FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Draga Uratica, tu esti sufletelul nostru , iti doresc multa sanatate, 2 copilasi draguti ca si tine si tot ce e mai bun pe lumea asta.

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Gata fetele, am 3 embrioni gata de implantat in burtica. Atat au mai ramas.
Maine intre 8 si 9 voi merge la spital sa ii iau acasa, voi ramane acolo 4 ore, culcata, fara sa am voie sa beau apa sau sa fac pipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut sper sa ne bage intr-un salon miine sa mai stam la taclale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

LA MULTI ANI! sarbatorit-o, , Iar avem motiv sa cantam cu copii MULTI ANI, oricum ma intreaba in fiecare zi "Atazi cine sa taiaca", dupa masa, o sa cantam "ULATICA SA TAIACA LA MUTI ANI", vezi daca o sa sughiti sa stii ca noi suntem de vina.
O zi minunata, si cat mai curand o "ulatica" pentru flacaul meu, de-abia o asteptam, si un "ulatel" pentru carliontata Madzutei, am simtit eu ca urmareste de mult asta.
Asa ca la treaba nu sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor..va multumesc!!
turqoise-LA MULTI ANI SI TIE!si tot ce iti doresti!!
hihi..as promite ca beau ptr toate cate un pahar de sampanie..dar cred ca voi ajunge in coma alcoolica apoi!
denisuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-ai vazut?am avut alibi!nu am fost eu la casa de amanet!!dar secretu?unde e secretu???
medut-sa te ajute Dzeu si sa fie totul bine!!ei,totusi s-au iubit destul aseara micutii tai!!o sa-ti tin pumnii!!si sa stii ca luna asta chiar e norocoasa!cel putin ptr mine asa e!!!!!!asa ca va dau si din norocul meu ca sa reusiti-ptr ca apoi stiu sigur ca va voi urma si eu!!!
turqoise-trebuie sa specificam ca nu suntem pestisorii aurii!!!ca apoi vor vrea fetele sa ne pescuiasca,sa ne puna in acvariu ca sa le indeplinim 3 dorinte!!!
fetele-

Mergi la inceput

Julia, ma bucur de reusita ta trebuia sa sparga cineva gheata, felicitari sa ai grija sa creasca mare si sanatos. Broscoiul meu ti-a purtat noroc.
Medut,pentru reusita ta, va fi bine, trebuie sa apara soarele intr-o zi pentru fiecare dintre noi.
Turqoise, LA MULTI ANI!, nu sunt sigura ca e azi sau in curand, dar nu e nici departe

Mergi la inceput

Mara, imi pare rau ca nu ne-am intalnit ieri, la clinica am ajuns mai tarziu, in Cluj am ajuns in jurul orei 8,30 dar am avut de stat vreo 2 ore la Chirurgie I, cand am ajuns la clinica nu mai erau decat 2 paciente, una facuse punctie iar cealalta era la dr. Surcel si se pregatea de anestezie, n-am intrebat pentru ce, #351;i mai era un cuplu din Targu Jiu. Erati careva de pe aici?
Stiu ca maine faci punctie, va fi totul bine, acum va fi cu noroc, vei reusi cu siguranta.
Apalina, Stela a intrebat de tine, sper ca nu mai ai mult pana incepi. Nu-ti face probleme nici in privinta lui Stamatian, merge la clinica pentru pacientele lui, eu chiar i-am dat o idee sa-si deschida un cabinet la prefectura, i-ar fi mai simplu.
Madutza, stii ce faceau copiii mei cand m-am intors de la Cluj?, Antonia ii facea baie la Sergiu, si nu oricum ci in cana cu apa, ii spunea mereu, "stai cuminte, nu ti se intampla nimic, inchide ochii, acum iti pun sampon, si buf cu sucul de morcovi in cap, acum tine-ti urechile, dar stai asa, sa pun prosopul la incalzit pe calorifer, vezi daca nu te-ai dezbracat ce-ai patit, ti-ai dat cu sampon pe body, dar nu-i nimic se spala" "da nu-mi place, imi intra in ochi" spunea Sergiu dar statea nemiscat cu fata plina de suc de morcovi, Antonia din cap pana in picioare si ea suc de morcovi "si eu plang cand imi face mama baie, dar nu se intampla nimic acum iti pun apa si esti gata, esti curat, mirosi frumos, si jup cu cana cu apa in cap. Totul s-a petrecut neasteptat de repede, bona a avut liber iar mama s-a dus sa puna lemne in centrala. Cand am intrat in camera, am intrebat "ce s-a intamplat aici", baietelul "Sergiu a facut baie" si intr-un suflet amandoi "mami, te iubesc" si au sarit pe mine, in final am facut si eu baie ca doar nu se putea altfel, apoi la baie adevarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

numai stiri bune! bravo fetelor!
uratico si turqoise LA MULTI ANI !
julia felicitari din toata inima ,sa ai o sarcina usora (cu siguranta vor fi cele mai frumoase noua luni din viata ta) si sa nu ne parasesti ca de acum in colo esti punctul nostru de sprijin ( cel putin pentru mine)si certitudinea ca se poate si ca va veni si randul nostru
medut si mara bafta si voua pe vineri si fiti optimiste, sunt sigura ca de acum incolo vom avea parte numai de reusite si ca voi sunteti urmatoarele
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetele!
Uratica, scumpa si draga de tine, la multi ani, multa, multa sanatate si voie buna,optimism!
Fetelor, multumesc pentru urari si pentru sustinere, nu va parasesc, nu gasesc nicaieri asa o gasca de treaba si de viata ca voi. Asa ca puneti-va pe treaba,aveti de grija de voi si de oute!
mara,medut - bafta maine si va asteptam cu noutati.
Ma simt bine, cateodata ma apuca o greata, dar nu ma tine mult. Sanii ma dor doar la atingere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Uratica si multi ani fericiti si sanatosi alaturi de 2 copii frumosi.
Azi este o zi speciala ptr tine, schimbi prefixul, dar este anul cu noroc in care vor venii bebicii tai.
Te si iti doresc o zi fericita alaturi de sotul tau si cei dragi tie.

Mergi la inceput