FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 21
uratica spune:
eii madutz..totusi nu esti atat de naiva pe cat zici!!ai doza ta de realism odata ce te-a impresionat povestea..insa mai speri si mai vrei sa crezi in bunatatea oamenilor-si ca poti obtine ceva in mod gratuit de la ei!!si da..primesti..rautati gratuite!
maddutz spune:
stau cuminte, la colt, cu mainile la spate si nu zic nimic...
....ca altfel iau bataie! ![]()
uratica spune:
mai carliontat-o!!pe tine te iubi iubi mult de tot!!sa stii ca esti una dintre persoanele pe care nu as putea vreodata sa ma supar!
si pe bune-chiar o sa am nevoie de niste kg in plus!!le primesc cu mare drag pe cele de la tine!!si nu le returnez!promit!
hihi..ras cu plans-balega de manz!
multam carliontata frumoasa ca m-ai facut sa zambesc!
uratica spune:
madutzule-mi-a venit soata!!
cu preavizul si cu cadoul!!acum am plans de-a dreptul!!stii ce a facut??m-a cerut de sotie ptr a 2a oara si mi-a daruit un inel!!!!cum sa-l mai bat acum?
fetele
!
uratica spune:
fete frumoase va pup dulce de tot!!si astept in continuare numai vesti bune!!

dedus-fa-ne o surpriza si tu si vin-o cu 2 liniute!!
maddutz spune:
hihihi, fetelor! stiti cand pomeneste un barbat de o cina romantica la lumina lumanarilor? ....cand se ia curentul! ![]()
uratica da'...nu prea vaz io cum se impaca cina romantica cu fasolea si ciolanul, nici sa ma tai!
![]()

turqoise spune:
ciao fetele!
acu ajunsei si io p-acilea ca venisi de la step si's ca un caine lesinat![]()
si ma bucur ca dau mereu de vesti bune. vedeti fetelor cum apare soarele si pe strada noastra?
mara, wow...sa-mi zici madonna de nu se lasa cu gemeni![]()
revin,
pt. toate fetele

uratica spune:
hihi..madutz-da cui crezi ca ii mai e foame????????????????????![]()
am trecut direct la fapte!ne antrenam ptr saptamana viitoare!!!
fetele!!!
si da!viata e frumoasa asa cum e ea!cu bune si cu rele!
ps-da sef'su tot nu scapa!!!

turqoise spune:
fetelor, a luat vreuna din voi vitex fruit, ca eu am inceput sa iau de ieri, ca prea am dureri nasoale la cm.
uratica, spor la treaba mamicuta, arata-i cine-i sefa![]()
![]()

girls

se impune