FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 24
amir10 spune:
Ioana, cred ca mergi la dr. Bors. Esti pe maini bune, povesteste-ne ce rezultate ai la ecografii.
pogonici1977 spune:
amir10- sper sa ai gura pocitaaaa..
asta simt si eu ca pana la urma vor da drumul la granita si vom trece fara....nu stiu de ce , dar simt ca datorita celor de acolo se va intampla minunea si ptr mine
any75 spune:
buna fetelor
nu am mai scris nimic de ceva timp dar sunt f suparata de cand s-au intamplat evenimentele din Republica moldova
Pogonici sa dea DD sa fie asa cum simti tu......astept cu nerabdare vestea ca vom putea trece la chisinau fara vize si fara probleme, sa pot incepe si eu fiv-ul cel norocos
va doresc noroc la toate si multe reusite
camy77 spune:
buna fetelor,
sophie,tr. sa fac inseminare la sibiu, dar in ziua respectiva, analiza la spermograma a iesit rea, dr. a zis ca nu are rost sa facem precedura.
singura solutie este fiv,dr. ispasoiu de la sibiu, asta ne-a recomandat ca sa nu mai avem surprize.
cand o sa strangem banutii, o sa mergem la fiv la sibiu, nu la iasi.
amir10 spune:
camy77, spor la adunat bani si multa bafta. Am auzit ca cei de la Sibiu sunt profesionisti, au multa experienta si reusite peste 50%.
pogonici1977 spune:
asa este SIBIUL e peste Bucuresti in ale reusitei de FIV... si mai specializati...mai bun ca atat, sunt ff laudati dct de FIV de la sibiu de cei din ungaria...si desclasati cei de la bucurestiii.
any75..nu mai fi suparata..va trece si valul asta negru la chisinau..nici creierul meu nu gandeste altfel decat la chisinau...
pogonici1977 spune:
slabuta miscare...va 

pe toate sa aveti energie si sa va puna in miscareeeeeeeeeee
amir10 spune:
Slaba miscare dragutele mele. Ajungem curand pe pagina 3.
Noi suntem in ziua 17, am fost la ecografie postovulatoriu, nu am chisturi, ovarele sunt OK. Endometrul era cam subtirel, doar 7.4 mm, asa ca nu mai speram luna asta... Si burtica a inceput sa ma doara.
Ei, ce sa-i faci, doar nu era sa se intample asa repede...
E si luna viitoare loc de mai bine.
Va pup pe toate.
Noi, asteptand sa fim macar trei.
sophie76 spune:
amir, pina nu apar uritii mai poti spera , eu tin pumnii.
Eu mi am facut programare la Gynera la dr. Dracea pt o consultatie premergatoare FIV m au programat pe 13 iulie , vroiam sa mi fac una si la Giulesti ca e mai ieftin. Dar saptamina asta tocmai am fost concediata asa ca probabil imi voi lua gindul de la FIV, cel putin o perioada, poate ar trebui sa accept ideea ca nu mi e dat sa fiu mama

taty_ana, any tin pumnii strinsi pt voi sa veniti curind cu vesti bune!!
la toate fetele!!!
sophie
pogonici1977 spune:
sophie76..capul sus si roagate bunului dumnezeu sa iti indrepte pasii spre un job mai bun...