FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Uratica LA MULTI ANI!!!!! si sa primesti de ziua ta cel mai minunat cadou.
Pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza fetelor...mara merci de cafea...e tare buna
mara m am uitat dupa tine pe messenger, vad ca nu esti cand ai timp sa intri ca vreau sa vb ceva cu tine...
hai fetelor, desteptarea!!!!!!
o zi frumoasa va doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

uritico la multi ani si un bb frumos cat mai repede!!!!!!

Mergi la inceput

sarbatoritooo!!!! dormi???hai trezirea!!!
se raceste cafeluta,haideti la apel...cu vesti bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineataaaa !!oau ! ce de vesti bune fetele ,se vede ca vine primavara si rasare soarele si pe strada noastra !!!Uratica ,la multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca !!!! Ei ,si nu te mai necaji ca n-avem burtica ... noi recuperam cu o burtica cu occhisori !!!! bine ai venit in rindul nostru al veteranelor de peste 30 de ani !!!.Julia felicitariiiii!!! asta da veste de inceput de primavara !!!sa-ti dea DD sa fie cu noroc pina la capat si fiindca tot s-a spart gheata .... fetele !!! dupa ea !!!! sa vezi ce-o sa curga testele cu II pe aici pe la cj !!!Mara bafta vineri draguta si fara stres si nervi ca dauneaza la oute !!! Medutz ,bravo ptr embrionasi ,fii sigura ca luna femeilor iti va aduce un cadou mult visat ,bafta si tie !!! Dedus tu cum stai ??? si tu , ei asa mai merge sa ne inseninam si noi ca e anotimpul sperantelor si viselor implinite ,va pup pe toate ,chiar daca nu v-am amintit ,va pup pe toate toate toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ei unde disparurati fetele ?sau n-au ajuns tobele si harmalaia asta ptr trezire ?aaaa am uitat de cafea ,pai uite ,luati de aici o cafeluta cu iz de primavara ,aroma de bb-ici ,si gust de bucurie .cafea].Ei cum e? e buuunaaa!!!!fetele io-s cam gata cu analizele ,astept numai rezultatele si sa-l duc pe intrus vineri la spermograma .Mai astept martea viitoare geneticul sa vedem de s-or alinia cromozomii astia si gata suntem .Sa nu povestesc ca l-am dus pe intrusu' meu sa doneze singe sa faca analizele ,exact procedura pe care am urmat-o ieri si a fost de coma !!! pai au ris asistentele de la transfuzii de el !!!! pai el se teme si-i e frica ,da' ce-l doareeee!!! dar pina la urma n-a fost asa rau si n-a murit si nici n-a lesinat si nu i s-a facut rau ,spre norocul meu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

HIHI..salu'mana,salu'mana,salu'mana!multam fetele!!va pe toate!!!!si luna asta va doresc ce-mi doresc si mie cel mai mult !asa sa ne ajute Doamne Doamne!
gagici-eu azi am de facut praji,sarmalute,ciorbici,fripturici..asa ca o sa intru mai rarut..ca sa vad vestile bune!!!!!!!!!!!!sa nu le pierd!!

Mergi la inceput

apalina, am ajuns la concluzia ca noi femeile trebuie sa i incurajam pe barbati si mai sustin ca ei sunt mari si tari, si cand colo le e frica ...daca ar fi ei supusi tratamentelor de fertilizare cred ca ar renunta din start la idee..sa dea d zeu sa ti iasa toate analizele bune si sa treci la etapa urmatoare , sa vi in curand cu 2 liniute, ca sa deschis sesonul burticilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!!
wow.. fetele sunteti fantastice..va iubesc din ce in ce mai mult
julia, esti raza noastra de speranta in viitor, felicitari din suflet pentru bebic, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatosel si nu uita sa ne tragi si pe noi dupa tine
uratica la multi multi multi ani fericiti alaturi de cei dragi iti doresc ca visul tau sa se indeplineasca cat mai repede, asa cam pe luna viitoare ce zici?? noi doua cred ca ne asemanam intr-un fel sau altul ca si eu sunt tot pestisorsi se zice ca pestisorii sunt norocosi , asa ca diseara deschid sampania pe care am pastrat-o de duminicaam ce sarbatorii nu gluma, o graviduta, o sarbatorita-doua
toate fetele si tin pumnii stransi bine sa ploua cu gravidute in aceasta primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

apalina apai toti sint o apa si-un pamint. Al meu e plangacios de 2 zile ca cica e racit, tuseste si ii curg mucii. Si l-am izolat ca sa nu iau si eu virusu taman acum. Daca esti gata cu analizele inseamna ca esti indata pe cai. Sa vezi ce repede trece timpul dupa ce incepi sa te injectezi.
denisuleeeeeee hai domnule cu secretul ala ca de dimineata n-am lucrat nimic numai m-am framintat pe forum sa vad doar doar apari sa ne zici despre ce e vorba.
turqoise ia iesi tu maica la raport si zi exact cind e ziua ta? Ce vrei sa scap ocazia de a bea si in cinstea ta? La cite evenimente avem pe aici tre sa stau tot cu sampania la rece

Mergi la inceput