FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

sigur fetelor!!
va pun la curent luni seara neaparat!

mara

Mergi la inceput

la toata lumea!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

Ginabulina si io am facut ecografie in ziua 2 a cm intravaginal. nu este tocmai placut dar nu ai ce face. facand in ziua 2 mi-a descoperit un ditamai chist pe ovarul stang si m-am lecuit de inseminare ca nu are cum sa-mi faca, iar acuma tre sa iau anticonceptionale. se vede lucru ca bebe se lasa asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

silc si multumesc de incurajari, sincer acu ma simt mult mai bine si m am usurat ca tot stateam cu stresul asta ca poate imi pierd locul de munca, ete ca s a intimplat si intre timp s a ivit si un potential job la orizont, nu e f sigur inca dar sunt optimista
ginabulina ,intr adevar eu am facut eco endovaginala in a 2 a zi de menstruatie, in 2 luni : o data cu dra mea Mihalceanu si o data cu dr Bors, si chiar prima data aveam hemoragie destul de abundenta, deci tu nu vei simti nici o diferenta fata de alte eco poate doar te vei simti mai stinjenita dar nu ai de ce, atita timp cit pe doctori nu i deranjeaza si nu vad de ce i-ar deranja putin singe, pe tine nu are de ce, plus ca acum e momentul cel mai propice de a vedea daca sunt foliculi restanti/chisturi si daca sunt nu se incepe stimularea se da tratament cu AC, cel putin la mine asa a fost si intr o luna de tratament au disparut.
legat de endometru si vitamina E, am si pierdut sirul anilor de cind iau in prima jumatate a ciclului vitamina E, de asemeni am mai luat si L arginana in vreo 2 luni ca am citit ca ajuta plus omega 3, de acid folic nu mai spun- sunt ani buni de cind tot il iau zilnic, mi a intrat in reflex deja ca spalatul pe dinti dar rezultate eu sincer nu am vazut la mine

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata fetelor......va intreb si pe voi..mai stiti ceva de vama spre moldovaaaa....or fi scos vizele..sau sunt oare sanse

neaparat vreau sa ajung acolo si nu stiu cum....ca nam cunostiinte pe acolo ptr invitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

multumesc fetelor pentru raspuns.Dr. bOrs mi-a facut eco endovaginala si eu asteptam cu vezica plina eco pe burtica.A fost bine ca acum te schimbi in alta incapere,ti se da un halatel nu cum era pana acum cand se uita la tine cum te dezbraci.
Amir,cand am ajuns la el mi-a spus ca ar fi tb sa-mi faca progesteronul dar pt ca la ei e ste inchis pana luni ar fi fost tarziua sa afle rezultatul asa ca mi-a facut eco sa vada el mai bine ce e acolo.Eu aveam analixza facuta luna trecuta dar a zis ca poate fi altfel de la o luna la alta.Nu a gasit nimic in neregula si ca atare am inceput stimularea cu puregon de astazi(a 3 a zi de ciclu)>Eu am cerut ajutorul unei prietene pt injectii ca mie imi este mila.Aseara se faceau acolo 4 inseminari,se pare ca o sa iasa copii pe banda.Stiti ce mi-a mai zis dr si asistenta ca miercuri a fost ziua gravidutelor,au venit la monitorizarea sarcinii cele care au ramas prin inseminare.Mi-au mai spus de asemenea ca majoritatea cazurilor la care au dat rezultat inseminarile au fost cu probleme la sot,asa ca tb sa avem sperante cele care suntem in cauza.
MIe mi-au spsu ca o sa tb sa aduc pen-ul dupa ce-l folosesc inapoi,asa se procedeaza,o sa-l mai foloseasca si altcineva sau de ce il cer?Va pup..

Mergi la inceput

gina.cei ala penul?? ce treb sa duci inapoi la clinica??? s adea Dezeu sa fie cu ochisori la sf ????

daca sunt probl la ambii e recomnadat FIV..deci eu nici gand inseminare..ihhhh

Mergi la inceput

gina ,sa dea dumnezeu sa reusesti!fii increzatoare!suntem alaturi de tine!sa ne tii la curent!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Pogonici pen-ul e chesti in care se incarca solutia de puregon ,e ca un stilou ,la cesta se ataseaza un ac si asa se injecteaza puregonul.Se foloseste acest pen pt ca e mai usor de folosit decat o injectie normala.Multumesc de incurajari...bafta multa la toata lumea!

Mergi la inceput

multam de sfaturi.................abia astept sa ne spui ca esti posesoare unui test de II .........

Mergi la inceput