FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
pai fetele ne tin pe jar...eu nu ies din casa pana nu ne dau vestile bune...si asa ploua si e vreme nasoala asa ca va tin companie pt moment...
uratica ai adormit?
maddutz
criadema spune:
madutza, nu e exclus ca eu sa merg la Cluj chiar luni, ma gandesc sa o insotesc pe Denisa la control, ca vine fara sot acum si nu vreau sa se rataceasca, ma bucur ca de-abia am pus-o pe drumul cel bun si vreau sa ramana pe acest drum pana la reusita, e greu de urnit fata asta, trebuie sa stai mereu pe capul ei, mai era putin si ajungea la bata, atata doar ca nu ai putea da in ea ca e o moldoveanca draguta si simpatica, si mie imi plac foarte mult moldovenii, apropo Uratica vezi cu discriminarea, e clar ca nu suntem numai ardelene pe aici, nu vreau sa se simta intruse, ci vreau sa se simta ca acasa.
Daca m-a parat am deconspirat-o si eu.
Denisa 

criadema spune:
Bruni, cred ca mara are recolta bogata, poate nu i-a ajuns un cofrag iar acum 

, doarme bine dupa anestezie, daca ne luam dupa timp mai ca as putea
si eu chiar si neanesteziata, nici nu ma mir ca altele nici macar nu s-au trezit, iar Uratica s-a culcat la loc, crezi ca am mai putea scoate
odata pentru desteptare?
brunadria spune:
criadema daca e nevoie scoatem

asa de dimineta,sa trezim toate fetele si sa facem galerie pt urmatoarele mamici...
medut deja e mamica cred ...acuma sta cuminte in patuc..
mara sta si ea cuminte ,cred ca acuma se iubesc

cu outele...
sa fie bine pt ele...
si apoi scoatem sampania si ne apucam de
si de chefuit

Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara72 Fetelor am gasit reportajul asta despre infertilitate, m-am gindit ca poate vreti sa il vedeti si voi, mi s-a parut interesant http://www.tv-net.ro/Video-Fertilitatea-probleme-si-solutii+762 Sper sa mearga |
E bine de urmarit pentru fetele ce nu-l stiu pe Micu
Haideti fetelor cu vesti bune!!!!!!
19+

criadema spune:
madd, nu stiu inca, nu am vorbit cu Denisa, dar cu siguranta dimineata, ca am inteles de la Stela ca mai nou au program de la 7 7,30, iar Stamatian inainte de a merge la Prefectura trece pe la Clinica si isi consulta pacientele programate, iar denisa este pacienta lui Stamatian si luni i se termina perioada de supresie
uratica spune:
hihi..nu am adormit fetele!insa am primit comanda saai fac o ciorbita de fasolici cu ciolan afumat-ptr sot!!!!asa ca..am trecut la fapte!ca doar imi astept odata cu sotu si cadoul!![]()
uff-da fetele astea chiar ne tin pe jar!!hai fetele odata!!!!!!!
brunadria spune:
uratica asa postiti voi , cu ciolan afumat???si pe langa faci si altora

...daca vorbesti de papa si cand o sa fiu gravi ma mut la tine..si o sa ma fac cat casa poporului..
uratica spune:
bruni-din pacate soata mea nu poate tine post!!la el cea mai buna leguma e carnea!!!!
si daca ramaneti gravidute vin cu olicica de mancarica la fiecare in parte!
asa ca...haideti odata!!!cu burtica!
si promit ca nu mai zic ce gatesc..nu vreau sa ma bateti!![]()