de la Sanador. Nu e o somitate dar a vazut exact tot legat de fi-miu, mi-a si confirmat (la un loc cu Herghe si Pop dar pe un alt ton) data la care nasc-ei au zis 7 dar nah, a venit pe 8, si are niste calitati umane greu de egalat.
Iti pumnii in continuare si sa auzim numai de bine cu samburelul.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
kllemi spune:
neatza, neatza si de la noi doaaaamnnneeee nu pot sa cred cat a dormit copilul meu de la 00.30 pina acum la 10.00, pfiu, pfiu sa nu o deochi...![]()
Nu pot sa va zic ca ieri mam umplut de toate spumele, am vrut si eu sa trimit un mesaj si de fiecare data se intampla cate ceva, ba sa intrerupt curentul, ba mia cazut net-ul,si tot asa...... am renuntat....
MONI iti tin pumnii si ma rog la DD ca totul sa iasa asa cum trebuie de data asta....multi
de la noi
LUMINITA spuneai ieri ca te duci in IOR sa te plimbi, vroiam sa te intreb si eu pe ce parte a parcului te duci?????
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi LUMINITA spuneai ieri ca te duci in IOR sa te plimbi, vroiam sa te intreb si eu pe ce parte a parcului te duci????? ![]() |
noi ajungem pe jos in 10 min in partea cea mai apropiata de Rm. Sarat/Fizicienilor, daca stii zona. Adica pe partea opusa bisericii de la Titan, cumva in diagonala, ca parcul e impartit de strada si lac in 4 parti mari.... dar tot plimbandu-ne ajungem si pe la biserica, si pe la cinema Gloria, depinde de bebici, de cum le place si de vremea de afara. tu pe unde?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
monica_dicut spune:
Eva, asa este.
IOR-istelor, poate va vedeti si cu mine cand da caldura. EU plimb burtica si voi carucioarele ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
babymom75 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Inca n-am nascut.
Eva, ai reusit sa ma emotionezi. Ai inca o data toata admiratia mea
.
In legatura cu cariera si eu simt la fel de cand am copiii, desi imi place tare mult ce fac si ma dedic atat cat ( mai ) pot, dar tot ei sunt pe primul plan. Colegele mele ma privesc chioras ( mai ales cele care nu au copii ) atunci cand le spun ca asa lasa balta profesia de medic, ca sa devin doar MAMA MINUNILOR MELE. Si asta fara nici cel mai mic regret.
In urma cu 5-6 ani, eram hotarati sa emigram defintiv in Franta, si asta mai ales la presiunile mele, pt. ca simteam ca aici nu ma pot realiza profesional, pt. ca doream sa lucrez si eu in conditii civilizate, intr-un spital dotat cu toate cele necesare si mai ales pt. ca sa-mi demonstrez mie insami ca pot sa reusec oriunde. Dar... am ramas insarcinata cu Victor si... planul de plecare a fost... amanat. In 2007, iar am inceput sa facem demersuri pt. mutarea in Franta - m-am apucat sa-mi reamprospatez cunostintele de limba franceza, am inceput sa cautam sa ne cumparam o proprietate/casa acolo si sa vindem casa de aici. Dar,din nou... am ramas gravi cu Dragos. Asa ca am considerat ca e un semn de sus si ca, cel putin deocamdata, nu trebuie sa plecam. Acum nici nu mai imi doresc.
Saptamanile trecute, sotul meu a venit cu ideea sa plecam in Elvetia, ca cica ar fi mare nevoie de medici stomatologi si... e o tara atat de civilizata. I-am spus ca daca vrea el plecam, dar eu una nu o mai iau din nou de la capat cu profesia, ci imi doresc sa raman sa ingrijesc familia. Asa sigur as avea curajul sa-mi mai fac o fetita
. Si mi-ar placea atat de mult!
Asta simt eu: copiii sunt cea mai mare realizare a mea de pana acum! Si ei sunt si scopul caruia ma dededic integral!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
noi ajungem pe jos in 10 min in partea cea mai apropiata de Rm. Sarat/Fizicienilor, daca stii zona. Adica pe partea opusa bisericii de la Titan, cumva in diagonala, ca parcul e impartit de strada si lac in 4 parti mari.... dar tot plimbandu-ne ajungem si pe la biserica, si pe la cinema Gloria, depinde de bebici, de cum le place si de vremea de afara. tu pe unde? Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
eu vin dinspre diham, deci pe la potcoava daca stii??? dar pot sa ajung si la gloria si pe partea cu magazinul titan
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
babytza spune:
Neata mamici 
Multam de cafea Ada 
Monica imi pare rau ca ai fost dezamagita de dr T , dar cel mai important este ca sunteti voi doua? bine
Ne pregatesti o motzata ?
O asteptam cu interes pe printesica sa o vedem in primele ei poze 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
Moni, abia astept sa iti cunosc burtik! ![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
Tzitziri, eu tocmai am completat tabelul cu datele de la 5 luni si nu am observat nimic in neregula - datele de la 4 luni erau la locul lor. Care-i treaba??
Anca, branza de vaci poti sa o dai zilnic, de preferat la micul dejun. Am mai spus eu ca Victor al meu asta a mancat in fiecare dimineata pana la 3 ani - branza cu fructe; schimbam in fiecare zi doar fructul.
Nerantula, sincer nu stiu de la ce are scaunul aspectul descris de tine, dar... si eu am patit-o de cateva ori - si la Dragos si la Victor, pe vremea cand era alaptat. Nu mi-am prea facut griji atata vreme cat copilul se simtea bine. Eventual, ca sa eviti acumularea 'reziduurilor' pune-i cate 1/2 sup. cu glicerina la 2 zile.
Nikolici, majoritatea copiilor nascuti cu greutate mare nu mai au asa o crestere spectaculoasa, ceea ce e chiar bine, zic eu, mai ales daca e vorba de fetite. Am eu o cunostinta, medic stomatolog, care are o fetita ce s-a nascut cu 5 kg si discutam cu ea despre dublarea, respectiv triplarea greutatii pana la varsta de 1 an. Ea era tare incantata ca la 1 an fetita ei va avea 15kg!!. Am mai temperat-o spunandu-i ca nu e de dorit o asemenea greutate la o fetita.
Asa cum a spus Anamaona, daca te uita pe percentile, greutatea Karinei e in regula, iar primele alimente de diversificare au si mai putine calorii decat laptele, asa ca nu e un argument sa o treci la solide.
LE: daca te uiti in tabele, Dragos al meu a crescut in ultima luna doar 420g., deci nici el nu a pus cele 500g. standard si nu-mi fac griji, nici nu-l trec pe alte alimente; sunt convinsa ca va recupera el, iar daca nu inseamna ca asta e ritmul lui de crestere. De ce sa fortam lucrurile?
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)