*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 14
ccris_ccris spune:
Cam slabuta miscarea pe ramurica!
Sa fac intai scrisorica, sa nu fugiti la nani toate.![]()
Naty, bafta maine la examen, sa vii cu nota 10! Scot si eu 2 majorete prafuite: 

Tuchi, se citeste satisfactia pe "chipul tau"! Ma bucur ca est multumita de serviciu si nici prea tarziu nu vii acasa!
Andreiuta face 2 kk pe zi, in conditiile in care mananca potrivit, nici mult, nici putin.
Roxana, ma bucur sa te revad.
Cleme, imi pare rau ca va chinuie dintusii.
Nicol, drum bun si distractie placuta!
Luny, Andreea zice pi lui Picu, pi-i la copii, ptia-ptia la pieptan, me-me mie, ta-ta numai daca ii spunem noi sa zica, miam-miam cand ii e foame, mei-mei unui bebe de jucarie si cand o pieptanam, mangaiem sau o mangaiem pe Picu. Cam atat!![]()
Sovi, intere visul tau, ma surprinde ca ai visat asa colorat si ca ai si retinut detaliile, inseamna ca te-a marcat tare.![]()
Clau,
.
Cuscra, sanatate multa!
Foarte haios Stefu cu ghetutele.
Si Andreiuta e atrasa de ghetute, mai ales de cele cu siret. Am avut grija ca tot ce i-am luat sa acopere si glezna, insa cred ca pentru mers va trebui sa-i iau ceva de calitate, nu cele din supermarket, nu?
In rest, ne mai iese un dintisor jos. Am observat ca i-au iesit intai in stanga si apoi in dreapta.![]()
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Ramo,
, ai dreptate, ce-o fi cu Stelutza?
Steluzaaa, Steluzaaa! Cum e la scarbiciu?
Aa, si mai zice Andreiuta si-si la tzitzi si rade.![]()
de
POZELE MELE
lianam spune:
naty bafta multa maine, sa treci cu bine de proba asta! uite aici si buricata cu galeria pentru bilet cu subiecte usoare (sau macar rezonabile) ![]()

tuchi si teo kk-ceste de 3-4 ori pe zi si e la categoria suuuuuper sclifositi la mancare (in sensul ca papa ffffffff putin)...nu mai spun ca atunci cand sunt zilele rele de iesit dintii creste numarul ![]()
luny, poate e si mufy-pufy in faza cand nu are chef sa mai spuna cuvintele "vechi"
....teo spunea ta-ta mereu mereu de ma zapacea si acum foarte rar...acum ma striga pe mine cu "directie", si chiar de nu ma striga spune ma-ma mereu, pe langa celelalte cuvinte in japoneza ei
...cu "directie" mai spune papa, apa (la apa daca are in preajma imi intinde sticla sa ii desfac dopul) si pa cand plecam undeva, dar nu mereu...alte cuvinte constient nu prea am remarcat ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:

LA MULTI ANI ADRIAN! Sa fii sanatos, fericit si sa aduci numai bucurii si satisfactii parintilor tai!

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ramo_cata spune:
criss si eu te
..am uitat sa zic ca am admirat-o pe nadreiutza...cum papa pe covor sse da utza...e scumpa foc...mai eu lui andru i-am cumparat ghetuzte peste glezna si merge f bine in ele...au talpa moale,sunt f usoare si nu sunt din scmpe,din piele...eu l-am pus sa mearga pe jos pentru ca el nu mai prefera caruciorul....cand mergem la plimbare il tin de manuta mereg ce merge il iau in brate...iar il mai pun pe jos si tot asa...acum ma documentez sa vad ce pot sa-i cumpar pt plimbacit,ceva sa-l atraga...inca nu stiu ce?!

LA MULTI ANI ADRIAN DE ADRIUTZA SA CRESTI MARE ,SANATOS,DESTEPT SI SA AI PARTE NUMAI SI NUMAI DE BUCURII 

acum fug si eu la nani...va pup si va doresc o nopate linistita...si fara dureri de dintushi,maselute si burtici...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
se vede ca sunt obosita ca am facut numai greseli...dar intelegeti voi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ccris_ccris spune:
Spun si eu 

ADRIAN CRISTOPHER DE ADRIUTZA! SA CRESTI MARE, SANATOS, DESTEPT SI NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE CLIPA!

Gata, va pupacesc, noapte buna!

de
POZELE MELE
nicol_conte spune:
Fetelor , va multumesc pentru urarile de 'distractie placuta', promit sa vin cu muuulte poze si povestiri de acolo.
Am reusit sa fac decat o valiza, cea a randunoiului ovcors, care zici ca se-nsoara la Venetia...offff...cate m-a pus sa-i mai pun in bagaj, ma omoara omu asta cu atea tzoale
Antonia cred ca simte ca plecam, ca s-a trezit pe la 11(dupa ce adormise la 9)si a stat cu noi pana acum, a tras de valiza continuu, ma gandeam daca nu cumva s-o iau si pe ea , ca incape doar
La capotolul kk- face 1 data , maxim de 2 ori /zi, iar cu mancarea e undeva la mijloc, nici prea prea , nici foarte foarte; numai ca de ieri vad ca a intrat in greva foamei, azi nu a mancat mai nimic, in schimb a baut lapte la greu, numai de la 9 pana acum a supt 400 ml
, o roade stomacul cred..
De cateva zile face si ea 'Bravo', ii place atat de mult incat aplauda orice cand ii vine si mai zice si 'baboo' . De cand merge de-a busilea(asa de mult imi place s-o vad,Alexia nu a mers de-a busilea decat dupa ce a mers in picioare, adica pe la 11 luni) circula peste tot si i-am spus ca nu are voie la prize;acum de cate ori e pe jos, cauta priza cu privirea ,se uita la mine si da din manutza in semn de 'nu', dar tot acolo se duce direct si rade strengareste.
Ma striga 'mama' constient si cand are nevoie de mine si cand nu, si cand ma vede, creste inima -n mine; tata nu prea mai zice, desi cu "ta-ta" a inceput.
Cam atat despre noi, hai k m-am lungit destul..
Si eu ma intreb ce-o fi cu Stela de nu da nici un semn, am salutat-o si pe mess, dar nu mi-a raspuns...oare de ce??
Fug sa mananc ceva si apoi ma bag iar la impaturit lucruri.
Mai intru si maine inainte de plecare(plecam abia la 2 de acasa) sa vad daca gasesc ceva vesti de la Naty ; ca tot mi-am amintit, sa mai scot niste agitate

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Bineinteles ca nu puteam sa plec fara sa urez
La multi ani!!! lui Adrian Christopher
Sa cresti mare , sanatos si ai tot ce-ti doresti in viata!!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihutza11 spune:

Ginerica frumusel
De azi nu mai esti bebel!
Nazdravan
asa cum esti,
Totdeauna ne uimesti..
Ba cu mersul in picioare,
Asta stie fiecare
;
Ba cu statul pe olita,
Sau cum faci multe mutrite..
Cu-asa ginere vezi bine,
Nu imi e deloc rusine!
Noi cu drag ne incuscrim
Si din suflet iti dorim
Bucurii si sanatate,
Sa ai mult noroc in toate,
Fericire si multi bani
Sa traiesti si La multi ani!

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara