*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
mai zic 2 vorbe despre noi si-apoi fug!
Seb are in continuare mucii verzi...nici nu mai imi amintesc cand au inceput!
De 2 zile am inceput sa ii dau Eurespal, in seara asta am reusit sa ma uit si in gatul lui...care era rosu!
L-m stropit cu albastru de metil, am bagat niste Colargol in nsa...e albastru pe gura si negru in nas....

vai de capul lui!
In rest ma deranjeaza ca are cam 4-5 scaune pe zi, fara sa fie moi....mi se par prea multe in conditiile in care mananca jumate fata de David al Ioanei, Mihai al Zozelinei....
deci vreau raport despre cum se kk pruncii vostrii...si aia mancai si aia sclifositi!
fug si sper sa ma mai si intorc un picut!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
tuchi off, tot racit Surubul..
sa treaca!..Mufa se kk de 3-4 ori/zi, intra la sclifositi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
sa spun si eu 2 vorbe totusi....
am vazut poze superbe cu puiuti care mai de care mai frumosi. m-a impresionat tare andreiuta in legane si cu cutu, iar teo de liana m-a facut praf

fetele astea sunt precoce rau, imipovestea mama ca Amira a agtat azi un baietel de 5 ani care a tinut-o de mana in parc si ii zicea lu' bunica-sa ca e frumoasa rau si o ia la el acasa (muffy sa nu te supi)
in privinta incaltarilor, i-am luat amirei niste pantofiori-ghetute de la pablosky (de la baby expo, dar ei au magazin in galeriile de la sofitel-unashuna) si sunt f misto pt ei, au talpa pe interior moale, iar cea de afara e flexibila dar destul de tare,si cu amortizoare in calcai, plus chestii d-alea pt platfus, si merge super bine cu ele.
tuchi, Amira a avut o perioada in care facea 5 kktei pe zi, nu diaree, atunci cand ii dadeau dintii in prostie. Acum face o data, maxim de 2 oripe zi! sanatate maxima lui sebaceu si tie mult succes la job!
cleme 
sanatate dianei si tie multa rabdare!
natynic spune:
Mama, 
pai cu asa sustinere ii sparg pe aia maine!
Tuchi, raportez: 1 kk maaare, 90% la ora fixa dimineata; rareori 2 kk, mai ales dupa papat spanac...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
am uitat sa zic ca am vazut toate pozele!
sunt minunati puiutii!
Cleme,
si sanatate multa!
Roxana, ma bucur sa aflu despre voi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
ce noroc cu un kk!
macar vad ca Mufa ii tine companie lui Seb la kkre!![]()
consum pampersi ca atunci cand era bebe!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, raportez: Stefu- mancau, 2-3 kk/zi
Naty, bafta multa maine!
Nicol, drum bun maine!! o sa ma uit la pozele mele de la Venetia
sa-mi mai treaca dorul...iar cu gradi...l-as lasa, dar asta ar insemna vreo 10 mil pe luna 
...si-asa am platit destul si pana la ora 13
. Va dati seama ca lui nu pot sa-i spun ca vorba de bani, ca nu stie ce inseamna...in conditiile in care o pastrez si pe Lica 
Ma duc sa culc copilasii si sa fac bagajelul de gradi.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:

Bafta multa, Naty, sa vii cu vesti bune, plus pralina si maslina de rigoare
!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!