Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI, FETE DRAGI! SANATATE, MULTE BUCURII SI IMPLINIRI, FERICIRE SI IUBIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
La multi ani dragelor! Un 8 Martie insorit! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc La multi ani dragelor! Un 8 Martie insorit! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Mihaaaaa...fie-ti mila, mey...
ce bine ca am niste prajituri de rezerva in frigider..Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Mihaaa, de cand ti-ai facut blog m-am ingrasat si nu prea ma mai incap blugii
. Cica uitatul nu ingrasa, dar ma baga la idei si tot prajituresc, sub scuza ca fac pentru Eva da' mananc mai mult eu. Cum coniac nu am voie...![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
dany26 spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!

va trimit si eu un mesaj care, desi nu e creatie proprie
, mie mi-a placut foarte mult:
Martisor pentru toate femeile
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!
popbianca spune:

un 8 martie fericit tuturor !
copila doarme, sotul la tv, fratele pe la bucatarie..(parca as manca si eu ceva)....o vreme ploioasa si rece ...ca tare ma mai enerveaza!
a trecut si sambata mult asteptata! am vazut si punctuletul....totul e ok....nu este prins in apropiere de cicatrice...super! ma mai vade peste 1 luna...deja incep sa ma uit pe net la fetal development...astept fiecare saptamana aproape cu aceleasi emotii ca de prima data....mai nasol a fost ca dupa ce iesisem de la dr.,cum sotul nu poate conduce...am tras o ceartaaaaa...eu ii tot povestem ce si cum ...si el nu contenea sa ma atentioneze asupra gropilor din sosea! pai m-au apucat dracii...asa incat nici azi nu prea avem vorbitor...
ank, bineinteles ca tot la Grig....ca m-a si luat la intrebari ....la noi in Arad sunt deja 2 maternitati private...
mai ai putin pana la intalnire!
copilasilor cuminti...daca-o fi si la mine la fel ..ce bine ar fi!
amy, merci!
slimatei...sa-ti traiasca printesa....ca tare duce mai e!
andrabell , am vazut si pozele voastre....cred ca am mai mentionat...nu stiu , dar jucarelele de la voi din parc sunt foarte tari!si fata se distreaza....
ellis....wow wow...bravo Alessia!da cam asa ar trebui sa manance...dar ...nimeni nu e perfect!![]()
mariussimiuc, multumim de praji!pai asa e bine...cu soacrele nu trebuie sa te certi...doar sa te faci bine inteleasa!
dany26, asta da mesaj!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
ADRA - felicitari pt prima noapte fara tzatzi, chiar daca a doua s-a sfarsit prea devreme
; sa stii ca daca papa Alessia, chiar cred si eu ca e bun!
DANY - frumoasa urare!
Eu va aduc mucenici sau ce mai vreti voi!![]()

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
popbianca spune:
as vrea sa-i iau Anei o vesta pt apa, din material din ala cum sunt plutele si baghetele alea de la piscine sau gonflabile...aveti idee unde as putea gasi?.....ca ma tot uit pe net si gasesc doar de alea ce se fol pe ambarcatiuni...eu nu vreau asa....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
anacami spune:
LA MULTI MAMICI,sa fiti alaturi de puii vostri dragi toata viata,sa va aduca numai bucurii!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Bianca,la Mothercare gasesti ceva genul www.mothercare.com/gp/product/B001O45RTK/sr=1-13/qid=1236546531/ref=sr_1_13/276-8339613-5522261?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=71404031&mcb=core" target="_blank">asta sau www.mothercare.com/b/71404031/276-8339613-5522261?%5Fencoding=UTF8&node=71404031&sort=salesrank&search-alias=Mothercare&field-browse=&viewID=results&mcb=core&size=12&rh=n%3A71404031&page=3" target="_blank"> genul celor doua dreapta-sus
Distractie placuta!
Pupici tuturor!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"