FIV la Cluj 11
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
maddutz, scuze dar nu am mai cititi topicul respectiv. O singura sedinta de cavitatie/ultralipo am facut si mi-a placut. Probabil daca continuam aveam si rezultate, nu stiu. Impachetarile dau un aspect misto, deci sunt bine de facut inainte de concediu la vara. Starvacul la mine nu a avut efect. Cred ca o combinatie de masaj manual, facut ca la carte, sauna cu infrarosii si ultralipo, iar la sfarsit impachetari mi-ar merge mie cel mai bine si apoi sa-mi fatati corpul in costum de baie.
Mersi de complimente dar sa stii ca nu sunt slaba si nu am fost niciodata slaba, cred ca pufoasa. ![]()
Dar poate la tine alte combinatii merg, oricum vorba sotului orice are efect daca te tii de el. 
19+

uratica spune:
fetele va multumesc ptr urari si sa dea Dzeu sa aveti si voi cat si eu gura aurita si anul asta sa avem toate cate un bebelus sau 2 in brate!!tocmai a plecat acum nepotelul meu!!!iti vine sa-l mananci!!desi e fff plangacios acum ptr ca ii ies dintisorii-e un scump!!
abia astept si eu sa port in pantece cel putin 2 bebelusi!daca sunt mai multi..pe rand!
si asa va doresc si voua!!
sa intram apoi toate pe forum la odisee si sa cantam impreuna cu piticii nostri-binenteles acompaniati de domnisorica si cavalerul criademei-"atazi cine sa taiaca"-la multi ani!!
va
pe toate fetele si sper ca luna asta sa ne poarte noroc la toate!!
off..asa mi-ar fi placut sa ma dezmat un pic alaturi de voi toate!!dar promit ca dupa ce ramanem toarte gravidute..tinem o paranghelie-sa ne stie toata romania cat suntem de fericite!!![]()
![]()
Ennni spune:
uratica LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII, SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA VINA BEBE CAT MAI CURAND 

bendeljulia felicitari
sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i). Ai grija de tine in continuare.
medut bafta maine, sa fi cumintica dupa ET, sa stai linistita in pat si sa ai grija de comorile din burtica. Sa stii ca nu ai voie sa te ridici din pat aprox. 3 ore dupa ET, insa pipi ai voie sa faci. Eu inainte de ET aveam nevoie sa merg la baie insa Stela mi-a zis ca mai bine sa nu merg, ca daca e vezica plina se vede mai bine uterul si e mai usor pt dr. cand face ET. Asa ca am ascultat-o si nu am mers la baie, insa dupa ET la vreo jumatate de ora sau o ora n-am mai rezistat, simteam ca imi plesneste burta. Am chemat o infirmiera si mi-a pus plosca, deci nu m-am ridicat din pat.
tuturor
Eni
de Roland si Raymond (01.02.2009)
mara72 spune:
Fetelor am gasit reportajul asta despre infertilitate, m-am gindit ca poate vreti sa il vedeti si voi, mi s-a parut interesant http://www.tv-net.ro/Video-Fertilitatea-probleme-si-solutii+762
Sper sa mearga
moniland multumesc 
enni ce fac piticii ?
uratica spune:
MONI,ENNI-VA MULTUMESC DIN SUFLET PTR URARI!
HIHI..MA CHEFUI AZI,MA CHEFUI SAMBATA SI MA CHEFUI IAR DUMINICA!!SI SAPTAMANA VIITOARE MA PUN SERIOS PE TREABA!SUNT LA OVULATIE!ASA CA BAG TARE!!!!!!POATE LUNA ASTA IMI POARTA NOROC!!SI O SA-MI FATAI SI EU CORPUL PE-AICI CU 2 BEBEI IN BURTICA!!
FETELE
!!
ENNI-VREM POZICI CU STRUMFII!!PLEASEEEEEEEEEEEEEE!
mara72 spune:
uratica nu te intreb de cadouri ca stiu eu ce primesti tu de la sot de ziua ta ![]()
![]()
. Si sa vii cu testul cu II peste 2 saptamini
.
uratica spune:
HIHI..SI DACA VA ZIC CA AM PETERECUT FARA SOT????CA NU A PUTUT AJUNGE???DIN PACATE,ASTA-I BAFTA MEA!!
DAR,AM AVUT O GROAZA DE INVITATI SI M-AM BUCURAT FF MULT!!SI CADOURI??SA STITI CA NU PREA AM PARTE DE CADOURI!INSA IMI PLACE FFF MULT SA OFER CADOURI!SI MA PRICEP FF TARE LA ASTA-MEREU IMI PLACE SA FIU ORIGINALA CAND DARUIESC CEVA SI REUSESC!!![]()
MARA-FETELOR
!
medut spune:
Ce fac fetele??
Multumesc de incurajari si de sfaturi, am sa tin cont de ele.
Mara eu pe la 8 vreau sa ajung la spital, poate ne intalnim si stam impreuna. Eu am stat de 2 ori la salonul 38, poate si maine ma pune tot acolo. Sunt foarte nerabdatoare , sper sa imi treaca durerile care le am im burta pana maine, ca tare rau ma supara de la punctie incoace.
Mara, daca nu ne intalnim, bafta multa, fie ca fiecare folicul sa aiba un out in el si sa ma intreci la numar.
Va pup pe toate, si va tin la curent cu evolutia.