FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kry spune:

waaw, cat ati scris
sa le iau pe rand:
Julia, felicitari, sarcina usoara, era nevoie sa inceapa si vestile bune.
Uratica, La multi ani! si sa ti se implineasca dorinta.
Mara si Medutz, va tin pumnii maine
Lilicica, cum e?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

mda, m-am obisnuit sa fiu ultima care "ma descalt" pe aici, si cu alte cuvinte sa fiu ultima care-i ureaza "la multi ani...si tot ceea ce isi pate dori sa devina realitate"....inimioarei acestui forum , adica uraticei..LA MULTI ANI!!!!"...si ceea ce-mi doresc cel mai mult de ziua ta ..e ca luna martie si schimbarea prefixului sa aduca in viata ta si...SCHIMBAREA MULT ASTEPTATA.....alaturi de a avea pe masa ta....si tortul magnific .." a la Crina"!!
Ce leg. are asta cu tortul "a la Crina"? Pentru ca cum urmeaza sa va spun si secretul ....de fapt nu-i un mare secret si de fapt e impropriu spus secret..: prezenta mea pe acest forum, hotararea mea de a reveni asupra deciziei de a mai incerca sa avem copii, pentru ca daca nu stiati pusesem in cui, sau mai bine zis renuntasem la idee si visul fusese ingropat, dat fiind ca am trecut de 40 de ani si totusi ca Irina Iliescu nu-mi doream sa fiu, deci toata existenta mea actuala ..ca aspiranta la "asteptand, (totusi) un ingeras in viata noastra"- de la Cluj, se datoreaza Crinei!!!! da, Crinei a voastra!!!! Eu sunt "opera " Crinei..Ea ..(pe care am intalnit-o intamplator pe (nu mai stiu ce forum) pe net, nu numai ca m-a incurajat, (ca -noi-eu si sotul meu suntem tauri, adica niste lasa-ma sa te las, amandoi...si pentru ce ica noi incurajarile-doar, sunt ca o frectie la un picior de lemn)..dar s-a tinut efectiv "scai de capul meu" cu " hei , ce faci hai o data"..., "hai ca te astept la Cluj",.. "prioritati se vor gasi tot timpul altele", hai ca trece timpul ,.."hai ca a trecut iarna ...hai nu mai hibernati"... uitam eu si ea tot nu uita ..e o LUPTATOARE ...daca o sa am o fata ii pun numele CRINA..nici nu stiti cata vointa..si altruism(si tot ceea ce-i bun si tot ceea ce toti oamenii ar trebui sa aiba in structura lor.)are mamica asta in ea...in conditiile in care nici nu ma cunostea la urma urmei ...si eram si .."o lasa-ma sa te las"...Si uite asa am ajus sa mananc tortul Crinei. ...o adevarata placere ..De aceea, indiferent ce se va intampla cu mine, daca voi reusi sau nu, dragostea mea pentru oameni s-a mutat la Cluj...pentru care am (acum ) o admiratie si un respect deosebit . (de cand cu Crina si cu Clujul si Boc mi-e simpatic.).si tot de aceea am intrat "peste voi" pe forum ..."suspicionand pe cineva- nu dau nume - de jefuit casele de amanet si alte grozavii"...dintr-o mare simpatie si apreciere...uou..da stiu ca am tinut o adevarata pledoarie ...pana si mama s-ar plictisi de atata citit ...m-a luat valul..

Mergi la inceput

....mara, da' ce surprise..sa-l vedem pe frumuselu' de Micu..vorbind la tv!!! Tare-i dragalas..si acum dupa ce l-am mai auzit si vorbind..mi-e si mai drag...bine ca nu-s pacienta lui...dar oricum mi-e mai drag Stamatian ca-mi da mai multa incredere si nu-mi abate gandurile..(glumesc).
..medut..de abia astept sa vad ce se intampla...iti tinem pumnii..

Mergi la inceput

mara..am tinut eu minte, bine...parca si tu ai punctie vineri? daca e asa succes....si abia astept sa vin maie de la servici sa deschid calculatorul...tinem pumnii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare! mai, ce fete vorbarete!
criadema m-am distrat copios de strumfii tai! deliciosi! parca-i si vedeam ce ocupati erau! si parca si vad privirea ta intai siderata, apoi topita cand au sarit pe tine!
si eu, ieri, am bantuit prin chirurgie I, dar abia pe la ora 11. cred ca ne-am intersectat!
azi am fost si pe la gine, pe la 12 , dar nu era decat dr. surcel. avusese ceva punctie sau inseminare. era vreuna din voi? oricum nu am vazut-o pe d-na, numai pe "intrus" care-si "framanta" emotiile afara!
mara, deci ne-am inteles: maine vei produce o fetita maslinie, cu ochii mari (treaca de la mine, te las pe tine sa le alegi culoarea!...sau, si mai bine, pe "intrusul" tau, ca, si asa, e suparat pe mine ca i-am "taiat" mezelurile din meniu! ) si pe care o vei boteza mara! si daca duci lipsa de nasi...putem negocia!
medut iti tinem pumnii! sa se prinda embrionasii de tine si sa nu-ti mai dea drumul 9 luni de acum incolo!
...oricum, fetelor, tinand cont ca duminica este 8 martie, sunt sigura ca in ziua respectiva embrionii lui medut se vor implanta, iar embrionii lui mara se vor face niste dodoloti, tocmai buni de pusi in burtica calda si primitoare a mamicii!
julia tu ce faci? nu ai dat nici un semn azi! sper ca e de bun augur si petreci!...si fara alcool, te rog!
kry bine ai revenit!
denisa te rog frumos! m-ai lasat de ieri in suspans cu surpriza. sa faci bine sa apari ca altfel tot suspendata raman!
restul fetelor

Mergi la inceput

nii, ca io scriam si aparu si denisa!
niii....si vazui cu intarziere ca si julia era p-acilea, da io...nu vazui! ...ma duc sa-mi fac un suc de morcovi!

Mergi la inceput

denisa tocmai asta e rolul acestor forumuri! practic sunt niste "grupuri de suport". realizezi ca sunt si altii (altele) in aceeasi "oala", ca nu esti singura "defecta" si faptul ca apar si reusite iti "da aripi". cand vezi ca altii reusesc, in mod automat, te gandesti ca si tu poti!
crina a avut doar 1% sanse. si a reusit. daca ea a putut si noi putem. daca altele au reusit si noi vom reusi! daca nu din prima, din a doua. sau din a treia. sau din...a n-a oara! nu conteaza. conteaza sa nu renuntam! (...si sa nu dam faliment )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..madutz..si daca o sa iasa 2 puradei la mara??????cum o sa mai lasi de la tine cu alesul culorii ochilor??macar vor fi cu tenul masliniu!
si chiar asa!sunt si eu de parere ca asta trebuie sa fie numele fetitei-mara jr(mai ales ca vine si de la maramures!!)!!!deja am gasit numele fetitei..insa ce nume de baietel sa gasim??mara bafta multa multa!!sa ai oute dolofane!sa fie oachese foc!!!ca sa le iubeasca tare de tot gigeii sotului!
julia-tu ai gasit nume??sau ne bagam si peste tine!!?
medut-bafta multa!!sa-ti poarte noroc luna asta!si sa vedem in curand testul cu 2 liniute!!
bruni-cand vii la bv?te astept cu drag!
enni,jovanna,criadema,apalina,lilicica,dedus,turqoise,anamy,kry,denisuleeeeeeeeeeeeeeee,moniland,clausim,petruta-ce ne-am inmultit fetele!umplem odiseea anul asta!!!
fetele-la toate!!si multumesc ff mult ptr urari!mi-au uns sufletul!uff..de-abia astept sa fugim toate la odisee!
eu deja sunt franta de oboseala!!hihi..se vede ca am imbatranit!
ma pun la nani...sper sa nu adorm cu capul pe tastatura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Fetelor desteptareeeeeeee! Pai se poate, vedeti ca in curand va pupa pupaza, si azi eu fac cafeaua, e buna nici prea calda nici prea rece, nic prea dulce nici amara, nici prea multa nici putina, cu aroma de fetite si de baieti, numai buna, cu suplimente pentru cine mai doreste
Aveti 15 minute ca sa va treziti si sa dati semne de viata.
Sa nu uit pentru cele care nu beau cafea si pentru cele care ar bea dar nu au voie, un ceiuc bun sau si mai bine laptic ecologic de la tata de la Viola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

mai aveti 10 minute, numai cateva sunt motivate.

Mergi la inceput