Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
kllemi spune:
MONI mi-ar face mare placere sa ne intalnim, sa iti vedem si noi burtik...
Ce tare e aia cu: nu face baie bebelusului in fiecare zi, ca slabeste..
eu nu prea cred in chestiile astea......nu in toate
Am si eu o intrebare la voi: cica noi am inceput diversificarea, dar nu in fiecare zi...
(pai dac bubuie tzitzi de lapte ce pot sa fac??? sa ii dau alta mancare?) este vre-o problema in chestia asta???
Dealtfel daca ii dau altceva, nu face mofturi chiar mananca, se stramba un pic la inceput dar dupa aia ii trece..![]()
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
claudinna spune:
nu cred sa fie problema...oricum, vad ca mai are pana la 6 luni si daca ai laptic...
anca, eu m-am gandit sa fierb carnea, sa o maruntesc si sa o congelez in suportul pt gheata. apoi scot bucatelele inghetate si le pun intr-o punga, ca sa fie mai usor, ca atunci cand scoti din forma pot iesi mai multe. asha le scot pe toate si apoi iau din punga cate imi trebuie.
am luat niste spanac congelat si asha era in punga, sub forma de bucatele facute in suport pt gheata.
supa si eu o tin de pe o zi pe alta in frigider. adica-i dau 2 zile din ea...implicit legumele din ea.
pana acum n-am congelat nimic, astept sa-mi taie socru-meu gaina (a venit tata ieri si mi-a adus o gaina si niste oua)
cred ca ajung la 7 luni cu carnea, ca acum suntem la ou:)
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Foarte tare Joy! Si uite una de prin Bihor: daca vine cineva sa vada copilul, sa-si lase doua scame de pe haina in patul copilului - una pt. somn, una pt. lapte, sa nu ramana copilul fara tzatza si nedormit. Ce zici? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Pei clar, se face o gramajoara de scame in patul copilului, ca nu e de gluma cu somnul sau laptele!

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
tzitziri spune:
Deci de aia nu mai ia in greutate...ca ii fac baie in fiecare zi
.Bine ca am dezlegat misterul....cred ca daca nu ii fac baie ia in greutate....straturile![]()
Klemmi,tu zici ca daca ii dai mult de mancare nu mai vrea si lapte?La noi mananca putin de aia mai vrea si san ca o completare.Sunt variante de'scheme de diversificare' care spun sa incepi progresiv: o lingurita prima zi, doua a doua zi.....etc.Asa poate se regleaza si la tine productia de laptic cu cat cere el mai putin si inlocuiesti o masa treptat....si nu iti mai explodeaza nici sanii![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Dragi mamici, va invit sa cititi 80 de sfaturi si invataturi de la babe |
pe mine ma termina astea cu deochiul....pur si simplu nu inteleg cum oameni cu scaun la cap pt care de altfel am tot respectul, pot sa puna botu' la asa ceva.
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui EvaF le: fi-miu nu mai vrea neam biberonul cu ceai, l-a tinut doua zile minunea si de alaltaieri trage afara tetina, desface pe acolo si curge ceaiul pe el, molfaie tetina dar nu soarbe ceai, distractie...Numai cu lingurita. Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Nu e mare pierdere. Stie Noah ce stie...
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
preety spune:
Buna ziua dragele mele 
In primul rand
tuturor sarbatoritilor zilei de astazi:
Ellen Laura de Mmimi
Maria de Cocutica
Max de Ilia99
Mamidestefan ma bucur ca Stefanut e mai bine 
Joy daca 45 ar fi adevarat... inseamna ca m-am asigurat pe viata... la cat o pup eu pe fimea pe talpi
(se gadila si rade cu voce si mor de drag
)!
EvaF
excelent spus... nu cred ca as fi putut spune mai bine decat tine ce inseamna un copil acum in viata noastra
... pentru ca daca pentru el noi suntem universului lui si ptr noi (cel putin ptr mine) a devenit dintr-o data intregul meu univers. Nimic nu se compara cu acest lucru!
Luminita, voi va plangeti de mame... dar totusi fiti fericite ca le aveti... se poate si mai rau!
Nikolici... daca K este vioaie si are tonus bun, si creste de la luna la luna, de ce iti faci atatea probleme? Daca ar avea ceva ai vedea cu siguranta si alte semne!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
kllemi spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Deci de aia nu mai ia in greutate...ca ii fac baie in fiecare zi Klemmi,tu zici ca daca ii dai mult de mancare nu mai vrea si lapte?La noi mananca putin de aia mai vrea si san ca o completare.Sunt variante de'scheme de diversificare' care spun sa incepi progresiv: o lingurita prima zi, doua a doua zi.....etc.Asa poate se regleaza si la tine productia de laptic cu cat cere el mai putin si inlocuiesti o masa treptat....si nu iti mai explodeaza nici sanii Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
nu am zis ca ii dau mult de mancare si nu mai vrea san, am zis ca o zi ii dau 2-3 linguri de mancare, a doua zi nu ii mai dau deloc pt. ca ii dau numai san.......si dasta am intrebat, daca fac bine ce fac???...

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
luminita2008 spune:
Joy, ffff tare! 
Babymom, asta o stiam si eu, dar de prin Oltenia.... hehe
si eu pup talpi de bebei la greu 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
EvaF spune:
Babymom, au drastica nevoie de medici in Franta, mai ales in mediul rural. La ei nu e ca la noi, toata lumea face facultate. Acolo iesi cam greu cu diploma, te rup in timpul semestrului, nu merge ca la noi, hai ca invat in sesiune. Plus ca locurile la facultate sunt limitate, cica adaptate la necesitatile in nr de pacienti estimati dar...e penurie mare. Cand eram eu au angajat 5000 de medici romani si bulgari, le dau casa, masina, tot, bine in mediul rural e situatia asta, dar orasele la noi nu arata asa de bine ca satele lor asa ca...deci, spuneam, le dau orice conditii cer numai ca sa vina. Ii trateaza pe medici ca pe imparati. Saracii oameni batrani si imobili, nu vine nimeni la ei la vizita medicala.
Un medic ajunsese sa bata 3-4 sate sa vada pacienti ceea ce e fff greu, epuizant. Eu cred ca asa cum te stiu eu pe tine ai face treaba f buna afara. Medicii sunt o maare avere.
Cat m-am chinuit eu in Stras sa gasesc un ginecolog. Toti erau full, nu ajungeam sa vad decat cu programari in avans cu doua luni, cam asa. F rau!!!
Anamona, cunosc bine Lille, am fost de doua ori. Un oras fff frumos!
Si a propos de ce ziceai, francezii sunt fff prietenosi cu cei pe care ii cunosc, ca ziceai ca te-ai mirat cat sunt de prietenosi cu tine prietenii francezi ai surorii tale desi in excursii i-ai vazut reci si mai...respingatori. Cand ajung sa te cunoasca, ca om, si daca te plac, ii ai prieteni pe viata. Sunt fff loiali, ospitaliei, e greu pana le intri la inima.
Romanii, cred eu, sunt invers. Te integreaza aparent usor dar te sapa pe la spate.
Cum o fi mai bine?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------