Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
Amy26 spune:
Bianca, felicitari!
abia acum am prins ideea ca si tu.....
Mihamultumesc,e mai bine putin.
ancadragoman spune:
Miho tare de tot Robert iar soacra ta e cam nesimtita![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
mariussimiuc spune:
Multumesc Lavinia! 
Stefania,multam de cafea...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho tare de tot Robert iar soacra ta e cam nesimtita |
Mai...ce sa zic?Ea poate ca zice ca face bine,prefera sa-l stie cu burta plina si fara nici un fel de reguli sau limite. Nici eu nu-s una de aia ca la armata,dar macar niste reguli esentiale (zic eu 
Si asa cum zicea si Andreea
minciuna nu are ce cauta in viata lui si a noastra deopotriva,nici acum nici mai tarziu. Oamenii mincinosi ma scot din pepeni. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Neata!
Zi urata si n-am chef de nimic!!
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
popbianca spune:
mariussimiuc....tare soacra asta a ta, da ce sa mai zic de Robert!....eu sunt sigura ca ea e bine intentionata si tot ce vrea e sa manance copilul...si nu cred ca ar trebui tratata problema cu scandal ...ci mai degraba ...mai in gluma!
in alta ordine de idei...imediat plec acasssss....incepe we ...mai dorm o data si e sambata!
in conditiile date nu-mi ramane decat sa va urez un we placut de pe acum...nu stiu daca voi mai apuca sa intru...vom sta mai mult afara, ca e vreme tare faina!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca eladea,pai nu stiu daca e prea repede sau nu....nici nu ma intereasa...vreau sa vad eu pe monitorul ala punctuletul, sa-mi zica mie personal dr. ca e acolo,ca e prins bine, nici prea sus nici prea jos, nu e prins pe cicatrice ....asa cum am mai zis , pana nu aud chestiile asrea de la el ,eu nu pot sta linistita... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
tot la Grigoras mergi??banuiesc ca da..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
miha ti-am mai bagat un vot si de pe alt mail
.. cel cu numele de fata
...Deci te costa dubluuu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
dany26 spune:
buna ziua
miha, bb yasmi andreea slimatei
multumim pt felicitari![]()
slimatei si pe noi ne mira ce memorie incredibila are andrei: de ex sb si dum sotzu se uita la Stargate (dau astia de la axn cate 3 episoade pe zi una dupa alta dimineatza
); buuunnn: iar andrei chiar daca se joaca , cum aude melodia de la sf episodului se intoarce cu fata la tv pt ca stie ca urmeaza leul acela care rage![]()
cred ca asa sunt copii din ziua de azi, vorba mamei mele![]()

miha am votat si eu; succes!!!iar de pastiluta lui robert...nu mai am cuvinte....
![]()