Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi offf ellis, te cred ca iti este greu. alt ajutor nu ai?? macar cu mancare si sotzu' sa te ajute si el cu curatenia. nu iti poti baga niste concedii medicale?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ma descurc eu, nu ma mai vaicaresc, am avut o per in care m-am simtit fizic rau si de asta sunt mai vulnerabile; medical nu-mi bag ca ma vor plati raportat la salariul minim pe economie din cauza cic...macar eu lucrez 6 ore, dar sunt alte mamici care lucreaza si 9-10 ore...eu oricum nu as putea face asta ca imi lipseste fata f mult, noaptea daca e linistita in patut imi vine sa o iau cu mine si chiar o iau
merg si eu la nani; noapte buna!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
adra - ma bucur ca am putut sa o inveselesc pe Eva si sa o fac sa pape tot!! Am sa-i mai fac atunci astfel de surprize
.
Da' cine te-a suparat pe blog ... de ce esti sictirita?
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Bey Miha, m-ai omorat ce arta poti sa ai! Sa nu-mi spui ca tu ai facut si floricelele... Cand ma duc la capitala cumpar forme de briose. Recomanzi de silicon? Editare: citit reteta, vad ca floricele sunt home-made |
Da,eu am facut floricelele,dar nu e nici o scofala mey...Doar is decupate cu forma de fursecuri.
Eu pentru briose am forme de silicon. Am si 4 de teflon dar nu ma impac cu ele deloc,trebuie unse f bine sau pusa hartiuta de aia speciala...Prea multa munca pentru mine.
dai cu buretele si gata. Singura chestie care nu-mi place e ca s-au maronit la copt,au fost albe la inceputuri. Dar stii cum e...nu le poti avea pe toate.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
ellis,
, capu' sus ca or sa vina si vremuri mai bune!! important e sa fim sanatosi!! noapte buna!!
azi a venit in vizita o prietena cu un bb de 5 sapt.....iasmi tot pe el era sa ii dea pusi si sa-i faca mai-mai
si noroc ca am fost pe faza ca vroia sa ii de-a si la bebe sa pape o aluna
si cand am fost la el acu cateva zile facea ce facea si tot la patutul lui fugea sa ii bage inauntru tot ce avea ea la indemana...
ank acu te inteleg cand spuneai ca raul vrea sa ii dea suc si papa la ceci...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita MIHA: ce mai "bucataresti" astazi? |
Gauffre cu nuca de cocos
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, , capu' sus ca or sa vina si vremuri mai bune!! important e sa fim sanatosi!! noapte buna!!azi a venit in vizita o prietena cu un bb de 5 sapt.....iasmi tot pe el era sa ii dea pusi si sa-i faca mai-mai si cand am fost la el acu cateva zile facea ce facea si tot la patutul lui fugea sa ii bage inauntru tot ce avea ea la indemana... ank acu te inteleg cand spuneai ca raul vrea sa ii dea suc si papa la ceci..._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
neata
pagina 2??? 

intrebare: e mult daca iasmi papa 2 oua o data??? o data la 2-3.
vitamina C, cate pe zi?? 2 e mult??
intrebare cineva de somnul de zi, iasmi de mult are un singur somn/zi chiar dc imi doarme o juma' de ora a doua oara nu mai vrea. de obicei doarme de la 12.30 pana pe la 14.30-15.30 iar seara de la 20.30-21 pana dimi la 8.30.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
neata..
Si raul are de cateva luni bune doar un somn pe zi.... mai consistent asa..12.30-15.30 sau 16![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 BB ce frumos zice Iasmi .... Anca Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
asa-i??

mama lu' bogdi (prietenul ei) e anca si pe ea o striga asa!!sa vezi ce frumos zice bogdan: boban

aaa si zilele trecute mi-a zis pt prima oara si o singura data : nu veau....
deja se impune....:(_