FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 19
diaconmaria spune:
mai s/a comportat normal mi-a raspuns la toate intrebarile mi-a dat explicatiii...
am ajuns intamplator la el in sept anul trecut cand m/am dus la omini sa fac IA...nici macar nu stiam ca lucreaza acolo....
Nu mi-a dat sa repet analizele pentru ca eu le facusem de mai multe ori in decursul celor 3 ani de cand ne chinuim, in schimb s/a uitat pe toate analizele, inclusiv pe filmele de la HSG, a spus sa fac copii la absolut toate analizele si sa le duc si lor sa aiba la dosar....doar la sot a refacut spermograma la IA ca am inteles ca asa e proccedeul...
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
sophie76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amir10 diaconmaria, multa bafta. Pogonici are dreptate, intreaba in prealabil si fa analize, nu fa inseminare pe ciclu nestimulat, sunt sanse 5% sa se prinda, fata de 20% pe ciclu stimulat. Ma pregatesc si eu de analize, le voi face luni dim la Profamilia, ca sunt in ziua 3. Nu a fost sa fie luna asta, cu toate ca tare am sperat... Sophie, cred ca am sa te contactez sa imi dai o fiola de Pregnyl, ca ajung la Botosani de paste, parintii mei sunt din oras. Intai ma duc la dr. luni, cred ca ma primeste, sa vad ce imi spune. Fetele mele dragi, va pup, ma duc sa ma odihnesc ca sunt rupta si nici prea bine nu ma simt. |
amir, trimite mi un mesaj pe PM ca sa ti trimit nr meu de telefon, sa ma suni cind esti in BT si ne intilnim sa ti dau pregnylul!!
La multi ani cu intirziere, eu anul asta implinesc 33 ani asa ca sunt imediat in "coasta" ta, imi pare rau ca nu ai avut de ziua ta cadoul dorit, din pacate stiu cum te simti(si la mine infertilitate a e tot inexplicabila - sau nu s a gasit nici un doctor sa o gaseasca), ia un
de la mine.Si eu sunt trista pt ca desi sunt doar ziua 10 de la IA deja simt "clipoceli" prin burtica asa ca inainte de CM, si chiar nu stiu incotro sa ma indrept, ultima speranta e FIV ul dar nu mi permit decit unul singur (si ala cu greutate) si nu stiu incotro sa o apuc unde sa nu fie interesati doar sa mi ia banii si sa ma trateze superficial
, chiar nu stiu ce sa fac, imi vine s azic ca Topirceanu : zau ca mi vine sa mi las balta toate interesele!!!, dar ma stiu: ma tine vreo sapt de la venirea CM si apoi iar ma apuca 

pogonici, analizele tale par OK, FSH e un pic marit (dar in limite normale), posibil datorita stimularilor facute, oricum se zice ca ovarele se recupereaza rapid !!
diaconmaria, iti tin pumnii sa ai reusita la IAS, ai toate premisele d ebun augur asa ca te asteptam curind cu o veste buna s ane ridici moralul!!!!

sophie
tina_2003 spune:
buna fetelor, am reusit sa vorbesc azi cu doamna biolog de la omini, a fost super dragutza si ce e mai important am si inteles ce avrut sa zica
deci, sperma se prepara pentru inseminare prin 3 metode mari si late
prima - sperma proaspata, dar eficienta e minima + sunt reactii dureroase in burtica timp de 1-2 saptamani, nu dureaza deloc
a doua - swim-up, cand intr-un mediu special , migreaza cei buni de cei rai, metoda asta o aplica cabinetele obisnuite,unde nu se face fiv, dureaza 15 minute
a treia - metoda de preparare, e cea pentru fiv, si cea care e aplicata in majoritatea centrelor fiv din lume, e trecerea prin camere speciale de migrare, include swim-up,centrifugare, si inca cate ceva, nu mai retin, dureaza cam 1 ora jumate si asta face ea la OMINI
si citirea spermogramei o face in camere de citire de care nu prea sunt nici in tara si mi-a zis sa vada ea intai sperma sotului, inainte de a da un verdict...
mi-a insuflat incredere....mai ales ca a zis ca de la inceputul anului prin inseminare au ramas 9 gravide. Eu voi fi a 10-a...
amir10 spune:
Tina, ce ma bucur ca m-ai luminat... M-am hotarat, o sa fac si eu inseminare, in mai probabil, ca Omini nu lucreaza saptamana viitoare.
taty_ana spune:
aaa....am uitat sa va spun..mai nou cred ca o sa fac fiv-ul online cu dr de la chisinau
...m-a trimis sa-mi fac echo, i-am trimis rezultatul, mi-a scris din nou sa-mi explice ce a iesit la echo si cica acum vom incepe tratamentul de crestere a endometrului...buuun ....iar in iulie, august vom face fiv...sper ca nu virtual
...in rest mai nimic...pupici
pogonici1977 spune:
bravo taty.....imi dai si mie o speranta...ca voma junge pana la urma la chisinau..dzeu nu ne lasa sa ne chinuim atata..stiu eu