FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 16
uratica spune:
hihi..neata criadema!!!neata fetele!
m-am incadrat in cele 10 minute???hmmm..ce buna e cafeluta!!da mai vreau!!ca am deschis doar un ochi!
mai beau o cana de cafea ca sa-l deschid si pe celalalt!hihi..
criadema spune:
Daca nu va treziti pana la expirarea timpului stabilit, ma supar 

, si arunc toata cafeaua la chiuveta........., si ceaiul si laptele......, si promit ca nu o sa va mai fac niciodata si o sa primiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uratica spune:
fetele-sa nu ne tineti pe jar!!suntem alaturi de voi si va tinem pumnii!!!!sa veniti cu vesti super bune!

anamy spune:
buna dimineata fetelor
poftesc la o cafeluta!!!
ieri nu mi-a mers netul din cauza ploii,asa ca iti urez acum URATICO ,LA MULTI ANI!! si sa ti se implineasca visul

mara 72,medut succes !!!va asteptam cu vesti bune!!
bendeljulia
felicitari pt sarcina!!!
fetelor eu sant un pic dezamagita de cum am raspuns la 10 gonale,adica ieri z 14 aveam un singur folicul de 16mm si endometrul de 7.restul sant multi si mici.
ramane de vazut daca va creste atunci voi face IA .
va poop si o zi frumoasa la toate va doresc!
uratica spune:
fetele-sa nu ne tineti pe jar!!suntem alaturi de voi si va tinem pumnii!!!!sa veniti cu vesti super bune!

criadema spune:
eram convinsa ca Uratica se va trezi, nu degeaba e in comisia de disciplina, acum putem stabili pedepse.
Mai facem o încercare

n-ati vrut cu frumosul, cu cafeaua acum o sa vreti cu

brunadria spune:
prezenta!!!
criadema multumesc de cafeluta...
mara , metut bafta , va asreptam cu vestile..
brunadria spune:
uratica, am ratat intalnirea si de data asta ca merg cu autocarul , dar in aprilie vin cu intrusul in romania si mergem la bucuresti asa ca amanam un pic intalnirea , dar promit eu ca tot o sa ne vedem...
uratica spune:
uffff..nu-mi merge netul asta!am trimis mes de 2 ori!scuze!

anamy-iti multumesc ptr urari!si nu-ti fa griji..poate in foliculasul ala ai vreo 5 oute babane!!!!bafta multa si tine-ne la curent!
criadema-eu am beut toaaaaaaaaaaaaaaata cafeaua!mi-am reglat tensiunea si am dschis si celalalt ochi!
deci..bila mea alba unde e?ca vezi ce cuminte sunt!!

fetele-ptr voi scoatem agitatoarele!

haideti fetele cu vestile bune!!!
maddutz spune:
criadema io am insfacat cana cu lapte. cel de la viola
criadema yummmy, buuuuun...
fetelor, sa le tinem pumnii lui mara si medut 
restul....desteptarea!