FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
hihi...bruni-in aprilie o sa ne vedem cu bebici in burtici!!
sa vezi ce gretoase o sa fim!

hai fetele-trezirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pai se poate??
brunadria spune:
anamy draguta, nu fi desamagita, poate se intampla minunea ..sa mai creasca foliculul si iasa bebe...fi optimista..
enni , bebici tai au deja 1 luna si 5zile..sunt mari deja !! sa ai grija de ei..ce fac piticii ?au mai crescut? tu cum te simti?
jovana te asteptam cu povestea nasterii!!! sper ca esti bine!!!
mara , medut vrem vesti cat mai bune..
criadema tare buna e cafeluta!!! si vrem pozici
..sa vedem si noi frumusetile tale...te rugam...
brunadria spune:
maddutz
, tu nu trebuia va vi la baia mare?
nu stiu pe unde mi s a ratacit nr tau de tel...vroiam sa vb ceva cu tine!!!poti sa mi l trimiti pe pm?
criadema spune:
Mara, te a#351;tept#259;m cu produc#355;ia, cred c#259; deja e#351;ti rezovat#259;, si nu peste multa vreme o sa te bucuri de cel mai frumos cadou din viata ta primit de 8 Martie, ziua Mamei, la 8 martie deja si tu vei fi mama. Iti tin pumnii vei face gemeni.
Medut, si cadoul tau e unul special, e clar, dupa Julia trebuie sa reusiti una cate una
Denissa iti multumesc pentru apreciere, nu am facut nimic mai mult decat am simtit ca trebuie sa fac, poate ceea ce am asteptat si am cautat si eu in perioada in care aveam nevoie de asa ceva si spre dezamagirea mea atunci nu am gasit, si stand mereu singura cu problemele mele am ajuns la depresii de multe ori
Madutza nu-i exclus sa ne fi intersectat, eu am plecat de la clinica atunci cand pe Stela a chemat-o Surcel la fata care era deja anesteziata, si am ajuns acolo înainte cam cu o ora, e posibil sa ne fi intalnit si la Chirurgie si la Gine, of daca stiam, mi-ar fi facut placere sa te cunosc.
Bruni, 

Uratica, dupa Mara tu urmezi cu testul te asteapta o saptamana grea
Apalina, cred ca este si ea cu sotul la recoltari ca doar are nevoie de suport moral, o sa vina si ea in curand cu un rezultat super
Mi se pare ca totul decurge foarte bine si in curand o sa avem foarte multe rezultate pozitive

la toate
maddutz spune:
criadema cand vii in cluj, cu prima ocazie, ne intalnim! 
amu...nu mai sunt racita!
un pic fonfanita! da', unde mai pui ca ieri am fost hair stilist!
deci sunt o fonfanita, da' imi sta bine parul!
asa ca vei trece cu vederea vocea mea "plina de feminitate"! ![]()
ennni ce faci? cum te descurci cu cei doi strumfisori infometati?
jovana sper ca esti bine si tu si puiutul. asteptam vesti! 
julia graviduta noastra, cum te simti?
criadema spune:
Mara, hai cu vestile bune, cati "copilasi" ai?, stam cu sufletul la gura, cu sampania langa si asteptam startul, o sa bem si pentru tine, ca tu n-ai voie![]()
![]()
, nici acum si nici de acum inainte vreo 2 ani.
Eu vin deja cu

, pentru printesa mea, mi-ar place o nora care sa semene cu tine si pe deasupra sa o cheme si Mara. E super, nu mai trebuie sa te gandesti la multe lucruri, noi te scutim de eforturi suplimentare. Stii deja sexul pentru unul din bb, are si nume, are si nasi, are si..... mire, are si o mare galerie inca de la concepere.
Cred ca si Medut are deja in burtica cadoul de martisor.