unu scurt ca e ora 1 noaptea si ma cheama datoria

Bravo Naty!!!Eram precisa...
!!!

si vineri 13
...e zi minunata...iti spune mama gecko!!!
cris, noi am pus in camera lui o saltea de o persoana pe jos (imprumutata nu cumparata special). Si acolo il alaptez...acolo il adorm...si acolo isi mai trage cate un somn de frumusete la pranz. Are vreo 20 de cm inaltimea de la sol...la inceput mai puneam perne pe langa sa atentueze eventuala cadere...dar acum regulamentar isi intoarce bursucul popoul spre marginea saltelei si o coboara singur. In pat la noi sta doar barat de amandoi parintii si cu mainile mele pe el...ca nu clipesc bine si dus este...
si acum mare rugaminte...sovi stiu ca stia o reteta dar orice alt sfat e bine venit...cum fac branza de vaci din iaurt fara tablete de calciu si fara aptitudini de oierit...va rog sa ma ajutati...ca daca mai mananc rahatul asta de 97% fat free ce il au astia in magazine eu si imi pun streangul...
va doresc o seara minunata...
PS. Sa nu uit sa va zic...a comis-o barbatul...a incurcat gradinitele ieri dimineata
...s-a dus senin si cretin cu copil in brate si rucsacul in spate la gradinita si se uitau ingrijitoarele conci
la el ca ce cauta acolo...ulterior a realizat ca e miercuri si ca trebe dus pruncul la cealalta gradinita
...