Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
multumesc mult fetelor pentru urari
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi intrebare: e mult daca iasmi papa 2 oua o data??? o data la 2-3. vitamina C, cate pe zi?? 2 e mult?? |
Lavinia,2 oua mi se pare cam mult.Chiar si o data la 2-3 zile.
Si la ai mei le plac ouale,ar manca non stop.Amira cand o chem la masa se duce la frigider si isi ia ou.
Si ca sa rezolv cumva problema le-am luat oua de prepelita.Si le dau si cate 2-3 o data.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman treceti la cinsteala ca azi e ziua sotului meu ,face 31 de ani !!!!!!!!! ![]() |
La multi ani sot de Anca! Ce sot tanar ai Anco!
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Miho mie mi se pare cam batranel![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
bb_yasmi spune:
miha, multu' de raspuns. eu cand o chem pe iasmi la papa ma intreaba oo?? adik mananca ou?? ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Anca, succes ! Iti tin pumnii si La multi ani sotului. Astazi si parintii mei aniverseaza 30 de ani de casatorie.
Amy, multa sanatate !
Maria azi a pictat din nou, de data asta si cu Bogdan. E foarte fericita cand picteaza si dupa. E mare diferenta.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
dany26 spune:
ce zi urata ...
anca petrecere frumoasa de ziua sotului !
geo si amy multa sanatate picilor

si noi am inceput sa avem doar un somnic dar doar de o saptamana incoace.
fetelor desi inainte nu eram eu prea multumita de firma Nestle
acum am sa ii laud putin si pe ei dar si pe puiul meu:
am participat in dec la un concurs Nestle:" Juniorul bea laptic si e campion de mic", ei bine si am castigat 300 ron

desi norocul eu cred ca l-a avut andrei ca e vb de lapticul lui nestle junior
plus ca e poate a 2-a oara cand particip la concursuri de genul asta ca nu aveam deloc incredere ca sunt corecte![]()
asaaaa...o sa ii iau tricicleta si i-am luat deja un joc de la Miniblu: http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plastic/VikingToys/Jucarie_Sat_Viking_mare_-_VikingToys , dar nu i-am insirat chiar toate piesele deocamdata doar castelul cativa soldatei si caii pt ca, mai nou, ii plac mult caii
va pup
popbianca spune:
buna seara!
eu nu mai pot tine pasul cu voi!
ieri am fost toata ziua la budapesta, cu sotul sa-i scoata firele, cu o fina de-a mea sa vada sexul copilasului, care bineinteles nu s-a aratat....la putine cumparaturi,ca deh...e criza....
ayi am umblat cu sotul sa-si depuna concediul medical, inainte de amiay am fost si cu copila la un spatiu de joaca ca la noi turna , era numai o apa....apoi la servici, abia acum am prins o clipa libera.....
nu se mai face o data sambata
....sa ma duc sa-mi vad si eu punctuletul drag si scump! parca daca nu aud de la dr. ca totul e ok...nici nu ma pot bucura !
in rest nimic....Ana mai face figuri cu plans noaptea dar reusesc sa o linistesc cu vreo 100 ml laptic si-o strofa din Luceafarul ...maine seara poate reuseste dr. pediatru sa vina in vizita si pe la noi....asa de ctrl...nimic urgent....
acum ies ca deja ...ma striga ...am de lucru....
o seara palcuta va doresc....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dany26 am participat in dec la un concurs Nestle:" Juniorul bea laptic si e campion de mic", ei bine si am castigat 300 ron ![]() ![]() ![]() |
Felicitari!

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
Va las o prajiturica pentru cand o sa vreti voi sa serviti si ma'c la joaca. 
Si cat va serviti cu o prajiturica poate dati si un vot blogului
in topul blogurilor culinare...Asa bineinteles daca voi considerati ca merita sa apara acolo...![]()
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...