FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Buna fetelor.Amir sa stii ca si mie mi-a dat sperante tina si cred ca incep si eu sa ma gandesc la o noua inseminare.
Tina eu nu prea am inteles la ce dureru de burtica te referi cand ai spus de sperma proaspata...ai putea sa mai explici o data(Eu am inteles ca apar dureri de burta daca se face inseminare cu sperma nepreparata).Tu ce probleme ai de nu reusesti sa ramai insarcinata,banuiesc ca problema e asemanatoare cu a noastra ,adica probleme la sot.Cu ce dr vei face inseminarea la omini?Pupici.

Mergi la inceput

Cred ca o sa-i trimit un mail dr Bors sa-l intreb ce reusite au la insmeinrai ca eu ultima data cand am vb cu el avusese o gemelara dar in toamna anului trecut..anul asta inca nimic dar eu am vb cam prin ianuarie cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Ginabulina, am sa-l intreb si eu pe dr. m. de rezultatele la inseminari. Nu mai vrei sa mergi la el, te-ai decis sa intri si pe mana dr. bors?

Mergi la inceput

Amir nu e vorba ca as vrea la dr Bors doar ca am remarcat ca dr mihaila nu face inseminari daca ovulatia pica in zil;ele cand el nu are program la omini.Si parca nu as vrea sa patesc ca tine,poate tu stai mai bine financiar dar eu nu concep sa fa stimulare de 10 milioane si apoi sa prestez natural.Si eu am patit ceva de genul asta la dr mihaila doar ca nu facusem o stimulare scumpa dar totusi a fost un efort pt mine sa vin chair si la atatea monitorizari eu nefiind din Iasi.

Mergi la inceput

Amir nu e vorba ca as vrea la dr Bors doar ca am remarcat ca dr mihaila nu face inseminari daca ovulatia pica in zil;ele cand el nu are program la omini.Si parca nu as vrea sa patesc ca tine,poate tu stai mai bine financiar dar eu nu concep sa fa stimulare de 10 milioane si apoi sa prestez natural.Si eu am patit ceva de genul asta la dr mihaila doar ca nu facusem o stimulare scumpa dar totusi a fost un efort pt mine sa vin chair si la atatea monitorizari eu nefiind din Iasi.Spune-mi si mie te rog cum se activeaza pm-ul

Mergi la inceput

Gina, s-ar putea sa ai dreptate, nu stiu ce sa zic. Mie mi-a picat ovulatia miercuri luna trecuta, el era la clinica (vine luni, miercuri si vineri) si am decis impreuna sa nu facem inseminare, sa incercam natural pe stimularea cu Puregon.
Acum inteleg de ce ai facut tu inseminare cu dr. bors. Din cate am inteles, si el e OK, asa ca e bine ca te-ai gandit la el.
Nu stam nici noi bine financiar, luna trecuta am cheltuit in total 15 milioane pe toata afacerea asta (fara inseminare, doar trat si consultatii, analize), luna asta deja am dat 5 mil pe Puregon, 2 mil pe analize. Maine dim ma duc la echografie in cuza voda, ca nu am mai prins programare la omini. Te tin la curent.

Mergi la inceput

amir eu prima data am facut inseminrae la omini cu dr bors pt ca nu era dr mihaila la clinica si mi-a recomandat daca vreau sa fac in acea luna sa-l contactez pe dr bors.A doaua oara cand ma facu inseminare la ei am facut cu Mihaila.Ovulatia mi-am mai monitorizato vreo 2 luni dar el nu dorea sa-mi faca inseminare si asa am tras eu concluzia ca nu face cand nu e la clinica.Tui de unde ai cumparat puregonul atat de ieftin?Ai dat 5 mil pe cate doze?M-ar interesa si pe mine daca se gaseste mai ieftin.Ce analize ai mai facut,ti-au fost recomandata sa le repeti sau le-ai facut ot ptima data?Pupici..

Mergi la inceput

Gina, ti-am scris PM. Spor la treburi la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

tatiana, te rog trimite mi si mie pe mail nr de tel la care ma pot programa la dr. Dracea si la dr. Marinescu, si lista cu analize!!
Eu declar Z1, asa ca tb sa ma indrept spre FIV si pina s-or linisti treburile la chisinau incerc sa gasesc alternative, sper sa ma lumineze Dumnezeu si sa aleg bine dar mai ales sa mi dea puterea sa continui aceasta lupta!!

sophie

Mergi la inceput

Sophie, tare rau imi pare ca ti-a reusit inseminarea...
Stiai tu ce stiai de clipocei....
Te contactez duminica sau luni.
Ia si te liniste ca vin sarbatorile. O sa fie soare si pe strada noastra, ai sa vezi.
Ce ginecologi buni sunt in BT?

Mergi la inceput