FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 20
bendeljulia spune:
mara, asta da productie!ma bucur enorm.
cand e ET?
Cred ca in noiembrie-decembrie vor lucra medicii si asistentele de la ginecologie de mama focului.
medut-te asteptam si pe tine cu noutati.
Ma simt bine, nu ma dor sanii numai la atingere, partea dreapta ma supara, nu stiu ce e, parca ovarul, parca soldul,nu stiu.Nu intotdeauna, din cand in cand. Sper sa fie totul in regula.Sunt foarte calma, sapt viitoare ma pregatesc sa ma duc la medic, ma gandesc ca nu e devreme.
brunadria spune:
waw super mara!!!!felicitari!!!!!12oute???exact cat intra intr un cofrag mai mic!!!!super productie!!!!numai motive de bucurie...
criadema , uratica am lipsit un pic dar intru cu drag in comisia de disciplina!!! nu era cazul azi ca fetele au intarziat cu motiv!!
medut te asteptam printre noi ...hai ca esti deja mamica cu puiutii in burtica!!
julia graviduta noastra fruntasa , fi cumintica si ma bucur ca esti calma..bravo..
si cum avem numai motive de bucurie scot si eu

ca sa se vada ca la noi e veselie multa!!!!
brunadria spune:
moni ma bucur ca te plimbi cu bebelinele pe la noi ...ce trece vremea ...si semnatura ta e din ce in ce mai frumoasa...te ai gandit la nume???
pai mara ...mara era si numele meu preferat dar intrusul meu nu si nu vrea , offf iar trebuie sa las dupa el si facem combinatii intre natalia si nathalie asa ca o sa o cheme nathalia..inca o data in plus las dupa el ...ce sa fac..ca zice ca oricum el o sa faca certificatul, asa ca nu am nici un cuvant de spus pe tema asta...
maddutz spune:
salutare fetele! 
mara
bravo! si pentru sotul tau felicitari!....vezi, am zis eu.....E-urile erau devina!
(ii poti transmite) 
mama....mai fetelor, ce lucruri se petrec, acolo, la gine I! la noapte, iar, orgie pe acolo! da' si dupa distractie....va iesi o "marutza" mica, bucalata, creola si cu ochii mari, mari! (la botez ti-o fur, mara
)
medut tu esti "closca" mama, trebuie sa stai in "cuibar" cumintica si sa ai grija de puiutii tai dragi. acelasi lucru si pentru julia. julia sa-ti schimb statutul pe prima pagina? sau esti superstitioasa si vrei sa ajungi intai la medic? 
denisa tu cum esti?
de uratica nu intreb. banuiesc ca ori gateste ori isi asteapta cadoul!
ori....cate zile i-a fost plecata soata?!
hmmmm...si apalina de cand cu intrusul repatriat....cam rarut p-acilea!
cred ca fac antrenament!
asa....kry, turqoise, anamy, lilicica, petruta? (oare am uitat pe cineva?!) voi cum sunteti? of, am impresia ca voi nu aveti loc de vorbaretele astea vechi care tot ciorovaiesc pe aci vrute si nevrute! si de la voi vrem vrute si nevrute!

uratica spune:
hihi..brunadria e si ea junioara!!!![]()
madutzule-am terminat cu gatitul!sii..da..mi-am primit cadoul!!preavizul sotului!!asta da cadou!mai ales acum....insa o sa treaca si o rezolvam noi si pe asta!
insa acum am un chef.....de parca mi s-au spart toate in cap!noroc cu vestile fetelor!ca daca nu asa cred ca ma puneam pe bocit..si nici macar nu ma indop cu hormoni!
am avut insa o tentativa de
..dar mi-am revenit repejor..ca altfel ma duc la fund si nimeni nu ma mai ridica!!
off..ce ti-e si cu viata asta..una rece,una calda!
dar sa termin intr-o nota optimista!!saptamana viitoare e saptamana cea mare!sunt la ovulatie!sper sa imi dea Doamne Doamne o mana de ajutor!!
fetele!
maddutz spune:
uratica

uratica, tu esti puternica si ne sustii aici, toate depresive si colcaind de hormonii! tu esti cea care ne aduci cu picioarele pe pamant si ne insufli dorinta de a merge mai departe! daca te descurci si ne aduci pe toate, asa cum suntem, si ma repet, depresive, colcaind de hormoni, pline de temeri si nesiguranta, pe linia de plutire, o vei scoate la capat. preavizul inseamna, practic, un sut inainte! inseamna ca va gasi ceva mai bun! simt eu! vei vedea! te-om auzi noi peste cateva luni ca-ti cumperi vila!

maddutz spune:
uratica chiar azi am citit o poveste pe net. ti-o redau si tie (voua), chiar daca, poate, e un pic off topic, dar eu zic ca avem ce invata, chiar si vis a vis de "cauza" ce ne-a adus impreuna!

"A fost odata ca niciodata un biet lustragiu care isi castiga existenta… lustruind pantofii domnilor care intrau si ieseau dintr-o cladire importanta din centru.Niciodata nu stiuse exact ce cladire este aceea in fata careia lucra de ani de zile, insa domnii bine imbracati care intrau acolo opreau adeseori la el pentru a-si lustrui pantofii. Lustragiul nostru era priceput in ceea ce facea, folosea numai crema de pantofi de cea mai buna calitate si era vesel si optimist. Intr-un cuvant era multumit cu munca lui, iar clientii lui la fel asteptandu-si rabdatori randul la lustruit.
Intr-o zi insa s-a oprit la el un client nou, mai deosebit de ceilalti, care l-a intrebat prietenos:
- Ce faci aici? Ce-i cu tine asa de vesel? Nu ti-a spus nimeni de criza financiara?
Ce-i drept nu-i spusese nimeni, nici unul dintre domnii aceia bine imbracati care intrau in banca sau ce-o fi fost acolo, probabil toti la curent cu criza!
- Poate nu le pasa de tine sau poate n-au avut suflet sa iti spuna, insa criza financiara e pe drum si ne va afecta absolut pe toti, nu va scapa nimeni, nici macar tu, un biet lustragiu! Asa ca daca ai un dram de minte iti iei masuri din timp, ca sa nu fi luat pe nepregatite. Aceasta e meseria mea, sunt expert, stiu ce vorbesc!
Dupa plecarea domnului binevoitor lustragiul nostru ramase pe ganduri. Poate ca intradevar nici unul dintre clientii lui nu il considerase demn sa il puna la curent cu criza financiara. Noroc cu domnul cel prietenos care ii voia binele…
Asa ca lustragiul a inceput sa ia masuri incat sa nu fie luat pe nepregatite de criza financiara. Pentru început folosea mai putina crema de pantofi si mai de proasta calitate. Apoi a inceput sa aloce mai putin timp fiecarui client, dupa cum se spune… “Time is money!” A inceput sa socializeze mai putin cu acestia - criza e criza, nu mai e timp de smalltalk!
Preocupat de criza financiara devenise ingandurat, tacut si isi facea treaba de mantuiala. Asa ca incetul cu incetul clientii cei mai fideli, carora le placeau veselia si calitatea muncii lustragiului, au inceput sa se rareasca. Iar lustragiul nostru cu fiecare client pierdut era multumit intr-un fel ciudat ca domnul cel binevoitor a avut dreptate.
“Ce m-as fi facut daca expertul nu m-ar fi prevenit la timp? Acum as fi fost probabil luat pe nepregatite de criza financiara". Cum e si firesc, o data cu scaderea calitatii serviciilor si pierderea continua a clientilor, lustrangiul a dat faliment si n-a mai venit in fata cladirii importante din centru.
Intr-o zi, un alt lustrangiu a trecut pe acolo, a vazut ca acea cladire avea mare potential si s-a pus pe munca, cu voie buna si zambetul pe buze dezvoltandu-si cu fiecare zi afacerea….pentru ca nu fusese nimeni atat de binevoitor sa-i spuna si lui ca e criza…”
...cred ca exista o multime de lucruri in viata care ne fac viata mai frumoasa si mai valoroasa!
maddutz spune:
povestea o puteti citi si pe http://www.tesimtibine.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=53:o-alta-fata-a-crizei&catid=16:aria-psi&Itemid=36
uratica spune:
madutz
si stiu ca o voi scoate la capat!pe langa faptul ca tin conta acasa o sa-mi mai iau un job..nu-i bai!insa ma oftic ptr el!!nu i-au dat salariul din decembrie-si binenteles ca nici nu i-l vor da!!ma oftic ptr ca eu i-am spus si l-am invatat sa nu lase pe nimeni sa-si bata joc de el!!!!dar el..nu si nu!!si sincer acum atat de mult as fi vrut sa-l urechez si sa-i dau o ciorba de limba!dar..ce rost are?si-asa e necajit..da vai de fundu la sefu lui cand l-oi intalni!!!!!!!ii sparg fata!!la cat l-am ajutat eu cu actele la firma,cu garda financiara la controale-fara sa cer nimic in schimb!!vai de mama lui ce o sa-si ia ca mi-a necajit "copilu"!
de asta sunt suparata!!ca am fost luati amandoi de prosti!!si mie nu imi convine postura asta!
asa ca..vezi madutz-de asta iti ziceam ca esti naiva uneori...eu cate suturi in fund mi-am primit asa..doar ptr ca fac un bine gratuit!!
sunt ff furioasa!sa dea Dzeu sa nu ma supere nimeni azi ca il fac franjuri!
off Doamne,cand o sa ma invat minte sa nu mai am incredere in oameni???????????
exclud fetele mele frumoase!![]()
ei..trece si asta!!am probleme mult mai importante de rezolvat,asa ca nu are sens sa ma consum ptr o prostie!!insa iar kg date jos.......nu-mi dati de la voi niste kg in plus???please!!!o sa am nevoie mare!!![]()
maddutz spune:
uratica io-ti dau 10 kg! cu draga inima si fara sa am nici cea mai mica pretentie sa mi le returnezi! chiar te bat de indraznesti sa faci acest gest! ![]()
si pentru ca esti nervoasa...promit sa stau cumintica, toata seara, cu mainile la spate si sa nu zic nimic!
....doar...sa ai grija de "copil"