Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

multumesc mult fetelor pentru urari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
intrebare: e mult daca iasmi papa 2 oua o data??? o data la 2-3.
vitamina C, cate pe zi?? 2 e mult??

Lavinia,2 oua mi se pare cam mult.Chiar si o data la 2-3 zile.
Si la ai mei le plac ouale,ar manca non stop.Amira cand o chem la masa se duce la frigider si isi ia ou.
Si ca sa rezolv cumva problema le-am luat oua de prepelita.Si le dau si cate 2-3 o data.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!!

La multi ani sot de Anca! Ce sot tanar ai Anco!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho mie mi se pare cam batranel

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, multu' de raspuns. eu cand o chem pe iasmi la papa ma intreaba oo?? adik mananca ou??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, succes ! Iti tin pumnii si La multi ani sotului. Astazi si parintii mei aniverseaza 30 de ani de casatorie.
Amy, multa sanatate !
Maria azi a pictat din nou, de data asta si cu Bogdan. E foarte fericita cand picteaza si dupa. E mare diferenta.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ce zi urata ...

anca petrecere frumoasa de ziua sotului !

geo si amy
multa sanatate picilor

si noi am inceput sa avem doar un somnic dar doar de o saptamana incoace.

fetelor desi inainte nu eram eu prea multumita de firma Nestle acum am sa ii laud putin si pe ei dar si pe puiul meu:

am participat in dec la un concurs Nestle:" Juniorul bea laptic si e campion de mic", ei bine si am castigat 300 rondesi norocul eu cred ca l-a avut andrei ca e vb de lapticul lui nestle junior plus ca e poate a 2-a oara cand particip la concursuri de genul asta ca nu aveam deloc incredere ca sunt corecte
asaaaa...o sa ii iau tricicleta si i-am luat deja un joc de la Miniblu: http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plastic/VikingToys/Jucarie_Sat_Viking_mare_-_VikingToys , dar nu i-am insirat chiar toate piesele deocamdata doar castelul cativa soldatei si caii pt ca, mai nou, ii plac mult caii

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
eu nu mai pot tine pasul cu voi!ieri am fost toata ziua la budapesta, cu sotul sa-i scoata firele, cu o fina de-a mea sa vada sexul copilasului, care bineinteles nu s-a aratat....la putine cumparaturi,ca deh...e criza....
ayi am umblat cu sotul sa-si depuna concediul medical, inainte de amiay am fost si cu copila la un spatiu de joaca ca la noi turna , era numai o apa....apoi la servici, abia acum am prins o clipa libera.....
nu se mai face o data sambata ....sa ma duc sa-mi vad si eu punctuletul drag si scump! parca daca nu aud de la dr. ca totul e ok...nici nu ma pot bucura !
in rest nimic....Ana mai face figuri cu plans noaptea dar reusesc sa o linistesc cu vreo 100 ml laptic si-o strofa din Luceafarul ...maine seara poate reuseste dr. pediatru sa vina in vizita si pe la noi....asa de ctrl...nimic urgent....
acum ies ca deja ...ma striga ...am de lucru....
o seara palcuta va doresc....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
am participat in dec la un concurs Nestle:" Juniorul bea laptic si e campion de mic", ei bine si am castigat 300 ron

Felicitari!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Va las o prajiturica pentru cand o sa vreti voi sa serviti si ma'c la joaca.

Si cat va serviti cu o prajiturica poate dati si un vot blogului in topul blogurilor culinare...Asa bineinteles daca voi considerati ca merita sa apara acolo...

Miha si comorile

Mergi la inceput