*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Amira Roxana,Alice
Nicol drum bun!!!
Naty hai cu nota 10

Antonia aseara am culcat-o pe la 6 pentru somnicul inainte de baita,si ce credeti ca a facut???a dormit pana pe la 10.30 neintoarsa...s-a trezit dar mai mult avea ochii inchisi si i-am dat 180 ml lapte ca ii era foame si s-a culcat la loc....dar pe la 12.30-1 noaptea cine credeti ca avea chef de joaca???imm???ghiciti!!!!....m-am jucat putin cu ea dar nu mult ca a luat-o somnul la loc si a adormit pana dimineata pe la 5 si ceva cand a trebuit musai sa ma trezesc si eu si sa ne jucam...ca doar era copilul odihnit.AM ras si ne-am jucat...c.e-or fi zis vecinii???nici nu vreau sa stiu

aaa si ieri si azi i-am dat supa de gaina de tara cu galuste pe care le-am pisat cu furculita si a halit fara coemnatrii

apropos Lunynu te mai supara si stresa din cauza lui Muffy ca nu mananca ca si Antonia a avut o perioada destul de lunga cu mofturi din astea la masa ,nu vroia sa stea in scaun(nici acum nu-i complet rezolvata problema dar suntem pe calea cea buna)ma chinuiam sa-i dau cateva lingurite...dar eu cred ca-i trece asa ca pastreaza-ti calmul!!!!

Tuchidaca aud pe la ai mei in zona de posibili pacienti sigur o sa-i trimit la tine!!!!

hai ca am inceput mesajul asta de o ora.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

si eu tot cu nurofen de la Antonia ma dreg imediat la durerile de cap....iau doua guri din sticla si gata!!!!

Bubule sau care dintre voi stiti o reteta buna de muceninci moldovenesti ca vreau sa fac duminica...parca m-am plicitsit de astia ai nostri in zeama...zice-ti-mi si mie va rog!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Alice, hai ca ma alatur si eu sa salvam ramurica de la rusine. Abia am terminat treburile si am reusit sa culc Sufletica. Am avut un mare succes cu spanacul facut pentru ea, a mancat 250 de g. Si acum la culcare inca 150 de laptic.
As vrea si eu o cafeluta, iau de la tine ca nu vreau sa plec de langa Rebe ca s-ar trezi imediat, mai stau putin langa ea. Asa ca mai fa o ceasca si pentru mine.
Nicol cred ca a plecat de ceva vreme...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a mancat si Muffy tot, la pranz...cum credeti?..cum l-am pus in scaun, da-i miorlaiala, vrteo 5 min nici nu i-am apropiat lingurita de buze...greu a gustat sa vada ce e..si am respirat adanc, gen ZEN, si cu zambet larg, inainte! si da-i si turuie, Anca, despre toate tampeniile lumii, pe ton de poveste! si parca ma intelegea, ca-i spuneam intree altele, ca toti copii papa ce le pregatesc mamicile si cresc mari, frumosi si voini, iar el va ramane pitic si bleg daca nu papa bunatatea preparata de mami 30 min nu mi-a tacut gura!!
alice sincer, nici nu stiu daca vei gasi cerealele alea, nici in Buc. nu sunt, decat intr-un singur magazin bio care se afla in celalalt capat al orasului...noi mergem si ne aprovizionam ptr vreo 2 luni, ca tare greu ajungem acolo in conditiile de trafic infect din capitala kurului..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Offff, off, m-a parasit si Alice! Ce ne facem noi cu ramurica asta goala asa! Si nici cafeluta nu mi-a facut si mie, trebuie sa plec eu de langa Rebe sa-mi fac, off, off, mai, mai!

Bitza, ce program ati avut si voi!

Bubule, am facut dupa bucataras, papricas de pui cu masline, nu am mancat inca ca am fost in priza toata ziua, dar diseara nu-l mai ratez. Si lui Rebe spanac cu ceapa verde, usturoi, morcovi, ulei de masline si un galbenus batut in lapte dulce. A iesit excelent, a lins fata tot castronul.

Gata, eu sunt impacata, am fost alaturi de crenguta, sa n-o las sa moara...predau stafeta ca mor dupa o cafea!

Mergi la inceput

la antena 2, despre intarcat la 'traieste sanatos'- 'cum il intarci daca adoarme la san?'..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

N-am mare lucru de zis dar daca-i de salvat crenguta ma bag si eu.
Oare de la 1 an se poate da si albusul de ou fara probleme. Si cum? Deodata? Cat?...Si capsunele???
Asa...pampersi kk-ciosi avem cam 2-3 bucati pe zi maxim, in perioade normale si ajungem si la 5-6 pe zi in perioadele de eruptie dentara.
Multumim pentru aprecierile pentru montaj!!!
Am vazut toate pozicile, nu sunt in stare de scriosare ca sa nu omit pe cineva.
In 2 zile nu am mai strans decat 2 cutii cu costume de baie si fuste., am un spor fantastic.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

SAL'TARE!
Raportez ca majoretele au fost cat se poate de eficiente. Subiectele au fost de bun-simt, de sinteza, desi mari si am picat pe ele f bine (am avut subiect si preeclampsia ). Marti dimineata ne dau rezultatele si am tras la sorti zilele pentru examenele practice, eu o sa dau joi o proba si vineri 2 probe (vineri 13, brrr); si gata.
Imi pare super rau ca nu m-a mai prins Nicol, as fi scris mai repede dar Iuliei i-a mai spart un dinte in afara de ala de alalteieri si pare ca se mai pregateste unul. Urla, are fundul rosu, musca strasnic, papa prost si bea lapte in disperare-aseara a baut 300 ml, dimineata 270 si ar mai fi vrut dar nu i-am mai facut ca trebuia sa ma imbrac Tare mila mi-e de ea, micuta.
Si multumesc si cui mi-a trimis SMS chiar inainte de inceperea examenului, cand imi inchideam telefonul
Luny, la kineto mi-au zis la fel-afara incaltari care sa tina glezna, inclusiv sandale; in casa doar ciorap. Si recunosc ca n-am pus intrebari suplimentare
Azi m-a sunat asistenta pediatrului, ca ce facem cu Iulia ca e nevaccinata. Medicul e in concediu pana la 1 aprilie, l-as fi asteptat dar incepem cresa si va trebui sa duc carnetul de vaccinari complet si aviz epidemiologic, asa ca merg cu ea sapt viitoare la policlinica, o sa o vada alta doctorita colega cu al meu, ne da ea si avizul si facem Priorixul, urmand ca peste O LUNA (asa mi-a zis asistenta, nu mai devreme!) sa facem rapelul la Infanrix.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Uite ca a venit si Luny sa ma sustina! Bravo fata, ai vazut ca ai gasit solutia sa pape Muffa??? Baiatul voia povesti si nu stia cum sa-ti spuna!

Gata, plec la cumparaturi, a sunat randunoiul ca vine in 20 de minute...Cica mergem la vaccin luni, nu azi ca a vorbit el cu pediatra...

Pup.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

la antena 2, despre intarcat la 'traieste sanatos'- 'cum il intarci daca adoarme la san?'..

ntzzz, cum am dat eu la emisiune, s-a schimbat subiectul...

Mergi la inceput