Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
LAAAAAAAAAA MUUUUULTI AAAAAAAAANI!!!!!!!!!!!!! SANATATE, FERICIRE ALATURI DE VOI SI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA!
Si cum sarbatoriti voi azi?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Buna! Andreea,felicitari!ma bucur mult pt. tine! despre Iustin ce sa va zic,trece din raceala in raceala,diaree,febra (ii dau 2 canini) ....aproape ca nu-mi aduc aminte de cand nu a mai fost ok (cu sanatatea)...crizele de personalitatea parca s-au accentuat si mai rau.... cand e una cand e alta;cel putin la cap. papa stam bine.....sunt multumita.tati participa la un training si e la Sighisoara pentru 4 zile...noroc ca o am pe mama langa mine va poop pe toate si revin... AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
Amy, multu' mult pt. urare...

si sanatate multa lui Iustin, dragu de el...nu-i dai ceva siropel pt. imunitate?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis BB - merci de intrebare, la job e naspa, ca nu sunt lucrari sau nu sunt platite la timp, eu am si procese de dus la final, cautam o solutie(somaj tehnic sau concediu fara plata) ca sa nu intram in colaps; salariul nu se ia la timp, prin urmare muncesc fara bani... tati se descurca f bine cu picea, abia acum a inceput sa ii treaca iubitei supararea pe mine si sa pape, in rest ei se joaca toata ziua si se plimba, mai baga tati un aspirator...dar treaba e tot pt mine Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
offffff mai ellis draga, nasoala periaoda, te cred ca esti epuizata...dar hai mami ca toate trec...poate mai repede decat crezi...

e bine ca Allesia e ok, ca tati se descurca cu ea...
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi multumim frumos de aprecieri!!! offff eu nu mai rezist cu pofta asta de mancare.... ![]() acu' am terminat de "bagat" o omleta cu pastrama si cartofi si am trecut la milka dessert... si seara de abia incepe..... am facut o burtik ca zici ca sunt in luna a 4-a...![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
POATE ESTI SI NU STII?
lista e deschisa, sa stii..
ERIC IN 2009...
ERIC
abramburika spune:
Neata!!!
La multi ani fericiti, sot de ancaD!!!
La noi ploua de rupe pamantul!!!
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ancadragoman spune:
Fetelor va multumesc pentru urari,m-ati emotionat rau de tot si eu nu prea cad in capcane dastea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
slimatei spune:
neata ......dau mai multe cafele 

......pe o vreme de asta nici nu'ti prea vine sa iesi..asa ca ...hai sa facem..bb2 ca bani n'avem
...bafta anca...sa fie cu oki..si la multi ani sotului... fericire si numai bine!
o zi buna va doresc tuturor dragelor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
abramburika spune:
Fata mea de vreo 2-3 zile vorbeste araba: chham, ahhmm, ahhhaaa ... si tot ce spune cu un hhh ff accentuat. Cine stie ce paraziti o prinde cu antenele ei
???
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
POATE ESTI SI NU STII? lista e deschisa, sa stii..![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
NUUUU MERSI. nu sunt pregatita pt bb2, probabil peste vreo 2 ani o sa ma auziti si pe mine!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
geo_ionita spune:
Neata' si de la noi! O sa iau o cafea de la ANCAD si cred ca ar merge pe langa si o briosa de la Miha
si LA MULTI ANI PTR SOTUL TAU, ANCAD!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)

....aproape ca nu-mi aduc aminte de cand nu a mai fost ok (cu sanatatea)...crizele de personalitatea parca s-au accentuat si mai rau.... cand e una cand e alta;cel putin la cap. papa stam bine.....sunt multumita.
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
am facut o burtik ca zici ca sunt in