FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hello fete !!! Mara bravo ,bravo ,bravo ai vazut ca am prevazut bine eu si uratica ? cofragul ,chiar daca din ala mic a fost umplut ! Cind ai et ? Medut ? nici o veste de la tine ?stai linistita sa se prinda bine bb-icii !!! uratica iti amintesti ca eu sunt in somaj si sotul a trebuit sa vina acasa pe motiv de criza ??? capul sus si nu te lasa ca ti-o iei pe cocoasa ,Dzeu te ajuta cind crezi ca nu mai ai nici o solutie si vb lui Madutz e un sut in fund care va va duce inainte !!! Eu ... vesti bune si fff bune dar si una mai proasta ,analizele toate sunt bune ,spermograma f buna ,normospermie mobili 80/ normaliu 80/ indice motilitate 230 super bun dar la cito a iesit ca as avea : hiperplazie de celule endocervicale ,grupate ,aspect polips ...... apoi asta nu stiu ce e si daca ma afecteaza in reusita fiv ca n-am reusit sa vb cu dr ,dar celulele sunt benigne ... asa ca azi am oscilat intre ris si plins dar om vedea sapt viitoare ce si cum .Am cam terminat cu analizele ,mai am de scos rez genetic si pe cai ca se filmeaza !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

fetele , azi am venit f tarziu ..de la serviciu..pe la 20..sunt f obosita si tare as vrea sa ma bucur de voi...dar..
..vreau numai sa intreb daca vreuna din voi vine luni la spital???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

si inca ceva...ce analize genetice ati facut voi, ca eu nu am facut nici o analiza..??

Mergi la inceput

Denisa eu am inteles de la clinica ,ca nu e obligatoriu acest consult genetic dar e bine sa-l faci ,mai ales in cazul in care exista antecedente in fam cum e in cazul meu .Noi avem in fam pe linia mamei un caz de sindrom down si iti dai seama ca n-as putea sa risc ,asa ca l-am facut dar numai eu ,nu si intrusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelorsomnic usor...
sa visati frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, duminica la ora 21 pe national geograpihc!!!
http://natgeochannel.ro/Programmes/Main.aspx?Id=853
a...si...mneata! deshteptarea!
e doar 5.20! hmmmm....mai puteti lenevi o tzara! da' nu mai mult!

Mergi la inceput

hello fetele ,buna dimineataaa !!! Madutz cre' ca nu le ajunge cafeluta ta ,cre ca le trebe mai mult ei ... acum e mai bine fetele ??? trezireaaaa!!! Mara cum esti ?ai sunat sa vezi cum se iubesc outele tale ?Medut ,tu ,nici un semn de viata ?hai cu vesti bune ,poate asa se trezesc fetele !!! Madutzule ai citit mes meu de aseara ?tu ma poti ajuta cu niste raspunsuri ,ce e acolo cu ce se maninca ,sunt polipi sau ce e acolo ?ma afecteaza la fiv ?is intr-o dilema tew rog indruma-ma .Multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, am deschis un nou capitol aici

Mergi la inceput