Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi bravo alessia!!! sa papi tot sa cresti mare!!! mai ales ca face mami tau un papa.... ![]() ![]() alina, intr-adevar iasmi vb ffff clar si cuvinte care sunt cam grele pt varsta asta. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
fetele care mai au poze in concurs si le-am votat...imi cer miide scuze...m-am avantat inainte cu datul punctelor si nu am stiut ca sunt limitate...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
PETRO - vazusem leapsa, dar m-am simtit rau si n-am mai apucat...
GEO - calma baby, sau poti incerca ceaiul de tei argintiu; bine, eu ii fac laptele seara in ceai de tei argintiu si se mai trezeste doar o data-de doua ori!
de IASMI nu ma mai mir ca vorbeste bine!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
GEO, multa sanatate si tie si la puiut.
ellis,
, ce ai mai facut bun de papa??
roxxy, astept pozele!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
ADINA????!!!!! CAMI???!!!! YUHUUUUUU
_
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
Prezent suntem bine, dar timp de nimic... sunteti tare harnice si nu reussesc sa tin pasul Tustele sunt bine, am avut un episod cu kk moale la Ana.. motiv dintisorii .. Elena nu are nimic desi se lauda cu 5 maselute ..Cam mare maraiala, vor tot timpul sa avem activitati impreuna toate trei.. De vorbit, tot putin..dar apar cuvinte noi ... In rest eu zic bine, stim toate partile corpului, inclusiv inimioara si mai putin zona intima In wk am fost la tara, mare nebunie cu pisicile si cainii, dar ne trezeam la 6 dimineata. gata va las....pupici la toata lumea si o primavara frumoasa si vesela! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi, ma bucur ca sunteti bine.
ce diferite sunt gemenasele....

poze nu ne arati???
_
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi GEO, multa sanatate si tie si la puiut. ellis, , ce ai mai facut bun de papa?? roxxy, astept pozele!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
sarmale de post pt mine;
fasole verde cu pui pt ei;
am poze, nu am putere sa le mai pun

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis,yamiiii suna bine.cum mai e cu jobul??? cum se descurca tati cu alesia??
alina, dupa ce am auzit ec frumos spune maria cum o cheama, am inceput sa ii spun si eu iasminei...dar ii spun MINA sa ii fie mai usor...![]()
_
ellis spune:
BB - merci de intrebare, la job e naspa, ca nu sunt lucrari sau nu sunt platite la timp, eu am si procese de dus la final, cautam o solutie(somaj tehnic sau concediu fara plata) ca sa nu intram in colaps; salariul nu se ia la timp, prin urmare muncesc fara bani...
tati se descurca f bine cu picea, abia acum a inceput sa ii treaca iubitei supararea pe mine si sa pape, in rest ei se joaca toata ziua si se plimba, mai baga tati un aspirator...dar treaba e tot pt mine
...asa ca eu gatesc noaptea ca sa stau ziua cu ei...sper sa mai rezist asa![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
offf ellis, te cred ca iti este greu. alt ajutor nu ai?? macar cu mancare si sotzu' sa te ajute si el cu curatenia. nu iti poti baga niste concedii medicale??
_

)
mami de gemenele