Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da da Petro...amus amus...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Wow, Petro, multumim! Chiar am venit de afara si o pusesesm pe domnisoara in scaun sa ii dau ceva de mancare si i-am pus o banana si doi biscuiti in fata, i-am zis "Mananci bine, nu mananci iarasi bine, pe mine sa nu te bazezi, ca m-ai traumatizat cu mancarea si somnul tau", si am intrat pe blogul tau. Cu ochii la soare si la luna a ras Eva toata banana, singura, fara ajutorul meu.
Preiau si leapsa, cat de curand, astept sa-mi treaca sictireala vis-a vis de bloguit

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Georgiana, si Eva adoarme greu, impinge un pic ora de somn, lasa o lumina mai difuza inainte cu o juma de ora si cititi, faceti ceva linistit. Si eu ma gandeam sa-i dau niste ceai de tei inainte, numai ca Eva nu bea ceai...

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Miha, Amirei, sa-i fie de bine noua freza
Alina, e superba Maria, incerc si eu faza cu acuarelele. Am vazut si cuibusorul de somn si cum isi spune ea numele. Mi se pare induiosator, ce mult a crescut.
Bb, m-am uitat la filmuletele voastre, inclusiv la cele din urma, ca eu stau la calc cat doarme Eva si fara sonor, asa ca nu prea vad bulgarasii in filmulete. Sunt impresionata ce clar pronunta cuvintele!

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

In seara asta o iau iar pe Eva ajutor de bucatar, facem placinta cu mere si placinta cu dovleac. Pun zahar brun poate haleste si ea o bucatica

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Daca mai scriu inca un mesaj umplu pagina de una singura

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Bey Miha, m-ai omorat ce arta poti sa ai! Sa nu-mi spui ca tu ai facut si floricelele... Cand ma duc la capitala cumpar forme de briose. Recomanzi de silicon?
Editare: citit reteta, vad ca floricele sunt home-made

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

unde sunteti ? va plimbati?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouu....
am vazuto si eu pe vorbareata Iasmi si Maria pictorita si minimartiana ...Le pupacim pe amandoua

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim frumos de aprecieri!!!
offff eu nu mai rezist cu pofta asta de mancare.... acu' am terminat de "bagat" o omleta cu pastrama si cartofi si am trecut la milka dessert... si seara de abia incepe..... am facut o burtik ca zici ca sunt in luna a 4-a...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput