Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Bianca, felicitari!
abia acum am prins ideea ca si tu.....

Mihamultumesc,e mai bine putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho tare de tot Robert iar soacra ta e cam nesimtita

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Lavinia!

Stefania,multam de cafea...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Miho tare de tot Robert iar soacra ta e cam nesimtita

Mai...ce sa zic?Ea poate ca zice ca face bine,prefera sa-l stie cu burta plina si fara nici un fel de reguli sau limite. Nici eu nu-s una de aia ca la armata,dar macar niste reguli esentiale (zic eu ) le urmez.Sau incerc!
Si asa cum zicea si Andreea minciuna nu are ce cauta in viata lui si a noastra deopotriva,nici acum nici mai tarziu. Oamenii mincinosi ma scot din pepeni.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Zi urata si n-am chef de nimic!!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mariussimiuc....tare soacra asta a ta, da ce sa mai zic de Robert!....eu sunt sigura ca ea e bine intentionata si tot ce vrea e sa manance copilul...si nu cred ca ar trebui tratata problema cu scandal ...ci mai degraba ...mai in gluma!
in alta ordine de idei...imediat plec acasssss....incepe we ...mai dorm o data si e sambata!
in conditiile date nu-mi ramane decat sa va urez un we placut de pe acum...nu stiu daca voi mai apuca sa intru...vom sta mai mult afara, ca e vreme tare faina!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

eladea,pai nu stiu daca e prea repede sau nu....nici nu ma intereasa...vreau sa vad eu pe monitorul ala punctuletul, sa-mi zica mie personal dr. ca e acolo,ca e prins bine, nici prea sus nici prea jos, nu e prins pe cicatrice ....asa cum am mai zis , pana nu aud chestiile asrea de la el ,eu nu pot sta linistita...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

tot la Grigoras mergi??banuiesc ca da..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

miha ti-am mai bagat un vot si de pe alt mail .. cel cu numele de fata ...Deci te costa dubluuu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua

miha, bb yasmi andreea slimatei multumim pt felicitari

slimatei
si pe noi ne mira ce memorie incredibila are andrei: de ex sb si dum sotzu se uita la Stargate (dau astia de la axn cate 3 episoade pe zi una dupa alta dimineatza); buuunnn: iar andrei chiar daca se joaca , cum aude melodia de la sf episodului se intoarce cu fata la tv pt ca stie ca urmeaza leul acela care rage
cred ca asa sunt copii din ziua de azi, vorba mamei mele

miha am votat si eu; succes!!!iar de pastiluta lui robert...nu mai am cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai ce zi e azi..? nimeni n'are chef de nik?

Mergi la inceput