*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
cuscra deci asa, Amira are gajic in parc!
..pai norma, daca e ochioasa si dlaguta!!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Si eu la un tur mic de seara...
Tuchi ma bucur ca-ti place jobul, imi pare rau insa de mucii lui Seb. Rebe se kk de 2-3 ori pe zi, ea se incadreaza nici la mancai nici la sclifositi, este pe undeva pe la mijloc.
Nicol, si eu sut verde, da???? Venetiaaaaaa!!!! off, off, mai, maii!
Hai drum bun maine si distractie frumoasa acolo, sa faci multe poze si sa ne povestesti tot la intoarcere. 

Alice, tu ai dreptate cu apa...asa sunt si eu , nu beau decat dupa dulce sau sarat...Asa si Rebe...sclifosel la apa.
Naty, BAFTA MAXIMA MAINE! Sa dai tot din tine! 

Cleme, imi pare rau de Diana,
sa se faca repede bine.
Bubu, offf, tot doare burtica?
Noi am stat azi o gramada afara, am fost la lac si am dat de mancare la rate, s-a amuzat Rebe o gramada, apoi am dat-o in multe leganute ...pana a obosit saracuta si a vrut ea in carucior!
Maine mergem la vaccin, mi-e mila de piciorusele ei , o sa i le intepe pe amandoua.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
De ce pe amandoua?

Luny, maslina oricum o dau dupa ce termin toate probele, ca mai sunt inca 3 in afara de asta de maine...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
cleme spune:
fetele. Off m-au terminat maselele astea, asta ca "razbunare" ca la dinti n-am avut pb. Si cand ma gandesc cate mai sunt plus caninii, imi vine sa-mi iau campii.
Tuchi Diana face de 2 maxim 3 ori kk pe zi. Iar ea, cand nu are pl cu dintii este ca Rebecca de Clau, intre.
Nicol drum bun si distractie placuta. Si eu SUNT VERDE![]()
Roxana 
Clau ce frumos
, pai noi nu mai reusim sa ajungem in parc pt ca Diana sta ce sta in carut si vrea pe jos. Chiar de ce o inteapa in ambele picioruse?
Sa nu va zic ca si-a facut o prietena aici in parculet si cand o vede e in extaz, tipa la ea si vb iar aia sta si se uita la ea. Nimic dar absolut nimic nu zice! Si mai nou daca ii dai drumul la manute sta cateva minute in picioare (f bine chiar, deci poate dar nu vrea!) si apoi se arunca pe spate. Daca nu esti atent da cu capul de ce apuca.
luny spune:
de ceva timp, Mufa nu mai zice mama, tata, ci alte chestii chinez0-japonezo-arabesti..
ai vostri va striga constient, cu adresa, mama, tata?..
nicol si eu sunt verde...have fun!![]()

LUNY
cleme spune:
Luny Diana ma striga doar daca vrea s-o iau in brate si ma fac ca nu o vad. Se agata de pantaloni si zice mama. In rest zice MA (nu stiu de unde), ECA, AMA si alte chestii pe limba ei. Aaa si mai zice mama constient seara cand vin de la munca.
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny de ceva timp, Mufa nu mai zice mama, tata, ci alte chestii chinez0-japonezo-arabesti.. ai vostri va striga constient, cu adresa, mama, tata?.. |
Mama numai cand plange sau vrea sa o iau in brate. TA-TA zice fara adresa non-stop. Singurul lucru pe care clar il spune mereu cu sens (dar nu des
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
fara adresa zice MA-MA si TATATATA
...mai imi scapa si mie un 'mammmma' tot la suparare...culmea e ca acxum vreo 2 luni imi spunea mie, clar...in rest, are un vast repertoriu de 'dlang', ghilg'etc.....
LUNY
ramo_cata spune:

NATY MULTA BAFTA MAINE ...SA AI PARTE DE SUBIECTE USOARE SI MULTA INSPIRATIE...
tuchi andru face kk 1 data sau de 2 ori pe zi....cel mai des de 2 ori...dar are zile cand face si o data...si nu este un mancacios inrait dar nici un sclifosit...are zile,cum a fost azi,cand a papat tot la fiecare masa fara jucarele,mascarici si gugulici...ma bucur ca esti incantata de serv...felicitari
si
si puiul mic sa-i treaca mucisorii...
nicol distractie placuta...si sa faci multe pozici...
si noi am fost la plimbare aproape 2 ore...nici andru nu bea f multa apa,cam 130ml pe zi...iar de zis mama tata...mama la disperare ,cand e la altcineva in brate si nu vreau sa-l iau,cand nu il bag in seama...zice apa,cateodata ...papa imita cu buzitele ...daca ii e foame ...iar daca nu ii e foame si ma duc cu papica spre el tuseste si isi face sila sa vomite...tata zice mai mult te-te ...l-am invatat sa dea noroc...dar la fel cand are chef ...ii zic 'hai noroc noroc '...si intinde manuta...face pa- pa cu manuza...mai mult cu degetul aratator:)...ii plac f mult pisicile si caii...daca ii zic unde e pis pis... se uita prin casa ,cauta cu privirea si zice 'ssssss' ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
ce mai stiti de mstela?cum s-a descurcat la serviciu?
nu am vazut nici un mesaj de la ea sau 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR