Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 miha ti-am mai bagat un vot si de pe alt mail ![]() |
Multumesc cumatra! 
Iote ca dau o savarina
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dany26 miha am votat si eu; succes!!!iar de pastiluta lui robert...nu mai am cuvinte.... ![]() |
Multumesc!

Da,are dreptate mama ta...asa-s copiii din ziua de azi.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui slimatei cine vroia sa vada pe dezumflata mea??? iote'o |
Mey...ce-a crescut.
Si stie sa conduca si masina...
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Noi ne-am plimbat si jucat mult azi. |
La noi a plouat si a fost frig...

Eva e o dulce! Ce-as smotoci-o oleaca!
Miha si comorile
slimatei spune:
multumesc de aprecieri..desi azi n'am facut nik ..sunt asa de obosita ..cred ca e astenia de primavaraa, care, intarzie vad sa apara... sau cel mai bine e ca ma prinde di'un picior raceala![]()
va pup. somnic usor,burtici,mamici si pitici
Vasari spune:
Foarte frumoase si dulci Eva si Stefania ! Soferite cu experienta. :) Vad ca Eva are tot felul de initiative in folosul comunitatii. O sa trec si eu sa mananc o pietricica.![]()
Miha, nu se mai termina retetele ? Ca pana reusesc eu sa "produc" 2-3 deja apar altele la rand. Inca nu stiu daca sa ii arat sotului savarinele.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Miha, nu se mai termina retetele ? Ca pana reusesc eu sa "produc" 2-3 deja apar altele la rand. Inca nu stiu daca sa ii arat sotului savarinele. |
Mai am cate ceva pe lista...
Daca i le arati poate le face el...
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
N-am mai facut azi somon,il fac maine sau duminica.Am facut piept de pui umplut ![]()
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc N-am mai facut azi somon,il fac maine sau duminica.Am facut piept de pui umplut Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici