FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 27
amir10 spune:
Ginabulina, sorry ca te-am facut sa astepti cu vezica plina..., mie asa mi-a facut dr. mihaila. Bine ca fost bine pana la urma, dar macar cu progesteronul tot am avut dreptate.![]()
Si mie mi-au spus in prima luna cand am cumparat puregon de la ei sa aduc inapoi penul, dar cum eu nu am mai fost la ei, ca m-a vazut dr. la spital, penul zace undeva in portbagaj. Si mai am unul de luna asta..., daca il vor il dau cu placere.
Ma bucur ca ai auzit vesti bune, inseamna ca au inceput rezultatele bune sa se vada. Mai platesti si monitorizarile eco sau inca nu stii? Cat te-a costat Puregonul si cat Puregon pe zi faci?
Pt sustinere estrogenica nu iti da nimic?
Eu tare m-am speriat cand am vazut ca in ziua 18, la aproape o saptamana de la ovulatie, endometrul meu scazuse de la 7,8 la 7,7. M-am mai documentat, si am ajuns la concluzia lui sophie (nu stiu de ce, dar tare am un feeling ca ai sa ramai gravi, sophie, pana in iulie cand ai programat consulatatie in vederea FIV), ca nu exista o relatie de cauzalitate intre grosimea endometrului si fluxul hormonal. In general, se considera a fi un endometru bun peste 7. In plus, se pare ca si medicam. de stimulare (chiar si cele pe baza de FSH cum sunt puregon, gonal, menopur) ar avea o oarece influenta in scaderea endometrului, de aceea se si recomanda sustinere estrogenica cu oestrogel, ovule vivflor sau estrofem cpr. Si ghiciti cine bantuia ieri prin iasi pe la ora 8 seata cautand oestrogel? Moi, bineinteles. Am gasit la Iassyfarmul din Piata Unirii si deja am inceput sa ma dau pe burtica. Nu ca as mai spera la ceva luna asta, ca deja e prea tarziu, mai am o saptamana pana la venirea menstruatiei, dar asa, macar de dragul exercitiului...
Uff, haideti ca azi am logoree, m-am intins mult.
Va pup pe toate si sa auzim de vesti bune.
amir10 spune:
Cine stie sa deschida capitol nou? Poate ca sa fie cu mai multa bafta..., ca s-au mai experimentat si dr. din iasi...
amir10 spune:
Am deschis eu capitol nou. Uitati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136820