Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 18
adra_bell spune:
Neata!
Avem si noi o premiera, prima noapte fara laptic, s-a trezit si am mangaiat-o fara sa-i mai dau sa suga si a adormit la loc
. Oricum ea sugea noaptea foarte putin, doar de alint nu de foame.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
am vazut doua dulceturi dulci, dulci..Stefania si Eva...mai da ce de fetite frumoaaaaase pe forumul nostru, nu vi se pare?![]()
le pupam pe toate...si o sa venim la udat...de Pasti...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 am vazut doua dulceturi dulci, dulci..Stefania si Eva...mai da ce de fetite frumoaaaaase pe forumul nostru, nu vi se pare? le pupam pe toate...si o sa venim la udat...de Pasti... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
v-am votat

... se putea sa il scap pe Eric 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
v-am votat ![]() ... se putea sa il scap pe Eric ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
multam...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ce e cu linistea asta? Ati inceput sa petreceti? 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
MAI, PE MINE AZI M-A MINUNAT fii-mea cu cat a mancat la pranz: 2 sarmale serioase si un polonic jumate de ciorba si cred ca mai vroia, dar parca era un bidonas! iar seara s-a repetat experienta, am facur cartofi aurii si a mancat vreo 4 + paine si tipa sa ii dau, pe urma a baut si tot lapticul. Asa trebuie sa manance copiii?????????
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
La multi ani dragi mamici! O mica dedicatiepentru voi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
ellis spune:
LA MULTI ANI, MAMICI!...SI FETITZE!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Stefania poza aia e facuta intr-un parc din Buzau. Cred ca pietrele alea sunt cam scumpe, si in Giurgiu sunt puse doar pe ici pe colo. Va doresc mult noroc si sa aveti cat mai curand casa visata. Si eu visez sa ne mutam la curte, dar asa vrea sa aiba doar asa, o potecuta de piatra, restul sa fie cu iarba si flori.
Ellis, bravo mancacioasei, i-a placut, e cea mai frumoasa apreciere a mancarii pe care o face mamica ei.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
adra_bell spune:
Eu cred ca ati petrecut tare de tot azi-noapte, ca prea bate vantul p-aici.
Eva mi-a dat trezirea la 5.30, ea a mai dormit pana la 7. Am bagat un smotru asa ca de ziua femeii![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii