*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
clau
naty bravo, felicitari!!!

inca 2 si gata!! mie mi-e norocos 13!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Urez si eu unuia dintre puiutii mei preferati:
LA MULTI ANI, ADRIAN CHRISTOPHER! 

Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ai un dram (maaaaare) de noroc!
Iete ca umplem ramurica...
Raluca, eu deja ii dau albus Iuliei. Dar eu ii dau oua de prepelita. Si oua in general, in ultima vreme ii dau doar in 2 combinatii: cu spanac sau cu mamaliguta cu branza si iaurt. Dela 1 an e voie orice in afara de carnea de porc (sigur, in masura in care e "tehnic" posibil sa manance acel aliment si sa se evite lucrurile greu de digerat inclusiv la noi, adultii)
Alice, pe langa alti aditivi/conservanti, acidul citric e "mic copil". Eu alternez cereale Humana cu Nestle pe care le rade. Am avut si de la Milupa, mai multe variante inclusiv Aptamil comandat pe babypoint, dar niciuna nu i-a placut prea mult..
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Bravo Naty! Pana sa vin eu cu agitatele..ai si terminat!
As mai zice eu vreo doua,dar trebuie sa despachetez cumparaturile
Revin![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
cleme spune:
LA MULTI ANI ADRIAN! SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANATOS!! SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII!!
Naty felicitari pt examen. Si la faza cu dintii ne luam de mana, m-a secat Diana cu maselel ei. De mancat mananca DOAR lapte, cand vede mancarea incepe sa dea din maini si nici gand sa deschida gura. Azi noapte m-a disperat, s-a trezit din 2 in 2 ore, ma simt ca pe vremea cand alaptam
.
bitza037 spune:
Luny,nu ai vreun program prin casa???ca s-ar putea sa fie in reluare emisiunea...ori in noaptea asta ori maine
Ela,Clau
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Luny,nu ai vreun program prin casa???ca s-ar putea sa fie in reluare emisiunea...ori in noaptea asta ori maine Ela,Clau ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
ma uit..si pe site parca pun emisiunea...ai fost azi la shopping dupa incaltari?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Daca va era dor de o mica dansatoare ( e cu cumnata mea)-pacat ca a iesit proasta inregistrarea...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bitza037 spune:
Luny, nu m-am dus ca nu poate randunoiu' sa mearga si ploua afara ca vreau sa o iau si pe Antonia sa o probez....desi nu stiu ce sa cumpar
am vazut o mica dansatoare
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ccris_ccris spune:
Numai atat ati ciripit de azi-dimi? Dar ce-i cu randunelele, si-au luat zborul?
Noi azi am fost harnicutze, am gatit bors de loboda si salata verde cu omleta si spanac. Am facut si kk la olita si pisu si acum facem nani.![]()
Naty, felicitari
si bafta la probele practice!
dansatoarea mica!
Luny, da-i inainte cu povestitul, poate nu se simtea baiatul bagat in seama!![]()
Gecko, Clau, Zoze, Bitza, Cleme, 

Randunici, am si eu o intrebare: voi unde culcati copilasii la amiaza, la ei in patut sau in patul vostru? Se mai rostogolesc? Si cum faceti sa nu cada din pat?
Intreb pentru Andreiutza era sa-mi cada iar din pat cu toate pernele puse de jur imprejur. Iar la ea in patut nu vrea sa adoarma dupa-amiaza. Am renuntat la patutul ei ca mi-era sa nu se ridice si sa cada si din ala, si i-am pus de astazi patutul pliant fara etaj, pe care-l tineam pe post de tarc. Dimineata cand m-am dus la ea era in patru labe si se chinuia sa se ridice.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Ma duc fuga sa-mi reincalzesc cafeul.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!