*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Criss...eu o culc in patutul ei si ziua dar se mai intampla, ca si noaptea de altfel sa o mai luam cu noi in pat.Ziua de regula, vreau sa dorm si eu si daca dorm cu ea in pat doarme mai mult decat in patut.Smecheri ce sunt!!!!s-au prins de figura......dar asta se intampla rar ca incerc sa evit pe cat posibil astfel de miscari.

Bors de loboda,immmmm???/ciorba de loboda/stevie sunt preferatele mele si cu ceapa verde sa la manancimi vine o pofta.....maine ma infiintez in piata

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Asa e, am observat si eu ca doarme mai bine cu mine sau cu ta-su langa ea . Intr-o zi a dormit cu ta-su 2 ore neintoarsa, desi ta-su sforaia de se zguduia peretele.
Edit: eu speram sa-mi mai fac din treburi cat doarme ea, dar acu' nu mai am nici o sansa.

Am pus si in bors ceapa verde! Si eu abia astept sa vina randunoiul de la serviciu sa papam.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alice eu ii dau cereale Humana lui Mihai,mi se pare ca au cea mai buna formula..

Nicol have fun!

Raluca si eu ii dau albusul lui Mihai..La inceput l-a papat in omleta(noastra),apoi in galuste,apoi in omleta lui..
Capsuni..o s-i dau!O sa aiba aproape 18 luni,mi se pare safe.Ii dai ca la inceputurile diversificarii-fiecare aliment nou-la 3 zile distanta..

Liana,Cata,luny,Clau,Cami,Olga,Ramo,Cleme,Roxana,Miha,Cris,gecko,Oana,Irina,stol!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, cum faci omleta lui? Eu ma gandeam sa-i fac ochiuri romanesti, in apa...
Ccris, nu o mai lasa mai mami in pat fara tine, gata, sunt mari acum, trebuie supravegheati NON-STOP! Trebuie sa o inveti in patutul ei. De dormit cu voi, ok, fie (ma rog, imi stiti parerea) dar NUMAI cu voi, nu singura! Eu si sa vreau sa doarma Iulia cu mine -rar, o mai iau dimineata ca sa motzaim-nicio sansa! nu suporta sa stea langa cineva in pat, uneori nici macar in camera ca sa adoarma...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ai dreptate, Naty, nu pot s-o mai las nici o clipa singurica, nici macar in sufragerie pe covor, ca se duce la flori.
Iulia se rostogoleste?
Andreea se intoarce pe burtica si incet-incet se da inapoi si se ridica in fundic.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

DA, a trecut deja 1AN. S-a dus ca si vantul si toate cele rele si grele au ramas uitate. Dar in suflet raman mereu amintirile frumoase. Ziua in care s-a nascut puiul meu, cand i-am vazut prima data ochisorii si i-am auzit glasciorul.Am crezut ca ma dezintegrez in 1000 de artificii si imi iau zborul in lume sa ii pregatesc calea si sa il ocrotesc mereu. Era martisorul meu...rosu si alb, sange si suflet, rupt din sangele si sufletul meu. E puiul meu, papusica mea, sufletelul meu dar si...FIUL MEU.
Amintiri...
Cum am simtit ca-mi fuge pamantul de sub talpi cand ceva nu a mers ca nu reglase bine ceva la aparate si am crezut ca nu trece testul auditiv. Cat de dezamagita eram in spital ca nu am laptic...Cand am ajuns acasa, prima plimbare in lume...vai ce mandra mai eram de parca numai eu aveam copil in lumea asta. Bucuria cand am realizat ca il pot hrani la san, Primele zambete... imi amintesc cum toata lumea era uimita ca din prima zi a vietii isi putea tine capul si urmarea lumea cu ochii. Prima acnee, cum am fugit la dr. disperati ca e copilul bolnav cand el n-avea de fapt nimic, ...of Doamne cat de mic era. Prima calatorie cu avionul, intalnirea si rasfatul tuturor, cum incerca sa se tarasca ca si melcul ca era micut si nu-l ajutau manutele. Prima tranta din pat jos, prima data cand a stat singur in fundic, botezul...
Primele cuvinte, primii pasi, prima oala sparta, primul pahar trantit de pe masa...
Si a trecut un an si iata cate am adunat si am trait in suflet. Si toate le-am trait cu voi, le-am impartasit si ne-am bucurat impreuna.
Stiu ca AZI gandurile voastre se indreapta spre noi, spre ADRIAN. Si noi ne-am gandit la voi si va multumim din suflet pentru tot.
Vrem sa uram si noi LA MULTI ANI!!! tuturor puiutilor sarbatoriti in lipsa noastra, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa deveniti "OAMENI" spre bucuria parintilor vostri. Va invitam la tort, prajiturele, salate, sampanie, vin, muschiulet la cuptor, rulada de pui.... si daca imi permite FIUL MEU o sangria inainte de culcare.
Va pupam, va iubim si va multumim pentru tot

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Cris eu il culc in patul nostru la pranz..dar nu mi-a picat niciodata

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Acum trebuie sa fug ca e ora 9, si la 10 avem programare la sedinta foto. Vrem sa fie chiar de ziua lui. I-am luat costumas cu pantaloni, cravata, vesta...e haios gagiu. Dupa amiaza ii fac manutele si piciorusele in gipr. Cam atat cadou de ziua lui. Jucariile sunt deja ceva ordinar.
Va pupic.
Am fugit

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

AdriutaaaSa fiti sanatosi si sa va veseliti o viata,asa cum o faceti acumAbia astept pozeleee!!

Naty omleta i-o fac in tigaia de teflon,cu o picatura de ulei de masline..sau simpla,fara nimic I-am facut si ochiuri romanesti-dar haleste mai bine omleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, am vazut pe Iulia, ce danseaza de fain!
ccris eu nu l-am mai lasat pe Muffy singur in patul nostru de pe la 5 luni, de cand se rastogolea...iar ultima data cand mi-a cazut din pat, spre dimineata era, dupa ce plecase iub la serviciu,peste noapte cand era tzatzeala d-aia nonstop il lasam intre noi, eu rupta de oboseala, dormeam...asta acum vreo luna a fost...dar deja nu mai dormim cu el, ca ne rupem carca pe canapea...el in dormitor, in patul lui..
adriuta petrecere frumoasa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput