Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
ce urata e vremea afara...degeaba sunt 12 grade daca ploua. marunt...:
((
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Neata
treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Amy26 spune:
Buna!
ce mai fac fetele?
eu iar m-am prins cu diverse treburi si nu am mai reusit a tine pasul cu voi![]()
am frunzarit un pic p`aci si am ramas placut surprinsa sa o revad pe Stefania,(bine ai revenit!
).....Andreea,felicitari!ma bucur mult pt. tine!
BB,bravo Yasminei pentru pronuntia clara!Noi suntem codasi la cap. asta.
Multam ca ai intrebat de noi
Alina, poop micutza pictoritza!
Georgiananoi am fol. cu succes Calma Baby.Multa sanatate Biancai!
despre Iustin ce sa va zic,trece din raceala in raceala,diaree,febra (ii dau 2 canini)
....aproape ca nu-mi aduc aminte de cand nu a mai fost ok (cu sanatatea)...crizele de personalitatea parca s-au accentuat si mai rau.... cand e una cand e alta;cel putin la cap. papa stam bine.....sunt multumita.
tati participa la un training si e la Sighisoara pentru 4 zile...noroc ca o am pe mama langa mine
va poop pe toate si revin...
bb_yasmi spune:
anca, la multi ani sotului??? ii dai vreo veste surpriza de ziua lui???![]()
offff amy, multa sanatate lui iustin!!!
de sherry, mai stie cineva ceva???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
LA MULTI,MULTI ANI FERICITI!!!!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
la multi ani!!!
si acum da si tu o cafea ...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
A inceput Thomas pe minimax...am si eu 15 minute de relax...ca marmota doarme 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Poftiti doamnelor la cafeluta 
si va multumesc pentru urari 

Lavinia pai si la Maria tot de ziua lui am facut test si i-am dat vestea![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Poftiti doamnelor la cafeluta ![]() si va multumesc pentru urari ![]() ![]() Lavinia pai si la Maria tot de ziua lui am facut test si i-am dat vestea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
si ....acum ne tii in suspans????

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
pai abia maine trebuie sa imi vina asa ca mai astept![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2