Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
offffff mai ellis draga, nasoala periaoda, te cred ca esti epuizata...dar hai mami ca toate trec...poate mai repede decat crezi... ![]() e bine ca Allesia e ok, ca tati se descurca cu ea...![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mey, io nu dorm de felul meu! adica de obicei, inainte de a o avea pe A , adormeam dupa 23 si ma trezeam la 6
; acum as vrea eu sa dorm mai mult dar tot nu pot; stiu cu cine seamana AlessiaEllis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ANCUTO - inca o data LA MULTI ANI TINERELULUI SOT! ..oricum e mai in varsta ca mine, mai.
ALINA - sa fie sanatosi parintii!
MIHA - VOTAT!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
DANY - este reteta pt aluatul de foi la placinta, hai ca scriu inainte aluat, sa se vada mai bine!
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
Ellis,multumesc! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
dany, ce fain!! felicitari!!!
miha, nu poti face un colet pt timisoara???? platesc dublu ![]()
eu azi am facut budinca de macaroane cu: telemea, cascaval, smantana, sunca de piept de pui si oua. 

maine nu stiu ce sa mai fac!! ceva ideeiii plsssss
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
Miha ai un vot si de la mine
...O sa te coste voturile astea
... pe criza asta nimic nu e gratis..
Eu va pup ca fiica-mea a avut o criza de plans si nu stiu de ce... 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ai un vot si de la mine ...O sa te coste voturile astea ... pe criza asta nimic nu e gratis..Eu va pup ca fiica-mea a avut o criza de plans si nu stiu de ce... ![]() |
Macar scap cu un colet 2 in 1,ca trimit si la Lavinia.
Multumesc cumatra!
Pupici la Ceci,cine stie ce motiv o fi avand draga de ea!

Lavinia,eu azi am facut ciorba cu legume,ciuperci cu smantana si usturoi,ficatei cu sos de rosii si usturoi si prajitura cu mere.
Maine habar n-am ce mai fac. Am niste somon,dar nu stiu cum sa-l fac.Ceva idei?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
LAVI - eu azi am facut doar o salata de fasole verde pt noi(cu morcov, ceapa si usturoi, verdeata si maioneza vegetala), pt pitica mai am fasole verde cu pui; maine poate fac ciorbita de vacuta- poate;
MIHA - vezi reteta de somon, a iesit f bun.
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
miha, ellis, 
, multu
adina, hellloo
cami, ce mai fac strumfii??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Salutare!!!
BB, imi pare tare rau ca nu am pus pozele, dar am mari probleme cu calc. Mi se restarteaza din senin, nu reusesc sa deschid anumite site-uri sau le deschid f greu. In seara asta am incercat sa intru iar pe contul de pe Picassa si nu am reusit
.
Amy, imi pare tare rau ca ai probleme de sanatate cu piticul. Si noi am tinut-o intr-o continua raceala timp de o luna si ceva. Acum suntem bine in sfarsit.
Anca, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos. la multi ani!!!
Miha, mie trebuie sa-mi dai link-ul mura in gura unde sa votez.
Ar trebui sa merg la nani ca cere bebe din burtik.
Va pup!!!!
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
12+