Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
wow..chiar numai eu hoinaresc pe aici...???

mai voi fugiti de mine spuneti drept...![]()
cine vroia sa vada pe dezumflata mea???![]()
iote'o
adra_bell spune:
Eu, eu! Sunt p-aici si am intrebat de poze cu junioara. Revin daca imi da Eva voie
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
E superba
Si noi la fel ca voi![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adra_bell spune:
Noi ne-am plimbat si jucat mult azi. In premiera Eva a stat cu caciula nelegata sub barbie.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
jucarii cautam copii
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Noi ne-am plimbat si jucat mult azi. |
multumim de aprecieri!
ce scumpica e sofia aici!
in asta parca "pavaj" ii spune...imi place la nebunie...e pe strada comuna?
mi'ar place sa-mi pun la ..<<rade sotza de mine..la viitoarea mea villa care o sa vina sa speram intr'o zi>>...important ca am sperantza..pana atunci adun idei ca bani din parti
ellis spune:
MIHA - sa stii ca si la noi a fost caah spanacul o vreme, acum a devenit iar bun!![]()
F TARE ROBERT!
...sa stii ca si eu am vazut o bunica ieri pe strada cu nepoata si ii zicea "a fost buna ingehtata? sa nu-i zici lu' ma-ta ca ti-am dat ce te cearta si cu mine nu mai vorbeste"..asa imi venea sa ma iau de ea!!!!!!!! - 4-5 ani avea copilu';
si eu urasc minciuna, iar daca tre sa mint, nu pot sa ma uit la persoana respectiva in ochi...si oricum ma prinde...asa ca, mai bine, NU!
Am vazut si soferitele!
eu azi am cazut lata si am dormit 3 ore, de la ora 4; ei au fost afara si ma asteptau sa vin dupa ei
...am fost rupta...acum gatesc, ca e clar ca mai adorm dupa ora 2-3, pan la 7 cand se trezeste mimoza;
maine fac sarmale de pasare, toc un pui intreg sa pape si pitica, abia astept!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Ank83 spune:
helouu.... flumoase soferite 
Am reusit sa dorm si eu sa imi fac somnul ca nu mai aveam forta in corp
...Aseara de la 22.30 la 8.30 dimi cu o trezire la ora 3 de 15 minute si azi la pranz am mai dormit 2 ore jumate
... nu am eu puiuti cuminti ... ca m-au lasat sa ma rasfat
..
Ii multumesc in fiecare lui Dumnezeu ca am avut si am parte de 2 copii care dorm si sunt linistiti... daca era altfel ...cred ca la diferenta asta mica de varsta eram nebuna deja ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
de azi in 2 saptamani suntem la tata 
...
de abea astept ...imi e asa dor de el ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
miha intr-adevar urata faza asta cu minciuna
... eu am patito altfel.... era nasul meu de botez la mine , avea un pahar de bere in mana si Raul s-a intins la pahar(el se intinde la orice pahar sa bea) ...la care el ii duce paharul la gura.... si zice ceva de genul ..hai repede sa nu vada mama-ta 
... si eu in camera cealalta..Cand am venit
imi toarna chestie cu ii era pofta
...doamneee plina lumea de dobitoci ...bine ca nu l-a servit cu niste palinca 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca mariussimiuc....tare soacra asta a ta, da ce sa mai zic de Robert!....eu sunt sigura ca ea e bine intentionata si tot ce vrea e sa manance copilul...si nu cred ca ar trebui tratata problema cu scandal ...ci mai degraba ...mai in gluma! |
Mey...sunt eu nevasta de Zmeurel,deci o Zmeurica
in rest i-am vorbit foarte frumos si politicos.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...