*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Clau, uf, m-ai linishtit, ma! Ca vroiam sa povestesc ceva, da' apoi am zis sa tac. Acu' mai bine zic:

Ieri m-am intalnit in parc cu o cunostinta care are o fetita mai mare cu 2 luni dact Thea. Ei, mi-a povestit ca au tras-o rau de tot cu vaccinurile, ca le-a facut pe amandoua odata (Pentaxim si ROR) si a facut copilul rubeola (asta e aia mai usoara, nu?) si ca le-a fost destul de greu sa se refaca. Nu am apucat sa terminam discutia, ca fata s-a intalnit cu cineva, dar...

Eu sunt cam ofticata...Fetele care dati cereale Milupa cu biscuti copiilor, nu va streseaza faptul ca au in continut acid citric? Eu nu am gasit Humana cu biscuiti (astea nu au sigur asa ceva in ele) si am zis sa iau Milupa, da' n-am mai citit compozitia... Am vazut abia acasa si m-am ofticat, stiu ca acidul citric este destul de daunator sanatanii, pai atunci, cum li se permite producatorilor de alimente pt. bebelusi utilizarea lui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Alice, ma bucur ca te-am linistit. Eu o sa fac toate vaccinurile, dar toate la timpul potrivit. N-as fi chinuit nicicum fata sa-i fac acum amandoua vaccinurile.
Aaaa, nici Rebe nu face kk noaptea si este super bine. Ea presteaza dimineata, cam la o jumatate de ora dupa trezire si inca o data in cursul zilei.
Eu iau cereale Milupa cu fructe, am luat o singura data cu biscuiti , iar biscuiti ii dau separat cu iaurtel.

Luny, nasol cu masa, dar cred ca este doar o perioada si o sa-si revina Muffa. Slava Domnului , problema asta n-o mai am, in afara de fructe mananca absolut tot ce-i fac. Ieri a mancat ciorbita de vitel acrita cu zeama de la o lamaie ( un castronel plin de 250 g ) si la o jumatate de ora inainte de somnicul de la ora 14 ( ea atunci doarme de pranz ) a mai mancat 200 ml de lapte. Si apoi a dormit o ora si jumatate neintoarsa. sa-i treaca repede lui Muffa perioada de nemancare ca-i tare nasol. DAr nu are ceva preferat care sa-i placa foarte mult si o perioada sa-i dai doar asa?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Adrian iubit !!

Sa fii sanatos,norocos,vesel si optimist si sa le aduci parintilor tai-numai bucurii!!Felicitari Adriuta-ai un baiat de milioane!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau in afara de iaurt, care papa ff bine, nu pot sa zic nici ca-i place mult ceva, nici ca nu-i place, se manifesta la fel la orice mancare..
alice eu stiu ca acidul citric nu e chiar daunator, e extras din citrice...poate stiu mai multe doamnele dr...eu nu-i mai dau Milupa de cateva luni.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, nu, e chiar f. nashpa acidul asta citric...

Ia arunca un ochi aici:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=358

Mergi la inceput

Ne retragem la joaca, o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, nu trebuie, ma, incaltaminte inalta. In casa merge cu incaltaminte inalta? Nu. De ce ar face-o afara? Care e diferenta? Eu as merge pe ceva cu talpa moale...

Alicel-Floricel, dadada, hai la Plo! Normal ca mergem impreuna la Bucuresti la intalneala .

Ma doare ingrozitor capul! Ma iertati ca nu fac scrisorica, dar abia vad, de ani de zile nu am mai avut asa migrena, cu voma si tot tacamul

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice nu stiam despre asta!! mama lui de acid, o sa ma uit si eu..uite, cerealele mele, Holle, nu au...si nu au niniun fel de adaos, indulcitor, nimic, d-aia nici nu au gust..dar lui ii plac, si merg pe ele!
olgutz exactly my point! asta ziceam si eu, in casa nu ii tine glezna m=nimic, dar sunt in dubii ptr ca multa lume zice de gheata!! nu inteleg de ce, poate ptr ca afara ar fi mai mult 'teren accidentat'?..si ar ajuta mai mult, in sensul asta?...poate apare cineva care sa ne explice..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Intr-o ora plecam si noi de acasa si am intrat sa va spun "La revedere" si cu speranta ca poate-poate e o veste ceva de la Naty..dar vad ca inca nu. O sa mai dau refresh pana plec, poate-poate

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Intru un pic, sa salvez ramurica de la rusine, ca mai are putin si ajunge pe pagina 3..of, of, mai, mai.

Olgutz, am batut palma, da? Si eu m-am trezit cu o grozava durere de cap, numa' ca nu chiar ca la tine. Eu ma repar rapid cu o linguritza de Nurofen, de la Thea. Habar n-am cat inseamna, cantitativ vorbind.

Luny, eu cumpar pt Thea de la Sensiblu, in general. Si chiar n-am vazut produse Holle, tot de la tine am auzit prima data de ele...O sa intreb.

Nicol, haide s-o asteptam impreuna pe Naty, in ora care ti-a ramas pana sa pleci. Uite, eu dau o cafea, ok?

Mergi la inceput