FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 19
uratica spune:
offff..deja nu mai am rabdare!!oare cum sunt fetele?????????
eu cred ca ele se chefuiesc acum de zor si au uitat de noi ca stam cu sufletul la gura!!!!

criadema spune:
Uratica, singura solutie COMISIA DE DISCIPLINA, le-am acordat prea mult timp, se accepta o singura scuza Medut care trebuie sa stea la pat nemiscata sa se cuibareasca bine bebicii, in rest garantez ca sosesc una cate una....exista o frica de comisia asta de numa numa....
criadema spune:
Uratica pentru ca ne trebuie numar impar propun azi sa o luam si pe Bruni, a fost foarte cumintica in ultima perioada si cred ca ne poate da o mana de ajutor. Bruni vrei?
uratica spune:
da bruni-vrei????
si o luam si pe carliontata????ca ea e "docomentata" mereu!!si "ea stie!!!"
mara-hai odata!..si medut..au trecut 3 ore....ufff
!hai fetelor ca ne sare inima din piept!si tinand pumnii stransi nu mai putem face nimic!!si ciorbica mea nu se face singura!![]()
hai fetele!!

mara72 spune:
beeiiii ce-i aici razvratire totala??? No,ati pregatit cofragul? Ca doara n-am clocit de pomana atita timp? Deci ...

12 oute mari si grase . Sunt tare bucuroasa, am stat in salon cu medut si am palavragit are si ea vesti bune dar o las sa vi le dea ea. Acum ma duc sa pap ca am o foame..... si vin mai tirziu cu detaliile 
uratica spune:
bravo fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo mara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa dea Domnul sa fie bine si de-acum inainte!!
mai vrem vesti bune!haideti fetele-tineti-o numai in ritmul asta!

de bucurie!
criadema spune:
wow.... mara,

ma gandeam eu ca nu lipsesti degeaba, felicitari sa fie cu noroc, incepe deja numaratoarea inversa. Cu siguranta acum vei ramane insarcinata. Sa fie 2! Pentru tine deschid sampania!
mara72 spune:
Fetelor, 1 ori 2 nu conteaza citi ori fi. Dar de va fi fetita cu siguranta o sa o cheme mara
Si va trebui sa veniti cu toate la botez
.Am bagat un gratar si acum ma duc sa stau putin in pat ca ma doare oleaca burta. Al meu sot e in extaz, statea el la usa si astepta sa vina doctorul la punctie. Si cum predasem proba la marinela ca am adus-o de acasa ce credeti? A iesit marinela din laborator si l-a laudat draguta de ea ca ce mai proba grozava si ce
vinjosi. Sa nu va explic ca de atunci e tare mindru si falos nevoie mare 
Acum sa speram ca vor face treaba buna si vor tavali outele mele prin laborator la noapte.
fetelor, multumesc pentru sustinere, pentru ca v-ati gindit la mine, am simtit lucrul asta toata ziua. Va iubesc tare tare pe toate 
uratica spune:
mara-"fara cuvinte"

!sa te ajute Dzeu si sa te prezinti cu carucior dublu!
si noi te iubi iubi mult de tot!dar te vom iubi si mai mult cu burtica!!
sa dea Domnul sa se iubeasca mult la noapte toti vanjosii sotului cu outele tale si sa iasa 12 embrionasi grasi-numai fratioare si suriori de isprava ptr mara cea mica!

19+