Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

LAAAAAAAAAA MUUUUULTI AAAAAAAAANI!!!!!!!!!!!!! SANATATE, FERICIRE ALATURI DE VOI SI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA!

Si cum sarbatoriti voi azi?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Buna!

Andreea,felicitari!ma bucur mult pt. tine!

despre Iustin ce sa va zic,trece din raceala in raceala,diaree,febra (ii dau 2 canini)....aproape ca nu-mi aduc aminte de cand nu a mai fost ok (cu sanatatea)...crizele de personalitatea parca s-au accentuat si mai rau.... cand e una cand e alta;cel putin la cap. papa stam bine.....sunt multumita.
tati participa la un training si e la Sighisoara pentru 4 zile...noroc ca o am pe mama langa mine

va poop pe toate si revin...

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Amy, multu' mult pt. urare...

si sanatate multa lui Iustin, dragu de el...nu-i dai ceva siropel pt. imunitate?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BB - merci de intrebare, la job e naspa, ca nu sunt lucrari sau nu sunt platite la timp, eu am si procese de dus la final, cautam o solutie(somaj tehnic sau concediu fara plata) ca sa nu intram in colaps; salariul nu se ia la timp, prin urmare muncesc fara bani...
tati se descurca f bine cu picea, abia acum a inceput sa ii treaca iubitei supararea pe mine si sa pape, in rest ei se joaca toata ziua si se plimba, mai baga tati un aspirator...dar treaba e tot pt mine...asa ca eu gatesc noaptea ca sa stau ziua cu ei...sper sa mai rezist asa

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

offffff mai ellis draga, nasoala periaoda, te cred ca esti epuizata...dar hai mami ca toate trec...poate mai repede decat crezi... e bine ca Allesia e ok, ca tati se descurca cu ea...iar in weekend, ai si tu nevoie de putina odihna...sa dormi putin...ce zici?

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumim frumos de aprecieri!!!
offff eu nu mai rezist cu pofta asta de mancare.... acu' am terminat de "bagat" o omleta cu pastrama si cartofi si am trecut la milka dessert... si seara de abia incepe..... am facut o burtik ca zici ca sunt in luna a 4-a...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

POATE ESTI SI NU STII? hai nu te mai ascunde dupa deste... lista e deschisa, sa stii..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

La multi ani fericiti, sot de ancaD!!!

La noi ploua de rupe pamantul!!!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumesc pentru urari,m-ati emotionat rau de tot si eu nu prea cad in capcane dastea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ......dau mai multe cafele ......pe o vreme de asta nici nu'ti prea vine sa iesi..asa ca ...hai sa facem..bb2 ca bani n'avem...bafta anca...sa fie cu oki..si la multi ani sotului... fericire si numai bine!

o zi buna va doresc tuturor dragelor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fata mea de vreo 2-3 zile vorbeste araba: chham, ahhmm, ahhhaaa ... si tot ce spune cu un hhh ff accentuat. Cine stie ce paraziti o prinde cu antenele ei ???

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumim frumos de aprecieri!!!
offff eu nu mai rezist cu pofta asta de mancare.... acu' am terminat de "bagat" o omleta cu pastrama si cartofi si am trecut la milka dessert... si seara de abia incepe..... am facut o burtik ca zici ca sunt in luna a 4-a...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

POATE ESTI SI NU STII? hai nu te mai ascunde dupa deste... lista e deschisa, sa stii..

ERIC IN 2009...
ERIC

NUUUU MERSI. nu sunt pregatita pt bb2, probabil peste vreo 2 ani o sa ma auziti si pe mine!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Neata' si de la noi! O sa iau o cafea de la ANCAD si cred ca ar merge pe langa si o briosa de la Miha
si LA MULTI ANI PTR SOTUL TAU, ANCAD!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput