FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sophie, iata ce valori am avut in ziua 11 (marti), cand am facut si pregnyl.
FOD 17,1 mm
3 FOS 12 - 13 mm toti
endometrul 7,8 mm.
Toata ziua ieri m-au durut ambele ovare, aseara sigur au spart ieri.
Eu reactionez ca la carte la orice stimulare..., numai la sarcina nu..., deocamdata. Am prestat aseara, sa vad daca nu se isterizeaza al meu sot mai prestam si diseara.
Martea viitoare ma duc sa vad cum stau cu endometrul si daca am sau nu chisturi.

Silc, bine ai venit printre noi, probabil ca au mai crescut si la omini tarifele, de asta te-a costat mai putin prima data.
De ce ai facut asa repede inseminare prima data, nu ar fi tb sa mai astepti putin? Schema pt inseminare este stimulare Clomifen ziua 5 - 10, sau Gonal/ Puregon (asa este Sophie, gonal e fsh uman, iar puregon e fsh sintetizat in laborator) ziua 3 - 10 (sau 14/5 chiar), monitorizare eco incepand din ziua 8/10 macar din 2 in 2 zile pt ajustarea eventuala a dozei, se face Pregnyl cand exista minim un folicul cu dimensiunea mai mare de 17 mm si endometrul ar trebui sa fie peste 7 mm, apoi la 36 ore se face inseminare. Evident, se ia progesteron (duphaston = progesteron sintetic sau utrogestan = progesteron natural) incepand cu ziua urmatoare dupa ovulatie. Iti urez bafta. Sper ca nu ai luat progesteron inainte de ovulatie, ca inhiba cresterea foliculilor.
Asteptam vesti noi de la fetele care sunt programate la omini.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

amir, f bune valorile , iar la treaba cu reactionatul bine la stimulare dar cu neprinsul sarcinii subscriu si eu si te inteleg pe deplin la faza cu sotul si sexul programat, al meu cind ii spuneam hai ca acum e momentul ii venea saracul sa o ia la fuga, il vedeam cum se crispeaza si ca e stresat imi inchipui ca si nu sunt f jucausi in conditiile astea , la mine si la IA stresul cel mai mare il aveam tot legat de treaba asta!!
E posibil ca o parte din foliculii de pe OS sa creasca si sa nu se sparga ,dar se vor retrage singuri, dar tu sigur vei avea un bebe in burtica si nu te va mai interesa de foliculi nesparti

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor eu am auzit de cateva inseminari reusite de onofri la billa acum 2 ani, dar la omni nu stiu daca au reusite, in ceea ce priveste FIV la inceputul acestui capitol FIV IASI , a fost o fata care a facut fiv la omni, cred ca afost prima pe lista lor, rateu total, nu a mai intrat pe forum, deci nu mai stim nimic de ea....prin urmare ei tot au facut FIV si neautorizati, chiar daca dau rateuri..ca de nus banii lor la mijloc..sunt a nostri...

nu stiu ce sa mai zic, diaconmaria de pe acest forum are reusita de inseminare la omniclinic, a scris la inceputul capitolului, asa imi aduc eu aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

sophie76 logic ca pretul IUI nu e corelat cu dimensiunea foliculilor, io am spus ca mi-am facut degeaba inseminarea stiind din start ca nu exista nici o sansa, am scris si pretul sa se inteleaga de ce din punctul meu de vedere nu si-au dat silinta si au apelat la noroc

amir10 la prima inseminare nu stiam nimic despre dimensiunea foliculilor, endometru si am crezut ca asa tre sa fie. dupa ce am analizat situatia am vazut ca la stimularea cu gonalf 75UI nu am reactionat deloc si de asta valorile au fost asa de scazute, dupa inseminare am luat duphaston 14 zile

apropo valorile afisate de tine sunt ok, spor la treaba sa fie cu noroc

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leka_Ioana spune:

BUNA FETELOR,MA NUMESC IOANA SI SUNT DIN BACAU,AM CITIT CU MARE DRAG TOATE MESAJELE VOASTRE IN LEGATURA CU IA.SI EU MERG LA OMINI DE CEVA TIMP,DAR...FARA REZULTAT.AM FACUT UN TRATAMENT CU:CYCLO-PROGYNOVA,DUPHASTON,METFOGAMMA SI CLOMID,DAR FARA REZULTAT,AM AJUNS IN ZIUA OVULATIEI LA CEL MAI MARE FOLICUL 10MM.EU FARA TRATAMENTUL ASTA AVEAM TOT 10MM SI CU TOATE PASTILELE ALEA REZULTATUL ERA TOT 10MM,E CEVA CE NU-MI POT EXPLICA.EU AM OVARE POLICHISTICE SI SOTUL MEU ARE SPERMA ASA:50%NU SE MISCA DELOC,25%E DEFECTA(ORI CU 2 CAPURI ORI CU 2 COZI) SI CELALTA 25% E LENESASI NU AJUNGE UNDE TREBUIE.IN ZIUA A 4 A AVEAM UN REZULTAT:ENDOMETRUL 1MM,PE OVARUL DREPT 11 FOLICULI,CEL MAI MARE DE 5,2MM SI PE OVARUL DREPT 16 FOLICULI,CEL MAI MARE DE 8,1MM.MAINE MERG LA OMINI SA-MI I-AU PUREGON-UL SI INCEP CATE 25UI/ZI IAR LUNI MERG LA DOMNII DOCTORI LA EVALUARE. VA ROG SFATUTI-MA SI PE MINE,CELE CARE MERG LA OMINI,CE POT FACE MAI MULT DE ATAT,CA SA POT AVEA SI EU MULTI .EU AM 25 DE ANI IN DECEMBRIE SI SOTUL 32 IN IULIE.VA MULTUMESC TARE MULT PENTRU INFORMATII.IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Draga Ioana bine ai venit printre noi si de acum traditionala urare : sa stai cit mai putin pe aici si sa fugi repede la gravidute!!
Care este doctorul la care mergi? vei face o inseminare, cu cine?
Tratamentul tau pare OK, sa speram ca la puregon vei reactiona mai bine decit la clomifen, dat fiind ca puregonul este mult superior clomifenului si cu mai putine efecte adverse (asta e parerea mea).Despre valorile tale din ziua 4 : endometrul pare cam subtirel dar are timp sa creasca, iar foliculii aia probabil o parte din ei sunt chisturi, ai sa vezi la ecografiile viitoare exact care e situatia si probabil in functie de rezultate ti se va ajusta doza. Esti foarte tinara , se pare ca esti pe miini bune asa ca mergi cu incredere mai departe

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Mi se pare scumpa inseminarea la Omni...A reusit careva ?

Mergi la inceput

lekaioana..zinene te rog, ce analize ai facut pana acum?? la ce dct esti sub obs de la omni?? stimularea pe care ai facuto tia fost monitorizata in perioada de ovulatie din 2 in 2 zile?? si daca da, ai facut analize, investigatii inainte de stimulare???..tot ce te intreb e ff import, ca si eu am fost cobai la stimulare, tratamente fara investigati..rezulatat zero, si dereglata hormonal de peste 4 luni si ceva kg in plus

mare atentie deci

te rugam nu mai scrie cu majuscule mariiiiiiiii, e ff obositor de citit

Mergi la inceput

fetelor, stiti ce am auzit eu aseara...comisia europeana face presiuni asupra republicii moldova.voronin, ptr a scoate vizele ptr cetatenii romani..... eu simt ca se va face ceva, se vor elimina pana la urma...dar va mai duraa..eu tot acolo sunt cu gandul, clinica celebra de la chisinau care face minuniiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

vanessa, spunea Tina, care a vb cu biologul de la omini ca au avut 9 reusite de la inceputul anului. E singura clinica din Moldova care prepara sperma aprin metode speciale, asa cum si trebuie de altfel. Se mai poate face inseminare in Iasi pe la cabinetele particulare ale unor doctori (dr. Grigore, dr. Socolov).
Pogonici, sigur se vor rezolva problemele de la granita de est. Parca te vad gravi pana in iarna!
Va pup pe toate, tinem legatura.

Mergi la inceput