FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Taty_ana: adresa mea de email e leonte_enex@yahoo.com , trimite-mi lista cu analize si nr tel al dr Dracea. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

amir, multumesc de incurajari, TREBUIE sa vina soarele si pe strada noastra!!!!!Suna ma cind doresti, in principiu sunt in zona!
Referitor la ginecologi de Botosani, nu stiu ce sa zic, depinde pt ce probleme, oricum pt problemele de infertiliate nu recomand nici unul, sunt depasiti; mie personal mi a facut o impresie buna doctorita Vintu, la ea mi am mai facut monitorizari ecografice, si sincer acum inclin sa cred ca a avut dreptate la ultima ecografie cind mi a zis ca am endometrul de 2,8 mm ,asta imediat dupa ovulatie, de ce inclin sa i dau dreptate? pt ca de aseara mi a venit menstruatia, dar pina in momentul de fata sunt doar niste pete maronii , presupun ca endometrul a fost subtire si nu are ce sa sa elimine, sau poate e prea devreme , ca normal menstruatia tb sa mi vina pe simbata, poate pina atunci ma tine cu pete si ma "navaleste" atunci. Ideea e ca probabil de la stimulari /AC m am cam dereglat hormonal, dar asta e un risc asumat
offf, m am cam intins la vorba si v am zapacit cu problemele mele!!
Voi ce mai faceti?harnicute, harnicute presupun, numai eu la munca inca, dar sincer nici nu mai am mare tragere de inima sa fac pregatirile de Paste, mi e ciuda ca nici la Denie nu mai pot merge
Spor la treaba

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

sophie da-mi mail-ul tau...la gynera programarile se fac pt iulie iar la giulesti la marinescu pentru iunie...eu m-am programat in ambele parti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

vanessa vezi pe mail ca ti-am trimis...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sophie, ma bucur ca ti-ai mai revenit. Poate ar mai trebui sa vezi ce este cu endometrul tau, stii ca si eu ma gandesc poate din cauza nu raman insarcinata. Utrogestan parca stiu ca ai luat..., dar cine stie...
Am sa il intreb pe dr meu luna asta daca endometrul meu e in parametri si am sa merg la eco si dupa ovulatie, ca sa vad daca e mai mare de 8 mm (asa ar tb sa fie in timpul ovulatiei, apoi ar tb sa mai creasca).
Te sun cred ca duminica si ne vedem.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

sophie da-mi mail-ul tau...la gynera programarile se fac pt iulie iar la giulesti la marinescu pentru iunie...eu m-am programat in ambele parti

tatiana, mailiul meu este dana_muraru@yahoo.com
si eu am trimis un mail la programari.gynera@gmail.com ,dar pina in prezent nu am primit raspuns, probabil de acum dupa Paste.Stiu ca programarile se fac peste ceva timp, dar imi convine poate intre timp imi mai revin si eu , mai respira si ovarele mele dupa atitea stimulari si vreau sa ma elucidez ce e cu endometrul meu dupa ovulatie, am un presentiment ca acolo e buba!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Taty_ana multumesc mult. Am primit email-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_2003 spune:

ginabulina

din cate am inteles inseminarile facute cu sperma proaspata, adica nepreparata, pot produce dureri abdominale , care sa dureze...

nu stiu cu cine voi face isamantzarea
ma programez dupa sarbatori la onofriescu, iar apoi vedem , va tin la curent si pe voi
importanta e prepararea spermei (asta dureaza vreo 1 ora jumate) mai ales pentru noi.
tot dupa sarbatori vreau sa faca iubi al meu, spermograma si la biologul lor, ca ea da niste rezultate deosebite de ce am primit la praxis si synevo

Paste Fericit tuturor si multa speranta si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hristos a inviat

fetele care incepurati procedura-investigatiile la chisinau, ce ati mai facut??..pe cele apucati??? eu vreau sami fac HSG dupa ce imi vine CM si sa vad cum imi iese....si sapt viit imi fac setul de analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

Adevarat a inviat!!Eu sunt tot din Iasi si as vrea sa rog toate fetele care incerca ca ramana insarcinate sa ma ajute cu cat stiu de o analiza-CHLAMYDIA.Din cate stiu aceasta bacterie da sterilitate, eu pierzand o sarcina din acesta cauza.Tratamente am luat dar nu mi-a trecut(azitromicina, doxi).Va rog mult spuneti-mi la ce medic ma pot adresa???sa ma poata ajuta cu un tratament eficient??Nu reusesc sa raman insarcinata chiar din cauza acestei nenorocite de chlamydia....VIITOARE MAMICI VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE...parca sunt blestemata cu acesta bacterie sa se tina scai de mine si sa nu pot sa ma bucur si eu de un bebelus. Ce MEDIC DIN IASI este atat de competent sa ma tina in tratamente pt. acessta nenorocita de bacterie sa treaca????

Mergi la inceput