*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 15
gecko spune:
'neata stol...am pregatit cafeaua
....si am pus si un brat de trifoi cu patru foi in ea...si vreo doua magic spells...si vreo trei acatiste...plus o tona de inspiratie...si o las calda aburinda pentru MOVALINDA

Bafta Naty, iti tinem pumnii si ne gandim la tine, sa ai parte de subiecte de bun simt si multa, multa inspiratie!!!

si mai pregatesc o cafea
calda, aburinda in termos...sa o savureze Dna Doctor in danganul rotilor de tren... "O zi usoara!!!"
si pun si de o cafeluta
cu optimism (osafiebine
) pentru stelutza...si de abia astept weekendul sa aiba un minutzel liber si sa treaca si pe la noi...
si acum pun de cafea pentru tot stolul

....pentru mamici cu scolarei si puiuti la gradinita...pentru mamici cu puiutzi dintzosi, mofturosi sau miscorosi...pentru mamici ce se "distreaza" cu Panadoale/Eurespale si alte leacuri...si doza dubla pentru cele ce au parte de "program artistic" noaptea si fac carare de la patul lor la patutzul piticului...si pun si de ceai pentru o prietena draga
...si pun si de nesquick pentru bubu pe care nu am reusit sa o corupem la o cafea...
O zi minunata sa aveti!!!
si nu in ultimul rand...
La Multi Ani sanatosi, frumosi, fericiti Adrian!!!
Sa cresti mare si destept!!! Felicitari Adriutza pentru minunea de flacau!!!

cami33 spune:
LA MULTI ANI, ADRIAN CHRISTOPHER!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS!!!
BAFTA NATY!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Olgutzika spune:

Adrian

Multi multi ani cu sanatate si bucurie!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
clauclau spune:
LA MULTI ANI ADRIAN, SA CRESTI MARE, FRUMOS, SANATOS SI NOROCOS! 

NATY, INCA O DATA BAFTA, BAFTA, BAFTA!

Luny, la fel si la mine, imi zice cu adresa mama cand nu sunt cu ea in camera sau cand e la altcineva si vrea la mine, atunci ma striga clar pe mine. Tata zice aiurea prin casa cand are ea chef, mai zice papa, nana si in rest chinezarii ca si Muffa : dadung, nacna...
Cleme, nici Rebe nu sta in carucior, niciodata n-a stat, dar acum o obosesc pe la leagane si pe jos la plimbare...Si la un moment dat oboseste si nu mai comenteaza cand o pun in carucior.
Stela, toate te-am tot strigat si tot gandindu-ma la tine te-am visat azinoapte. Dar nu prea bine, ne-ai scris un mesaj sec pe forum cum ca nu ai voie la servici sa intri si seara nu ai voie nici de-acasa. Sper ca esti bine si ca o sa poti sa ne dai repede vesti despre voi.

Am mai vist-o si pe Mimo, eram colege de scoala, invatam la un etaj superior caci urcam multtt sa ajungem in clasa si venise pauza la un moment dat si eram foarte fericite ca mergem sa ne luam de mancare!
Tuchi, zi usoara si frumoasa azi.

Merg sa pregatesc spanac pentru Rebe...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
La multi ani Adrian, sa cresti mare si sanatos, voios si cuminte!
'Neata fetele!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
La multi ani, Adrian!!!! Sa fii sanatos, fericit si sa ai parte numai de bucurii in viatza!!!!

Bafta, Naty!!!
Clau, de ce, ma, 2 intepaturi la Rebe??? Si ambele in picior? Eu am inteles ca ROR-ul se face in mana... Si inca ceva...eu te-as sfatui din tot sufletul sa nu-i faci ambele vaccinuri odata...Se pot face la diferenta de cateva luni fara pb... Sper numai sa fi inteles/dedus eu gresit ca azi le veti face pe amandoua...
Luny, si mie imi zice Thea "mama" cu directie doar cand e f nervoasa sau cand isi doreste ceva ce nu vreau sa-i dau...E mai degraba un fel de cearta..![]()
Cleme, cand povestesti tu de masele...offff, ce groaza ma apuca...Sanatate multa Dianei.
Bitza, Luny, eu nu ma stresez f tare cu incaltarile, dar daca vreti o parere buna si pertinenta, intrebati-o pe Cristina, poate cu ocazia asta mai da si ea pe la noi... La vara am de gand sa merg cu Thea la tzara si sa o las sa umble descultz, atat cat pofteste ea!![]()
Cata, Thea se kk fix un kk/zi, de cand o am. Fffff rare zilele in care sa faca de 2 ori. Si inca o chestie: nu a facut niciodata kk noaptea, lucru care m-a scutit de multe griji.
Nicol, drum bun, dixtractie maxima!!
gekco, multzam de cafea, vezi ca peste 3 zile si cateva ore imi ghicesti in semne nascare![]()
Andreea..., ce mai faci? Nu ai mai dat de f f multa vreme pe aici...
La noi e innorat, vreme aiurea, sa vad cum ma inteleg cu Thea fara sa iesim afara...
Saptamana viitoare facem si noi ROR-ul, am emotii, dar osafiebine, osafiebine. Continuarea Infanrix-ului o lasam pe la vara...
luny spune:
LA MULTI ANI, ADRIAN, NUMAI BUNE SA SE-ADUNE IN CALEA TA SI A PARINTILOR TAI!

BAFTA NATYYYY!!

gecko, multam de cafea! voi ce mai faceti, mai pove de voi!
plaja, soare, alea, alea?
sunt geloasa pe vremea de acolo!!
gudinde ce faci, soro, nu ne mai iube?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Alice, da mami, ai inteles tu gresit. E vorba de 2 intepaturi pentru ca noi avem varianta Pentaxim + Euvax, asa le-a facut ea mereu , de la nastere. Nu-i vorba acum de ROR...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
alice pai tu esti nortocoasa ca ai unde s-o lasi desculta...noi, nu avem incotro...si daca tot dau o caruta de bani, macar sa iau ce trebuie..eu nu am inteles cat de musai e sa fie gheata, de ce nu e sificient pantof, ca in casa doar are glezna libera...o chem si pe CristinaG. sa ne spuna ce stie ea, inteleg ca e mai documentata!

este a treia zi de cand Mufa imi face maxi figuri la masa, de imi vine sa-mi iau campii!nu mai vrea sa stea in scaun mai mult de 2-3 lingurite..incepe si se foieste si se zbate sa-l dau jos, si cum vede lingurita, urla...doar seara ce mai merge, cred ca e si obosit si ptr ca e...cu iaurt!imi vine sa 

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!